• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Αν είναι να κάνεις ολόκληρο ταξίδι να σου φύγει κι ένα τριχίλιαρο για να το ρίξεις στον Καρατζαφέρη της Αριστεράς,ασ'το καλύτερα.

Γράψε μας καμιά ιστορία από την Κολομβία.
Ούτως ή άλλως,μόνος σου έχεις πει ότι την έχεις χεσμένη την κατάσταση στην Ελλάδα.Μη μας τη χέσεις κι άλλο.

maltakia να σου ζησει ο γυιος , ευχομαι ολοψυχα να είναι γερος ,δυνατος και ευτυχισμενος :lol:
ο ερχομος του σε έκανε να εχεις τρελά κεφια και να γραφεις ωραιες ατακες
οπως τα παραπάνω αλλά αυτο που μου αρεσε πολύ ηταν οτι "η αριστοκρατία της εργατικης ταξης κανει τη μεγαλυτερη ζημιά " ( ας οψονται τα συμπλεγματα ;)

DRAKFIREMAN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
3) Το ξέρω και το ζω το φαινόμενο. Επίσης ξέρω ανάγνωση και διαβάζω τις εφημερίδες.

Το ζεις από πού από τον καναπέ του σπιτιού σου?Κατέβα μια βόλτα στην Ομόνοια,Σωκράτους, Γερανίου, Ευρυπίδου,Ξούθου μόνη σου χωρίς συνοδεία και θα δεις τη γλύκα.Και επίσης δεν έφερε η Χρυσή Αυγή τη χώρα σε αυτό το χάλι.Τα εντός Βουλής κόμματα την έφεραν.Αν είναι καλή η κακή η Χρυσή Αυγή άσε να το δείξει η πορεία της.

paefstra

Member
3) Το ξέρω και το ζω το φαινόμενο. Επίσης ξέρω ανάγνωση και διαβάζω τις εφημερίδες.

Το ζεις από πού από τον καναπέ του σπιτιού σου?Κατέβα μια βόλτα στην Ομόνοια,Σωκράτους, Γερανίου, Ευρυπίδου,Ξούθου μόνη σου χωρίς συνοδεία και θα δεις τη γλύκα.Και επίσης δεν έφερε η Χρυσή Αυγή τη χώρα σε αυτό το χάλι.Τα εντός Βουλής κόμματα την έφεραν.Αν είναι καλή η κακή η Χρυσή Αυγή άσε να το δείξει η πορεία της.
Ο καναπές μου και το σπίτι μου είναι στο κέντρο. Κάνω και βόλτες ασυνόδευτη κι ακόμη ζω. Εσύ σε ποια περιοχή ζεις;
Το αν είναι καλή ή κακή η Χρυσή Αυγή είναι ερώτημα; Εγώ λέω ότι είναι παράφρονες. Η δική σου γνώμη ποια είναι;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
maltakia να σου ζησει ο γυιος , ευχομαι ολοψυχα να είναι γερος ,δυνατος και ευτυχισμενος :lol:
ο ερχομος του σε έκανε να εχεις τρελά κεφια και να γραφεις ωραιες ατακες
οπως τα παραπάνω αλλά αυτο που μου αρεσε πολύ ηταν οτι "η αριστοκρατία της εργατικης ταξης κανει τη μεγαλυτερη ζημιά " ( ας οψονται τα συμπλεγματα ;)
Οντως, ειδες αλλαγη; Κι εγω εχω μεινει αφωνος...

Η χα δεν εφερε τη χωρα σε αυτο το χαλι αλλα, μεταξυ μας, εχει τα μαυρα της τα χαλια.

DRAKFIREMAN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
Ο καναπές μου και το σπίτι μου είναι στο κέντρο. Κάνω και βόλτες ασυνόδευτη κι ακόμη ζω. Εσύ σε ποια περιοχή ζεις;
Το αν είναι καλή ή κακή η Χρυσή Αυγή είναι ερώτημα; Εγώ λέω ότι είναι παράφρονες. Η δική σου γνώμη ποια είναι;
Μένω εδώ και 6 χρόνια Κολωνό και δούλευα για 3 χρόνια στην οδό Σαρρή στου Ψυρρή.Εγώ θεωρώ ότι δικαιούνται μια ευκαιρία όπως πήραν και άλλοι που ήρθαν,έκλεψαν και έφυγαν(πολιτική άνοιξη,ΔΗΚΚΙ,ΛΑΟΣ)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τελικα ρε μαγκες τι εγινε; Θα γινει κυβερνηση ή θα χανονται ετσι ασκοπα οι μερες; Ειναι επιτακτικη αναγκη να σχηματιστει κυβερνηση δεν λεγατε; Αναθεωρησατε τις αποψεις σας; Τωρα δεν σας νοιαζει; Ή μηπως παλι φταει ο ΣΥΡΙΖΑ;

liopyr

Member

H πορεία της δε ξεκίνησε χθες, έχει ξεκινήσει εδώ και 2 δεκαετίες, ενώ ορισμένα μέλη της έχουν (καταγεγραμμένα) βαρύτατη εγκληματική δράση από ακόμα πιο παλιά.

Ο ίδιος ο αρχηγός της το 76' είχε συλληφθεί για ξυλοδαρμό δημοσιογράφων στην κηδεία του βασανιστή της χούντας Μάλλιου, ενώ δυο χρόνια μετά καταδικάστηκε σε φυλάκιση για κατοχή όπλων, εκρηκτικών και τοποθέτηση εκρηκτικών στους κινηματογράφους Έλλη και Ρεξ, που έκαναν το θανάσιμο λάθος να προβάλλουν προοδευτικές ταινίες.
Πριν από λίγες μέρες διαβάσαμε πως η γυναίκα του και ο κουνιάδος του είναι ιδιοκτήτες ξενοδοχείου - οίκου ανοχής στην πλατεία Αττικής.

Φυσικά και άλλα μέλη της δε πάνε πίσω, ο εκπρόσωπος τύπου της (Κασιδιάρης) δικάζεται την Δευτέρα για συνδρομή σε ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Η υποψήφια βουλευτής τους Α' Αθηνών (Θ.Σκορδέλη) κατηγορείται με άλλους 2 για μαχαίρωμα μετανάστη που την αναγνώρισε και της έκανε μήνυση. Η δίκη της έχει αναβληθεί 3 φορές, μία από αυτές επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.
Η λίστα δεν έχει τελειωμό, ο Χρήστος Ρήγας, προφυλακισμένος εδώ και κάνα μήνα για δολοφονία 2 ανθρώπων ενώ έχει κατηγορηθεί και για μπραβιλίκια στο παρελθόν, ο γνωστός "Περίανδρος" (μεγάλο κεφάλι της χρυσής αυγής στα 90's) καταδικασμένος για 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας κλπ.

Υπάρχουν δε άπειρα καθημερινά περιστατικά ρατσιστικής βίας που μαθαίνονται ποτέ.

Για να τελειώνουμε με το θέμα της χρυσής αυγής, αν αυτοί οι τύποι εκπροσωπούν σήμερα την δημοκρατία σας, να τη χαίρεστε, δηλώνω αντιδημοκράτης και δε σέβομαι τη ψήφο κανενός τους.

paefstra

Member
Μένω εδώ και 6 χρόνια Κολωνό και δούλευα για 3 χρόνια στην οδό Σαρρή στου Ψυρρή.Εγώ θεωρώ ότι δικαιούνται μια ευκαιρία όπως πήραν και άλλοι που ήρθαν,έκλεψαν και έφυγαν(πολιτική άνοιξη,ΔΗΚΚΙ,ΛΑΟΣ)
Ελληνικό χούι, τι να πεις; Εμένα με απασχολεί που δεν έχω και μεγάλες αντοχές "εγέρθητη". Αν με πλακώσουν στα μπουνίδια;

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Το αν είναι καλή ή κακή η Χρυσή Αυγή είναι ερώτημα; Εγώ λέω ότι είναι παράφρονες.
Παράφρονες οι ΧΑγίτες, παράφρονας και ο Μαίλης (και τα στελέχη του ΚΚΕ) που δεν καταδικάζουν ακόμα και σήμερα τον αρχιχασάπη Στάλιν που έστειλε μερικά εκατομμύρια ανθρωπάκηδες (αφού είσαι υπέρ της δημοκρατίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και σέβεσαι την ανθρώπινη ύπαρξη) στα γκούλαγκ της Ασιατικής Ρωσίας.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Και περιμενεις να σου βρει δουλεια η χα; Ποια; Να δερνεις μεταναστες;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ρε συ Αντώνη διάβασες τι πρότεινε ο άνθρωπος??
εισφορά αλληλεγγύης ξέρεις τι είναι??
ο ΓΛέζος μιλάει για δάνειο 100Ε απ΄τον καθένα για να ορθοποδήσει η χώρα.
ήδη οι μισθωτοί πληρώνουν την λεγόμενη εισφορά αλληλεγγύης,η οποία είναι περίπου τόσα χρήματα κάθε μήνα,χωρίς να ρωτηθούν και χωρίς να είναι δάνειο,είναι χαράτσι δεν θα επιστραφεί ποτέ και φυσικά δεν θα πάει και για τον σκοπό που λένε!!
δεν είναι δηλ καλύτερη η πρόταση του Γλέζου απ΄αυτή του μνημονίου??(δηλ.αυτό που έγραψα πως συμβαίνει σήμερα)
ΥΓ.και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, στο δημόσιο μπήκαν άνθρωποι και με επετηρίδα και με ΑΣΕΠ..δεν μπήκαν όλοι με μέσον,μη τρελαθούμε!
Δάνειο ?100.00 το μήνα από τον καθένα που δήλωσε πάνω από ?20.000. Δηλαδή περίπου ?1200.00 το χρόνο, από 1,6 εκατομμύρια φορολογούμενους. Κάτι τις λιγότερο από 2 δις ευρώ δηλαδή. Τι θα πρωτοκάνει μ' αυτά? Μόνο για να κρατικοποιήσει τις τράπεζες (μέσω της ανακεφαλαιοποίησης που λέει) χρειάζεται γύρω στα 30 δις.

paefstra

Member
Παράφρονες οι ΧΑγίτες, παράφρονας και ο Μαίλης που δεν καταδικάζει ακόμα και σήμερα τον αρχιχασάπη Στάλιν που έστειλε μερικά εκατομμύρια ανθρωπάκηδες (αφού είσαι υπέρ της δημοκρατίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και σέβεσαι την ανθρώπινη ύπαρξη) στα γκούλαγκ της Ασιατικής Ρωσίας.
Και ποιος είπε ότι είμαι υπερ των πράξεων του Στάλιν; Η θέση μου για την ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρεπεια είναι πολύ σαφής και όχι με αποχρώσεις.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic