• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τουλάχιστον για το μεταναστευτικό, Χρυσή Αυγή-Τζήμερος, σημειώσατε 1. Η Χρυσή Αυγή λέει να τους πετάξουμε όλους έξω (αν είναι δυνατόν να τους δείρουμε πριν την απέλαση). ΟΚ, κατανοητόν. Ο Τζήμερος τι λέει; Να κάνουμε στρατόπεδα εργασίας, όπου θα δουλεύουν ως φυλακισμένοι, αλλά θα παίρνουν κι ένα μισθό... λίγο παραπάνω από 1$/ημέρα. Και επιπλέον, να τους βασανίζουμε κιόλας, ώστε αν πάρουν τηλέφωνο στο χωριό τους (άρα το στρατόπεδο θα έχει ΚΑΙ τηλέφωνα, αυτά είναι...), να τους πουν ότι περνάνε χάλια και να μην έρθουν κι άλλοι.

Ό,τι θα έβρισκα πιο φασιστικές απόψεις κι απί τη ΧΑ στο μεταναστευτικό, δεν το περίμενα...

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ό,τι θα έβρισκα πιο φασιστικές απόψεις κι απί τη ΧΑ στο μεταναστευτικό, δεν το περίμενα...
Αυτό ακριβώς έχω σκεφτεί και εγώ. Οι απόψεις του Τζήμερου είναι χυδαιότερες.

Πάντως απορώ που όλοι σοκαριστήκατε σήμερα με τις δηλώσεις του, αφού οι θέσεις του είναι αναρτημένες προ πολλού στην ιστοσελίδα του κόμματος.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πάντως απορώ που όλοι σοκαριστήκατε σήμερα με τις δηλώσεις του, αφού οι θέσεις του είναι αναρτημένες προ πολλού στην ιστοσελίδα του κόμματος.
Όλοι;

Ίσα ίσα που οι περισσότεροι τον κράζουμε εδώ και καιρό.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Τουλάχιστον για το μεταναστευτικό, Χρυσή Αυγή-Τζήμερος, σημειώσατε 1. Η Χρυσή Αυγή λέει να τους πετάξουμε όλους έξω (αν είναι δυνατόν να τους δείρουμε πριν την απέλαση). ΟΚ, κατανοητόν. Ο Τζήμερος τι λέει; Να κάνουμε στρατόπεδα εργασίας, όπου θα δουλεύουν ως φυλακισμένοι, αλλά θα παίρνουν κι ένα μισθό... λίγο παραπάνω από 1$/ημέρα. Και επιπλέον, να τους βασανίζουμε κιόλας, ώστε αν πάρουν τηλέφωνο στο χωριό τους (άρα το στρατόπεδο θα έχει ΚΑΙ τηλέφωνα, αυτά είναι...), να τους πουν ότι περνάνε χάλια και να μην έρθουν κι άλλοι.

σαν το μπαγκλαντες ένα πράμα!! ουστ ντροπή!!

liopyr

Member
Ο Μυλωνάς διατέλεσε επίσης προιστάμενος οικονομικών του ΟΟΣΑ, επίκουρος στο οικονομικό τμήμα του πανεπιστημίου της Βοστώνης, έχει διδακτορικό και μάστερ στα οικονομικά και είναι απο τους γνωστότερους και ικανότερους έλληνες οικονομολόγους. Αν η θητεία του στο ΔΝΤ τον κάνει αναξιόπιστο (??!! λες και εργάζονται τίποτε τυχαίοι εκεί) επειδή (20 χρόνια μετά την θητεία του) το ΔΝΤ έκανε λάθος πρόβλεψη, εξήγησέ μου σε παρακαλώ ποιόν θεωρείς εσύ αξιόπιστο και γιατί.
Αν οι ικανότεροι έλληνες οικονομολόγοι κάνουν προβλέψεις για πρωτογενές πλεόνασμα το 2012, δε μου κάνει καμία εντύπωση η κατάντια της οικονομίας μας.
Η θητεία του στο ΔΝΤ θίγει ζητήματα αντικειμενικότητας, αν μπορούσαν να υπάρξουν τέτοια σε έκθεση μιας τράπεζας για τις κοινωνικές επιπτώσεις μιας οικονομικής πολιτικής.

Αλήθεια, γιατί τα τελευταία 2 χρόνια δεν είδαμε αντίστοιχη έκθεση που να μας αναφέρει το τι θα υποστεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων με τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν ως τώρα;
Χμ, πώς λέγεται αυτό, επιλεκτική ευαισθητοποίηση; :rolleyes:

galat, δεν είναι λογικό να μην βρεις παρόμοιες εκθέσεις με αναλυτικούς αριθμούς από την απέναντι πλευρά;
Φαντάσου τι πάρτυ θα έστηναν τα ΜΜΕ με αντίστοιχο δημοσίευμα, "η σατανική αριστερά που δήθεν θέλει να μείνει στην ΕΕ έχει ήδη σχέδια στο τραπέζι για να μας διώξει από το ευρώ και να μας πάρουν πίσω τις καγιέν- ουυ - 666 - τσίπρας γκόου χόουμ".

Συμφωνώ πάντως μαζί σου, το σωστό είναι να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για την πιθανότητα εξόδου από το ευρώ, και τις πολιτικές που θα πρέπει να εφαρμοστούν μετά ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν ανώδυνη ανάκαμψη.
Παρ'όλα αυτά, αν και διαφωνώ, αντιλαμβάνομαι τους πολιτικούς λόγους που δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Debate για τη λιτοτητα στο youtube versusdebates - YouTube

με τη συμμετοχη των

Oliver Kamm
Martin Vander Weyer
Matthew Lynn
Julian Callow
Anton La Guardia
Yanis Varoufakis
Ian Goldin
George Papaconstantinou

στο συντονισμο η Emily Maitlis του BBC.

thessaris

Member
-Για τον Τζήμερο ευτυχώς τα είδα εγκαίρως τα χαΐρια του και δεν τον στήριξα ποτέ. Τεράστιο λάθος η συνεργασία Μάνου μαζί του.
-Η Λούκα ρε παιδιά το ψήφισε το μνημόνιο 1; Έτσι απλά ρωτάω ρε παιδί μου...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Όλοι;

Ίσα ίσα που οι περισσότεροι τον κράζουμε εδώ και καιρό.
Ναι, το ξέρω ότι έχουν γίνει κάποια κραξίματα, είχα συμμετάσχει κι εγώ σε ένα από αυτά αν και δεν ποστάρω συχνά εδώ.

Απλά μου έκανε εντύπωση η παράθεση των συγκεκριμένων δηλώσεών του σήμερα ως είδηση και ο σχολιασμός που ακολούθησε, καθώς αυτά που είπε αποτελούν copy-paste των θέσεων του προγράμματος του κόμματος και είναι αναρτημένες στο website. Δεν είπε δηλαδή κάτι που δεν έχει ξαναπεί (εκτός πιθανώς από το "να μην λένε στους ομοεθνείς τους ότι είναι καλύτερα εδώ για να μην έρχονται").

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

Μεγάλη άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύρριζο!

Χτισμένο σύρριζα στους πρόποδες του όρους Τετράζιο, το χωριό Σύρριζο του Δήμου Είρας, του νομού Μεσσηνίας δεν εχει παραπάνω απο 25 μόνιμους κατοίκους. Στις πρόσφατες εκλογές ψήφισαν 87 Συρριζαίοι και ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 13 ψήφους, η ΝΔ 31, το ΠΑΣΟΚ 21, το ΚΚΕ 5, η Χ.Α. 9, το ΛΑΟΣ 3, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 1 και οι Οικολόγοι Πράσινοι 1.

Ελπίζουμε στις επικείμενες εκλογές να καταγραφεί ακόμα μεγαλύτερη άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ! Οι Συρριζαίοι να τιμήσουν το όνομα του χωριού τους!!!

πηγή:Left.gr

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος