• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ο Γλέζος ξαναχτύπησε στο πρωινό της νετ. Σε ερώτηση που θα βρει χρήματα ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι θα βάλουν τις ελληνικές τράπεζες να δανειστούν με 1% από την ΕΚΤ. Δηλαδή ο κύριος πάλι σε ευρωπαικό χρήμα αποσκοπεί και ας το παίζει αντιμνημονιακός. Φυσικά ο κοινός νους λέει ότι με καταγγελία του μνημονίου δε θα δούμε ευρώ από τους Ευρωπαίους.

Sent from my iPod using Travel stories

_antonis_

Member
Είναι περίεργο που συμφωνώ με τα όσα είπε ο Σαμαράς στη σημερινή του ομιλία;
Ε δεν έχει άδικο... απ'τη μία όντως θέλει να σώσει το τομάρι του, να κερδίσει όσα μπορεί, αλλά για τον Τσίπρα έχει δίκιο. Δεν μπορεί να παίζει κι άλλο. Αυτό το παιχνίδι που παίζει η Ελλάδα εδώ και 2,5 χρόνια, πρέπει επιτέλους να λήξει.
Και αν νομίζει κάθε Τσίπρας ότι έπιασε τον Θεό απ'τα @@@@, νομίζω πως κάνει λάθος. Μύλος είναι και γυρίζει, κανείς (έστω και αργά) δεν είναι ηλίθιος...μπορεί τώρα να φαίνονται ποσοστά στο 20%, αλλά ο κόσμος βλέπει και αν παραταθεί το όλο θέμα, νομίζω θα ξεφουσκώσει.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Βρε Αντώνη και ωραία να τα λέει, τι σε κάνει να τον πιστεύεις???

XRISTOS71

Member
_antonis_ said:
Είναι περίεργο που συμφωνώ με τα όσα είπε ο Σαμαράς στη σημερινή του ομιλία;
Ε δεν έχει άδικο... απ'τη μία όντως θέλει να σώσει το τομάρι του, να κερδίσει όσα μπορεί, αλλά για τον Τσίπρα έχει δίκιο. Δεν μπορεί να παίζει κι άλλο. Αυτό το παιχνίδι που παίζει η Ελλάδα εδώ και 2,5 χρόνια, πρέπει επιτέλους να λήξει.
Και αν νομίζει κάθε Τσίπρας ότι έπιασε τον Θεό απ'τα @@@@, νομίζω πως κάνει λάθος. Μύλος είναι και γυρίζει, κανείς (έστω και αργά) δεν είναι ηλίθιος...
Πως ;;
Ποια 2 1/2 χρόνια ;; και φταίει ο Τσιπρας για αυτο ; πιο παιχνίδι παίζει ;;

Εδω ο Βενιζέλος μας έχει γα@@@σει 2 χρόνια τώρα και έχει το θράσος να ζητάει απο τον λαό ψήφο και ανοχή

Για να σοβαρευτούμε λιγάκι

_antonis_

Member
Βρε Αντώνη και ωραία να τα λέει, τι σε κάνει να τον πιστεύεις???
Η απόγνωση Μαρία μου....τι άλλο;

Και ότι δεν είμαι ο τύπος του ρισκάρω... Μετά τα τελευταία της αριστερής παράταξης...μπα...έχει φύγει κάθε σκέψη μου για κάτι τέτοιο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ε, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ, υπάρχει άλλη εναλλακτική?
Υπάρχει. Να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα το μεταρρυθμιστικό σκέλος του μνημονίου και τις λοιπές αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που δεν περιλαμβάνονται καν στο μνημόνιο, τις αποκρατικοποιήσεις και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, ώστε να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητά μας και να αναστρέψουμε την ύφεση (που και μόνο ως μήνυμα, σε συνδυασμό με την ανακεφαλαιοποίση των τραπεζών, θα δώσει νέα αναπτυξιακή δυναμική) και ταυτόχτονα να πιάσουμε με το παραπάνω τους στόχους του μνημονίου και να αποφύγουμε να πάρουμε κι άλλα μέτρα λιτότητας.
Ή μπορούμε και να μην κάνουμε τίποτα, και να περιμένουμε πότε θα έρθει η κακιά τρόικα, να μας πει ότι επειδή ακριβώς δεν κάναμε τίποτα πρέπει να πάρουμε κι άλλα μέτρα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
μπορεί τώρα να φαίνονται ποσοστά στο 20%, αλλά ο κόσμος βλέπει και αν παραταθεί το όλο θέμα, νομίζω θα ξεφουσκώσει.
Δεν το έχεις διαβάσει καλά το έργο.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική

Και ότι δεν είμαι ο τύπος του ρισκάρω... Μετά τα τελευταία της αριστερής παράταξης...μπα...έχει φύγει κάθε σκέψη μου για κάτι τέτοιο.
Μα η απόγνωση θα πρεπε να σε κάνει να μην πιστεύεις!
Καλύτερα ρίσκο με κάτι καινούριο παρά με μια κατα εξακολούθηση επιβεβαιωμένη αποτυχία.

Είναι απλό πιστεύω, δεν χρειάζεται να είσαι "μορφωμένος" πολιτικά.

XRISTOS71

Member
_antonis_ said:

Δηλαδή λογική όταν δεν μπορώ να αποφύγω ένα βιασμό κάθομαι και τον απολαμβανω. ;;
Αντίδραση δηλαδή μηδέν ;;;

_antonis_

Member
Μα η απόγνωση θα πρεπε να σε κάνει να μην πιστεύεις!
Καλύτερα ρίσκο με κάτι καινούριο παρά με μια κατα εξακολούθηση επιβεβαιωμένη αποτυχία.

Είναι απλό πιστεύω, δεν χρειάζεται να είσαι "μορφωμένος" πολιτικά.
Όχι η απόγνωση για αυτούς, η απόγνωση για το ΣΥΡΙΖΑ Μαρία μου! Δεν μπορώ να ρισκάρω με τις μ******ς που αραδιάζει, είναι δυνατόν; Δεν μπορώ να στηρίξω ένα -σχεδόν- κομμουνιστικό καθεστώς, είμαι αντίθετος, τι να κάνω; Έχετε δικαίωμα όσοι θέλετε του να θέλετε να μοιράζεστε, εγώ δε θέλω, πές το εγωϊσμό, δεν με πειράζει.

Δηλαδή λογική όταν δεν μπορώ να αποφύγω ένα βιασμό κάθομαι και τον απολαμβανω. ;;
Αντίδραση δηλαδή μηδέν ;;;
Σε μένα μιλάς;
Αντέδρασα και μάλιστα αυστηρά, με την ψήφο μου!
Όσο για τον βιασμό, είπαμε, με άφησαν με το σώβρακο τα προηγούμενα χρόνια οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, δεν θα το δώσω και αυτό στον Τσίπρα!!

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Υπάρχει. Να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα το μεταρρυθμιστικό σκέλος του μνημονίου και τις λοιπές αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που δεν περιλαμβάνονται καν στο μνημόνιο, τις αποκρατικοποιήσεις και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, ώστε να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητά μας και να αναστρέψουμε την ύφεση (που και μόνο ως μήνυμα, σε συνδυασμό με την ανακεφαλαιοποίση των τραπεζών, θα δώσει νέα αναπτυξιακή δυναμική) και ταυτόχτονα να πιάσουμε με το παραπάνω τους στόχους του μνημονίου και να αποφύγουμε να πάρουμε κι άλλα μέτρα λιτότητας.
Ή μπορούμε και να μην κάνουμε τίποτα, και να περιμένουμε πότε θα έρθει η κακιά τρόικα, να μας πει ότι επειδή ακριβώς δεν κάναμε τίποτα πρέπει να πάρουμε κι άλλα μέτρα.

Πολύ σωστά αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει στην Ιαπωνία ή στη Γερμανία, όχι στην Ελλάδα με τη νοοτροπία που ξέρουμε.
Ή έστω να γινότανε σε διάστημα δεκαετιών.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic