renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
Α,δεν είμαστε αριστεροί;
Δηλαδή ΠΑΣΟΚ;[/qu
λαθος παραθεση.
Α,δεν είμαστε αριστεροί;
Δηλαδή ΠΑΣΟΚ;[/qu
λαθος παραθεση.
και γω τους γνώρισα..μαλιστα ο traveller ειναι πισω με το ασπρο πουκαμισάκι και ο maltakias διπλα του και ψάχνουνε........Το ξερω σας εχω πετυχει...
Παράφρονες οι ΧΑγίτες, παράφρονας και ο Μαίλης (και τα στελέχη του ΚΚΕ) που δεν καταδικάζουν ακόμα και σήμερα τον αρχιχασάπη Στάλιν που έστειλε μερικά εκατομμύρια ανθρωπάκηδες (αφού είσαι υπέρ της δημοκρατίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και σέβεσαι την ανθρώπινη ύπαρξη) στα γκούλαγκ της Ασιατικής Ρωσίας.
εσένα σου πέρασε ο θυμός και μου μιλάς??Δάνειο ?100.00 το μήνα από τον καθένα που δήλωσε πάνω από ?20.000. Δηλαδή περίπου ?1200.00 το χρόνο, από 1,6 εκατομμύρια φορολογούμενους. Κάτι τις λιγότερο από 2 δις ευρώ δηλαδή. Τι θα πρωτοκάνει μ' αυτά? Μόνο για να κρατικοποιήσει τις τράπεζες (μέσω της ανακεφαλαιοποίησης που λέει) χρειάζεται γύρω στα 30 δις.
To τονίζω γιατί απ' ότι φαίνεται η πλειοψηφία των συνομιλητών έχει επιλεκτικές ευασθησίες στο παρόν τόπικ.
είναι εκπληκτικό το κόλλημα σου με το Στάλιν..δεν θυμάμαι πόσες φορές τον έχεις αναφέρει και πόσες φορές έχεις πάρει την απάντηση πως κανένας σ΄αυτό το τόπικ δεν είναι σταλινικός..το να είναι κάποιος αριστερός,να είναι πιο συγκεκριμένα κομμουνιστής(υποομάδα του αριστερός)δεν σημαίνει ντεφάκτο πως είναι και σταλινικός...πως αλλιώς να στο πει κανείς για να το καταλάβεις???
και επιτέλους το τι έκανε ο Στάλιν ή ο Χίτλερ καθόλου δεν ενδιαφέρει αυτή εδώ τη συζήτηση..όσοι είναι αντίθετοι με τη ΧΑ,είναι αντίθετοι για αυτά που κάνουν/πιστεύουν/είναι τα μέλη της..έχεις εσύ κάτι θετικό να πεις για τη ΧΑ??πες το! έχεις να πεις κάτι αρνητικό για κάποιο αριστερό κόμμα??πες το!αλλά έλεος,όχι άλλο κάρβουνο!
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων. ~Αριστοτέληςκαι αν το πεις,θα πρέπει να το πεις σε όλους όσους μπορούν και παραμπορούν και όχι σ΄αυτούς που δεν έχουν να φάνε
είτε με μνημονιακή είτε με αντιμνημονιακή κυβέρνηση(φυσικά για διαφορετικούς λόγους σε κάθε μια περίπτωση)
σαν λαός θα πρέπει να καταλάβουμε και να δεχτούμε πως θα πρέπει να
κάνουμε κάποιες θυσίες
+1000000 κατ'αρχήνΓια να τελειώνουμε με το θέμα της χρυσής αυγής, αν αυτοί οι τύποι εκπροσωπούν σήμερα την δημοκρατία σας, να τη χαίρεστε, δηλώνω αντιδημοκράτης και δε σέβομαι τη ψήφο κανενός τους.
αυτό λέω και εγώ.Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων. ~Αριστοτέλης
Γι΄αυτό και η κοινωνία είναι θυμωμένη, όχι για τις θυσίες αυτές καθ' αυτές.
Τα γράφουμε, τα ξαναγράφουμε, τα ξαναγράφουμε, κάποιοι τίποτα δεν καταλαβαίνουν. Όχι, δεν είμαι υπέρ κανενός απολύτως χαρατσιού. Δεν είμαι υπέρ κανενός μέτρου που να στοχεύει να αυξήσει τα δημόσια έσοδα (πέραν της περιστολής φοροδιαφυγής κλπ, που είναι μέτρο περισσότερο δικαιοσύνης και λιγότερο εσόδων). Θεωρώ πως η προσαρμογή του ελλείμματος πρέπει να γίνει αποκλειστικά με περιστολή δημοσίων δαπανών (στοχευμένα και όχι οριζόντια) και με αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας, και με μείωση, όχι αυξηση των φόρων. Η στόχευση στα έσοδα είναι ακριβώς η συμβολή των Κατσέλη/Παπακωνσταντίνου στο πρώτο μνημόνιο, και για λόγους που όλοι γνωρίζουμε είναι το μόνο τμήμα του που εφαρμόστηκε. Και ταυτίζεται και με την πολιτική που προτείνει ο Τσίπρας.εσένα σου πέρασε ο θυμός και μου μιλάς??
οκ,χαίρομαι,αλλά χρωστάς και εσύ μια απάντηση σε σχέση με τη λιτότητα
του μνημονίου(δηλ.το ίδιο κατά βάση που έκανα και στον Αντώνη)
όπως ήδη έχω απαντήσει φυσικά και δεν φτάνουν πουθενά..
αλλά μήπως τα χαράτσια του μνημονίου(το οποίο συστήνεις ως το μόνο φάρμακο για να βγει η χώρα απ΄τη κρίση)φτάνουν??όχι φυσικά..και δεν φτάνουν και συνθλίβουν τους ασθενέστερους και είναι κατάφωρα άδικα,γιατί πως να το κάνουμε δεν μπορείς να ξυπνήσεις ένα πρωί και να πεις στον καθένα,πχ. έχεις 1 σπίτι πλήρωσε χ ευρώ,παίρνεις 1 μισθό πλήρωσε άλλα χ ευρώ για φόρο αλληλεγγύης,κτλ...μη τα γράφω φαντάζομαι όλοι τα ξέρετε..(και αν το πεις,θα πρέπει να το πεις σε όλους όσους μπορούν και παραμπορούν και όχι σ΄αυτούς που δεν έχουν να φάνε)
το γιατί κάνει ο Γλέζος τέτοιου είδους δηλώσεις δεν το ξέρω,αν και κάνω κάποιες υποθέσεις.
ξέρω όμως πως είτε με μνημονιακή είτε με αντιμνημονιακή κυβέρνηση(φυσικά για διαφορετικούς λόγους σε κάθε μια περίπτωση)
σαν λαός θα πρέπει να καταλάβουμε και να δεχτούμε πως θα πρέπει να
κάνουμε κάποιες θυσίες και να μην περιμένουμε να τις κάνουν οι άλλοι και για μας.
Και μετά τον Marx, που στο κάτω κάτω ήταν το 19ο αιώνα μ.Χ., πήγαμε στον Αριστοτέλη, 2 και πλέον χιλιετίες στο παρελθόν για να βρούμε την ατάκα που μας βολεύει. Πρόοδος....Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων. ~Αριστοτέλης
Γι΄αυτό και η κοινωνία είναι θυμωμένη, όχι για τις θυσίες αυτές καθ' αυτές.
Να και μια φορά που θα συμφωνήσω με το Maltakia. +1.+1000000 κατ'αρχήν
και ύστερα
Αυτοί που κατηγορούν για επιλεκτική μνήμη ας κοιτάξουν τη δική τους πρώτα.
Πρώτον γιατί πολλάκις τους έχουμε πει ότι κανείς εδώ μέσα δεν είναι υπέρμαχος του Στάλιν και κατόπιν γιατί δεν εχθρευόμαστε απλώς μια ιδεολογία (έχω συγγενή,που μιλιόμαστε κανονικά,που είναι φιλοναζί αλλά δεν ψηφίζει ΧΑ,οπότε και θα του έκοβα την καλημέρα) αλλά μια εγκληματική συμμορία.
Είπα και χθες κάπου ότι είναι άλλο να υποστηρίζεις τον Στάλιν και τις πολιτικές του στα λόγια κι άλλο να μαχαιρώνεις κόσμο για να διασκεδάζεις.
Αν είναι να μιλάμε σε τέτοιο επίπεδο προτιμώ την Cosa Nostra.Είναι εξίσου πολιτική όσο και η ΧΑ.
Μιλάς για τον εαυτό σου προφανώς.Τα γράφουμε, τα ξαναγράφουμε, τα ξαναγράφουμε, κάποιοι τίποτα δεν καταλαβαίνουν..........Η στόχευση στα έσοδα είναι ακριβώς η συμβολή των Κατσέλη/Παπακωνσταντίνου στο πρώτο μνημόνιο, και για λόγους που όλοι γνωρίζουμε είναι το μόνο τμήμα του που εφαρμόστηκε. Και ταυτίζεται και με την πολιτική που προτείνει ο Τσίπρας.