• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Μα αυτό λέω βρε άνθρωπε, τόσο καιρό ψάχνω χωρίς επιτυχία, χωρίς να έχω βρεί κάτι συγκεκριμμένο όπως είναι π.χ. η έκθεση της ΕΤΕ που να λέει το άλλο σενάριο που δεν είναι καταστροφή. Περιμένω όπως όλοι το πρόγραμμα του σύριζα την παρασκευή μπάς και δώσει καμιά απάντηση γιατί μέχρι τώρα τίποτα. Ποιό είναι δηλ. το αντίπαλο σενάριο στην έκθεση της ΕΤΕ?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έχεις καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υποστηρίζει την έξοδο από το ευρώ ή όχι;

Άλλες δυνάμεις το στηρίζουν αυτό.Κι εγώ υπέρ είμαι,αλλά πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Έχω καταλάβει ότι ο Σύριζα υποστηρίζει το ευρώ γιατί το υποστηρίζει το 85% των ελλήνων, και μόνο για αυτό προς το παρόν. Γιατί τα διάφορα που λέει μέχρι τώρα (καταγγελία, ακύρωση των όρων κτλ κτλ) έξοδο απο το ευρώ σημαίνουν. Για πολλοστή φορά. Που έιναι το εναλλακτικό σενάριο?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ουστ από'δω.

"Παράλληλα, σημείωσε ότι η διαβίωση για τους μετανάστες στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι τέτοια, ώστε όταν τηλεφωνούν στα χωριά τους να μην λένε ότι η ζωή στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη από ό,τι στις πατρίδες τους."

in.gr - Κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από έναν Έλληνα, λέει ο Θ.Τζήμερος - Ειδήσεις - Ελλάδα

Να τους κόβουμε και τα χέρια στις πλατείες,όπως κάνουν μερικές από τις χώρες τους μήπως;

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Χάλια όντως. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα απο πολιτική, πρέπει να έδιωξε χιλιάδες ψηφοφόρους με αυτή τη δήλωση

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ουστ από'δω.

"Παράλληλα, σημείωσε ότι η διαβίωση για τους μετανάστες στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι τέτοια, ώστε όταν τηλεφωνούν στα χωριά τους να μην λένε ότι η ζωή στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη από ό,τι στις πατρίδες τους."

in.gr - Κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από έναν Έλληνα, λέει ο Θ.Τζήμερος - Ειδήσεις - Ελλάδα

Να τους κόβουμε και τα χέρια στις πλατείες,όπως κάνουν μερικές από τις χώρες τους μήπως;
Ο χριστός και η παναγιά! Α ρε Μάνο, α ρε Μάνο!

Παρεπιπτόντως διασκεδάζω πολύ το διάλογο με το μαλτάκια να συγχύζεται όταν πρέπει να παραθέσει τεκμηριώσεις :p

Καλή σας μέρα, πολύ καλή σας μέρα, έχω εξαιρετικό κέφι σήμερα :) :)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

ANEL

Member
Παιδαγωγικές παραινέσεις όχι σε μένα. Ξέρω πάρα πολύ καλά και τι έγραψα, και τι παριστάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις (δεν είναι θέμα διαφωνίας ή όχι). Προφανώς θεωρείς ότι όλα ήταν καλά, και το μόνο πρόβλημα που έχουμε ως χώρα είναι ότι κάποιοι πολιτικοί "τα φάγανε". Νομίζω ότι όσοι συμμερίζεστε μια τέτοια αντίληψη είστε επικίνδυνοι και καλό θα ήταν να σας κλειδώσουμε στο σπίτι σας τη μέρα των εκλογών (όπως άλλωστε προτείνατε κάποιοι από εσάς να κάνουμε στους ηλικιωμένους, στις προηγούμενες εκλογές).
δεν είναι παραινέσεις,είναι διαπιστώσεις,ευγενικά διατυπωμένες:haha:
κι όμως είναι θέμα διαφωνίας και μάλιστα σε πολλά επίπεδα!
αν ξέρεις τι έγραψες,πες μας και μας,έτσι ώστε να μην έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε,όπως ισχυρίζεσαι..αλλά σαφώς δεν έχεις τι να πεις,γιατί απλούστατα τα είπες όλα στην απίστευτη ατάκα σου "τους αναγκάσαμε"(άντε βρε και για να σου ανεβάσω το ηθικό,σου γράφω πως ξεπέρασες και το "μαζί τα φάγαμε" του Πάγκαλου!
μένει τώρα,να σε επαληθεύσουν σε κανένα άρθρο,τίποτις σπουδαγμένοι,με το να υποστηρίξουν την άποψή σου,περί εξαναγκασμού σε διαφθορά των ταλαίπωρων πολιτικών μας,απ΄τον άθλιο ελληνικό λαό!)
Σαφώς και θεωρώ πως στη χώρα υπάρχουν πολλά κακά,εκτός των διεφθαρμένων πολιτικών και το έχω ήδη υποστηρίξει πολλές φορές ,ξεκινώντας απ΄το 1ο ποστ μου σ΄αυτό το τόπικ..αλλά φαίνεται πως έχεις και επιλεκτική μνήμη!
ΥΓ.καλά,μη σκας!αν δεν καταφέρεις να μας κλειδώσεις στο σπίτι στις εκλογές(που δεν θα το καταφέρεις),μπορείς δημοκρατικά να προτείνεις να μας εξορίσουν:bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εγώ διασκεδάζω το διάλογο μαζί σας.
Σκέτο.
To ξέρω, γι'αυτό είναι διπλή η χαρά μου. Ενθουσιάζομαι με τον ορυμαγδό από εύκολα συμπεράσματα για τους συνομιλητές, την πόλωση κλπ κλπ :clap:
Σοβαρολογώ, αν δεν ήσουν κι εσύ θα είχε σταματήσει το τόπικ από σελίδα 100.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Έχω add κόσμο στο facebook που δεν καταλαβαίνει τι πάει στραβά με τις δηλώσεις Τζήμερου :( Κόσμο που ζει στο εξωτερικό. Πφφ.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic