_antonis_
Member
Χαίρω πολύ.Εγώ πάλι από μια χώρα look but don't touch,όπου όλα θα υπάρχουν σε αφθονία αλλά λίγοι θα μπορούν να τα απολαμβάνουν,προτιμώ μια χώρα που να μου προσφέρει κατ'αρχήν τα βασικά κοινωνικά αγαθά δωρεάν και να μην εξευτελίζει την αξιοπρέπεια μια ολόκληρης κοινωνίας κι από εκεί και ύστερα μικρές πολυτέλειες που να με κάνουν να νοιώθω ότι ζω και δεν επιβιώνω απλώς.
Ζούσα και παλιότερα χωρίς Village Cinemas και iPhone.Δεν τα καταριέμαι που υπάρχουν,αλλά αν είναι να λειτουργούν εις βάρος μιας ολόκληρης κοινωνίας στο όνομα της ελεύθερης οικονομίας,προτιμώ το Αελλώ και τη motorola που είχαμε πριν 15 χρόνια.
Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να πληρώσω έστω κι ένα ευρώ για να γεννήσει αξιοπρεπώς η γυναίκα μου.Και δεν χρειάζεται να ζω στον κομμουνισμό για να απολαμβάνω τα βασικά δωρεάν.Για ρωτήστε έναν Καναδό αν πλήρωσε ποτέ νοσήλεια στη ζωή του.Αυτό που απαιτώ είναι καλές κοινωνικές υπηρεσίες δωρεάν.Όποιος θέλει ας επιχειρεί αλλά με όριο.Ούτε να αισχροκερδεί,ούτε να φοροδιαφεύγει και θα τον φορολογώ σύμφωνα με τις κοινωνικές ανάγκες κι όχι τα προστάγματα του Κεφαλαίου.
Και εγώ το ίδιο ακριβώς θέλω και μάλιστα πολύ, αφού μια ζωή όλη η οικογένεια πληρώνει μέχρι και τη τελευταία δεκάρα σε φόρους, ασφάλειες, κρατήσεις κλπ.
Απ'ότι ακούω όμως, όλα αυτά που αναφέρεις τα προσέφερε το καθεστώς του 68-74, αλλά ούτε αυτό μας αρέσει....
''Αλλάζω'' θέμα:
Βλέπω ότι το θέμα δεν έχει συνέχεια και γι'αυτό θα κρατηθώ να μη συμμετέχω άλλο. Καλά μυαλά σε όλους!!!