• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παράφρονες οι ΧΑγίτες, παράφρονας και ο Μαίλης (και τα στελέχη του ΚΚΕ) που δεν καταδικάζουν ακόμα και σήμερα τον αρχιχασάπη Στάλιν που έστειλε μερικά εκατομμύρια ανθρωπάκηδες (αφού είσαι υπέρ της δημοκρατίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και σέβεσαι την ανθρώπινη ύπαρξη) στα γκούλαγκ της Ασιατικής Ρωσίας.
Εσυ ποιον απο τους 2 καταδικαζεις; Τον Σταλιν, το Χιτλερ, και τους 2 ή κανεναν;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
εθελοντικά​
Ως ΤΑ 20000 ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ

εχεις μεγαλη πλακα ταβερ , κανεις τουμπεκι για το 500αρικο χαρατσι της Δεη ανεξαρτητως εισοδηματος και κοφτεσαι για δανειο 100 ευρω στα εισοδηματα ανω των 20000
Απίστευτο. Απλά απίστευτο. Πέραν της λογικής. Δε μπορώ να κάνω κανένα άλλο σχόλιο.... Είπαμε να κάνουμε συζήτηση επιχειρημάτων, όχι να το γυρίσουμε στο κλωτσομπουνίδι.
Σημειώστε απλώς ότι το χαράτσι της ΔΕΗ αφορά την ιδιοκτησία ακίνητης περιουσίας και όχι το εισόδημα, οπότε ΠΡΟΦΑΝΩΣ επιβάλλεται ανεξαρτήτως εισοδήματος (αλλά σε συνάρτηση με την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ακινήτων). Δε συμφωνώ μ'΄αυτό, αλλά (δεν ξέρω αν το θυμάστε) κατέστη αναγκαίο λόγω της ανικανότητας επιβολής των μεταρρυθμίσεων από την τότε κυβέρνηση.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Και ποιος είπε ότι είμαι υπερ των πράξεων του Στάλιν; Η θέση μου για την ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρεπεια είναι πολύ σαφής και όχι με αποχρώσεις.
To τονίζω γιατί απ' ότι φαίνεται η πλειοψηφία των συνομιλητών έχει επιλεκτικές ευασθησίες στο παρόν τόπικ.

Εσυ ποιον απο τους 2 καταδικαζεις; Τον Σταλιν, το Χιτλερ, και τους 2 ή κανεναν;
Είναι φανερό ότι καταδικάζω και τους δύο, άλλωστε ήταν και σύμμαχοι στο Β ΠΠ και κουβαλούσαν τα ίδια μυαλά. Το απέδειξαν και οι πράξεις τους άλλωστε, ειδικά πράξεις όπως οι μαζικές μεταφορές πληθυσμού απ' τα Βαλτικά κράτη σε σιβηριανά γκούλαγκ που δεν είναι τόσο γνωστές. Και δυστυχώς έχουμε νόμιμο κόμμα σήμερα στην Ελλάδα που χαίρει εκτίμησης του κόσμου και δεν έχει αποκηρύξει ακόμα αυτά τα εγκλήματα πολέμου που συνέβησαν στη Σοβιετική Ένωση.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σημειώστε απλώς ότι το χαράτσι της ΔΕΗ αφορά την ιδιοκτησία ακίνητης περιουσίας και όχι το εισόδημα, οπότε ΠΡΟΦΑΝΩΣ επιβάλλεται ανεξαρτήτως εισοδήματος (αλλά σε συνάρτηση με την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ακινήτων).
Η οποια μπορει να ειναι ανεκμεταλλευτη ή να αποφερει πολυ λιγα εσοδα. Επισης επιβληθηκε στα τουριστικα καταλυματα (προσθετοντας εναν επιπλεον φορο στους τοσους που υπαρχουν) αγνοωντας πως προκειται για επαγγελματικη δραστηριοτητα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Είναι φανερό ότι καταδικάζω και τους δύο, άλλωστε ήταν και σύμμαχοι στο Β ΠΠ και κουβαλούσαν τα ίδια μυαλά. Το απέδειξαν και οι πράξεις τους άλλωστε.
Παλι καλα...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
H πορεία της δε ξεκίνησε χθες, έχει ξεκινήσει εδώ και 2 δεκαετίες, ενώ ορισμένα μέλη της έχουν (καταγεγραμμένα) βαρύτατη εγκληματική δράση από ακόμα πιο παλιά.

Ο ίδιος ο αρχηγός της το 76' είχε συλληφθεί για ξυλοδαρμό δημοσιογράφων στην κηδεία του βασανιστή της χούντας Μάλλιου, ενώ δυο χρόνια μετά καταδικάστηκε σε φυλάκιση για κατοχή όπλων, εκρηκτικών και τοποθέτηση εκρηκτικών στους κινηματογράφους Έλλη και Ρεξ, που έκαναν το θανάσιμο λάθος να προβάλλουν προοδευτικές ταινίες.
Πριν από λίγες μέρες διαβάσαμε πως η γυναίκα του και ο κουνιάδος του είναι ιδιοκτήτες ξενοδοχείου - οίκου ανοχής στην πλατεία Αττικής.

Φυσικά και άλλα μέλη της δε πάνε πίσω, ο εκπρόσωπος τύπου της (Κασιδιάρης) δικάζεται την Δευτέρα για συνδρομή σε ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Η υποψήφια βουλευτής τους Α' Αθηνών (Θ.Σκορδέλη) κατηγορείται με άλλους 2 για μαχαίρωμα μετανάστη που την αναγνώρισε και της έκανε μήνυση. Η δίκη της έχει αναβληθεί 3 φορές, μία από αυτές επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.
Η λίστα δεν έχει τελειωμό, ο Χρήστος Ρήγας, προφυλακισμένος εδώ και κάνα μήνα για δολοφονία 2 ανθρώπων ενώ έχει κατηγορηθεί και για μπραβιλίκια στο παρελθόν, ο γνωστός "Περίανδρος" (μεγάλο κεφάλι της χρυσής αυγής στα 90's) καταδικασμένος για 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας κλπ.

Υπάρχουν δε άπειρα καθημερινά περιστατικά ρατσιστικής βίας που μαθαίνονται ποτέ.

Για να τελειώνουμε με το θέμα της χρυσής αυγής, αν αυτοί οι τύποι εκπροσωπούν σήμερα την δημοκρατία σας, να τη χαίρεστε, δηλώνω αντιδημοκράτης και δε σέβομαι τη ψήφο κανενός τους.
Εγώ θέλω ο φίλος μας ο Drakfireman, να μας δώσει μια απάντηση πάνω σε αυτό..
Είναι τόσο μεγάλο πλήγμα οι μετανάστες; Είναι οι ΧΑ άξιοι να τους επιβάλουν τιμωρίες; Και τι λέτε εσείς ολοι όσοι τους ψηφίσατε και τους θέλετε και μες τη βουλή σχετικά με τα εγκλήματα που έχουν κάνει και θα κάνουν ;
Η ψυχολογία του φασίστα. Του Bασίλη Ραφαηλίδη | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

paefstra

Member
Εγώ θέλω ο φίλος μας ο Drakfireman, να μας δώσει μια απάντηση πάνω σε αυτό..
Είναι τόσο μεγάλο πλήγμα οι μετανάστες; Είναι οι ΧΑ άξιοι να τους επιβάλουν τιμωρίες; Και τι λέτε εσείς ολοι όσοι τους ψηφίσατε και τους θέλετε και μες τη βουλή σχετικά με τα εγκλήματα που έχουν κάνει και θα κάνουν ;
Η ψυχολογία του φασίστα. Του Bασίλη Ραφαηλίδη | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα
Μπράβο για το link!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

paefstra

Member
Κι εδώ το συγκλονιστικό "όποιος δε φοβάται το πρόσωπο του τέρατος, πάει να πει ότι του μοιάζει"

DRAKFIREMAN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
Μπράβο για το link!
κοίτα αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δε φταίνε οι μετανάστες για την κατάντια της χώρας,εγώ προσωπικά υποστήριξα ένωση κεντρώων αλλά δεν πρόκειται ποτέ να τη βάλουν στη βουλή.Μπορεί τα στελέχη της χ.α. να έχουν βρώμικο παρελθόν δεν αντιλέγω και επειδή δεν το έχω ψάξει δεν θα επιμείνω.Κουβέντα κάνουμε και αν στενοχώρησα κάποιον του ζητώ συγγνώμη.

paefstra

Member
κοίτα αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δε φταίνε οι μετανάστες για την κατάντια της χώρας,εγώ προσωπικά υποστήριξα ένωση κεντρώων αλλά δεν πρόκειται ποτέ να τη βάλουν στη βουλή.Μπορεί τα στελέχη της χ.α. να έχουν βρώμικο παρελθόν δεν αντιλέγω και επειδή δεν το έχω ψάξει δεν θα επιμείνω.Κουβέντα κάνουμε και αν στενοχώρησα κάποιον του ζητώ συγγνώμη.
Φίλε, κανέναν δε στεναχώρησες και κουβέντα κάνουμε, σιγά μη ζητάς συγγνώμη. Ευκαιρία να το ψάξεις, αν σε ενδιαφέρει το θέμα. Θα ανακαλύψεις μερικά πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic