• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όσο για τον βιασμό, είπαμε, με άφησαν με το σώβρακο τα προηγούμενα χρόνια οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, δεν θα το δώσω και αυτό στον Τσίπρα!!
Προτιμάς να το δώσεις στην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επειδή γνωριζόσαστε;

Αυτό ουσιαστικά αναρωτιόμαστε για σένα βρε Αντώνη.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δηλαδή λογική όταν δεν μπορώ να αποφύγω ένα βιασμό κάθομαι και τον απολαμβανω. ;;
Αντίδραση δηλαδή μηδέν ;;;
Και όσα απολάμβανες μέχρι πρότινος, απότοκα του βιασμού ήταν. Σου αρέσανε, όμως, και δεν αντιδρούσες. Τώρα που ο βιαστής βρήκε άλλη/ες γκόμενα/ες και για να εξακολουθήσει να σου κάνει δωράκια ζητάει από σένα να κάνεις άλλα, πιο δύσκολα, κόλπα, εσύ αντιδράς αλλά εκείνος δε μασάει γιατί έχει καβάντζα.

(όπου "εσύ" = "εμείς", η Ελλάδα)

XRISTOS71

Member
_antonis_ said:
Όχι η απόγνωση για αυτούς, η απόγνωση για το ΣΥΡΙΖΑ Μαρία μου! Δεν μπορώ να ρισκάρω με τις μ******ς που αραδιάζει, είναι δυνατόν; Δεν μπορώ να στηρίξω ένα -σχεδόν- κομμουνιστικό καθεστώς, είμαι αντίθετος, τι να κάνω; Έχετε δικαίωμα όσοι θέλετε του να θέλετε να μοιράζεστε, εγώ δε θέλω, πές το εγωϊσμό, δεν με πειράζει.

Σε μένα μιλάς;
Αντέδρασα και μάλιστα αυστηρά, με την ψήφο μου!
Όσο για τον βιασμό, είπαμε, με άφησαν με το σώβρακο τα προηγούμενα χρόνια οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, δεν θα το δώσω και αυτό στον Τσίπρα!!
Το που θέλεις να δώσεις το βρακι σου είναι δικό σου θέμα .
Εδω όμως πέρα απο βρακια μιλάμε για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας .

Πιστεύεις ότι ΔΕΝ πρέπει να πάρει (αν τον ψηφίσει ο κόσμος ) ο Τσιπρας την ευκαιρία ;;
Προτείνεις κάποιον συγκεκριμένο ;;;

_antonis_

Member
Προτιμάς να το δώσεις στην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επειδή γνωριζόσαστε;

Αυτό ουσιαστικά αναρωτιόμαστε για σένα βρε Αντώνη.
Ευτυχώς αγαπητέ μου, δεν γνωρίζομαι με κανέναν! Έχω μάθει και εγώ μέσω της οικογένειάς μου να διεκδικώ τα πάντα μόνος μου, αξιοκρατικά και έχουμε καταφέρει τα πάντα μόνοι μας και μόνο με τη δουλειά! Ίσως να σου ακούγεται παράξενο, αλλά έτσι είναι. Δεν γνωρίζω κανέναν λοιπόν όπως το θέτεις και γι'αυτό μπορώ να εμπιστεύομαι την δική μου κρίση πρίν απο κάποιου άλλου. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα, αλλά αν όχι, σου ξαναλέω πως δεν γνωριζόμαστε.

Το που θέλεις να δώσεις το βρακι σου είναι δικό σου θέμα .
Εδω όμως πέρα απο βρακια μιλάμε για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας .

Πιστεύεις ότι ΔΕΝ πρέπει να πάρει (αν τον ψηφίσει ο κόσμος ) ο Τσιπρας την ευκαιρία ;;
Προτείνεις κάποιον συγκεκριμένο ;;;
Με δουλεύεις σίγουρα. Είμαι βέβαιος ότι μεγάλο ποσοστό απο εσάς που θέλετε να δώσετε την ευκαιρία που λές, ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ πριν 2,5 χρόνια (δεν ξέρω τι ψήφισες εννοείται, αλλά δεν μπορώ να το γράψω αλλιώς). Τότε δεν σκεφτόσασταν το μέλλον των παιδιών σας; Λές εγώ να μην σκεφτόμουν το δικό μου μέλλον; Ευτυχώς, εγώ δεν ήμουν μέλος της καταδίκης μας όμως.
Οπότε ας αναρωτηθούν αυτοί που μας χαντάκωσαν πριν 2,5 χρόνια με τη ψήφο τους τι έκαναν και ας μη μου το παίζουν τώρα μικροσωτήρες ενός καινούριου Θεού. Προφύτες ενός σωτήρα.

Εμένα έχει καταδικαστεί το ίδιο μου το μέλλον, έχω καταδικαστεί εγώ, οι σκέψεις μου και τα όνειρά μου. Και αν είναι όποια κληρονομιά έχω πάρει απο τους γονείς μου, ηθική η υλική (οικογένεια, Πατρίδα, θρησκεία, χρήματα, περιουσία) ότι μου έχει απομείνει τέλος πάντων σε αυτή τη ζωή, να μου τα πάρει ο Τσίπρας, όχι ρε παιδί μου, δε θέλω να μου τα πάρει αυτός. Προτιμώ έναν αργό θάνατο (να συνεχίσει να μου τα παίρνει κάποιος άλλος με άλλον τρόπο, αργό), παρά αυτό. Τουλάχιστον τον αργό θάνατο τον αποδέχεσαι πιο εύκολα. Είμαι ρεαλιστής ρε παιδιά, παρόλο που μίλησα για όνειρα και μέλλον. Δεν πιστεύω ότι ο νεοεμφανιζόμενος θεός μπορεί να μας ξελασπώσει, ούτε τον πιστεύω. Δεν με εμπνέει...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ευτυχώς αγαπητέ μου, δεν γνωρίζομαι με κανέναν! Έχω μάθει και εγώ μέσω της οικογένειάς μου να διεκδικώ τα πάντα μόνος μου, αξιοκρατικά και έχουμε καταφέρει τα πάντα μόνοι μας και μόνο με τη δουλειά! Ίσως να σου ακούγεται παράξενο, αλλά έτσι είναι. Δεν γνωρίζω κανέναν λοιπόν όπως το θέτεις και γι'αυτό μπορώ να εμπιστεύομαι την δική μου κρίση πρίν απο κάποιου άλλου. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα, αλλά αν όχι, σου ξαναλέω πως δεν γνωριζόμαστε.

Δεν με κάλυψες γιατί απλά παρεξήγησες αυτό που είπα.
Εννοούσα αν προτιμάς τους μόνιμους και γνώριμους βιαστές μας τα τελευταία 40 χρόνια επειδή υποθέτεις ότι κι ο Τσίπρας θα είναι τέτοιος.Άρα επιλέγεις αυτόν που έχεις ήδη σχέση μαζί του,μεταφορικά πάντα.Όση σχέση είχαμε όλοι μας που ζούμε σε αυτή τη χώρα μια ζωή.

Δεν το εννοούσα με την πραγματική έννοια του όρου.
Εξάλλου όταν θέλω να αρπαχτώ με κάποιον το κάνω ευθέως χωρίς υποννοούμενα.

_antonis_

Member
Δεν με κάλυψες γιατί απλά παρεξήγησες αυτό που είπα.
Εννοούσα αν προτιμάς τους μόνιμους και γνώριμους βιαστές μας τα τελευταία 40 χρόνια επειδή υποθέτεις ότι κι ο Τσίπρας θα είναι τέτοιος.Άρα επιλέγεις αυτόν που έχεις ήδη σχέση μαζί του,μεταφορικά πάντα.Όση σχέση είχαμε όλοι μας που ζούμε σε αυτή τη χώρα μια ζωή.

Δεν το εννοούσα με την πραγματική έννοια του όρου.
Εξάλλου όταν θέλω να αρπαχτώ με κάποιον το κάνω ευθέως χωρίς υποννοούμενα.

Οκ, σε παρεξήγησα.
Πιστεύω όμως ότι τα υπόλοιπα που έγραψα με καλύπτουν.
Ξαναλέω πως δεν μπορώ να το ρισκάρω με τον Τσίπρα, πιστεύω δεν πιστεύω, δεν ρισκάρω. Δεν θέλω να χάσω τα 5 πράγματα (ξαναλέω ηθικά και υλικά) που μου έχουν απομείνει.
Ούτως η άλλως θα τα χάσω, μην ξαναγράψω τα προηγούμενα απο δω και πέρα.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
και για να ξεστραβωθούμε λιγάκι γιατι πέφτει πολυ δουλεμα και μας υποτιμουν αφάνταστα!!!!!!!!!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ 4,2 ΔΙΣ: ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ Η ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ 900 ΕΚ!!

ΠΟΙΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;
Για Ελληνικό ομόλογο που κατέχει η ΕΚΤ πηγαίνουν τα 3,3 Δις, το οποίο όπως αποκαλύπτει η Le Monde ΔΕΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΘΗΚΕ! Πανηγυρίζουν όμως για το PSI το οποίο εξόντωσε...
μικροομολογιούχους, ασφαλιστικά ταμεία, ΝΠΔΔ όπως Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια κλπ.
Τα υπόλοιπα 900 εκ. πηγαίνουν για αποπληρωμή …τόκων! Δηλαδή οι ξένοι δανειστές δεν χάνουν ούτε τους τόκους τους, ενώ οι Έλληνες έχασαν τις αποταμιεύσεις τους, τις ασφαλιστικές τους εισφορές, τα διαθέσιμα κοινωνικής πολιτικής.
Καταλάβατε τώρα πόσο αληθινοί βγαίνουμε για ότι γράφαμε τόσον καιρό; Όλοι δούλεψαν για να υποθηκεύσουν τον δημόσιο πλούτο, να εξασφαλίσουν τους κερδοσκόπους δανειστές και όχι τους καθαρούς επενδυτές ή αποταμιευτές.
Ο κύριος Παπαδήμος λοιπόν, εξυπηρέτησε θαυμάσια αυτούς που τον εξέλεξαν για πρωθυπουργό. Οι επιπτώσεις ενδεχόμενης στάσης πληρωμών για τους κολοσσούς μειώνονται και τώρα το ΔΝΤ ακονίζει τα μαχαιροπήρουνα για το πλιάτσικο των εγγυήσεων που πρόθυμα τις προσέφεραν οι εντολοδόχοι του πολιτικού συστήματος με κορωνίδα την παρέα του Γιώργου Παπανδρέου.
Τη Δευτέρα, η Ελλάδα καλείται να αποπληρώσει τα 450 εκατομμύρια ευρώ ομολόγων που δεν εντάχθηκαν στην μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους της που έκανε το Μάρτιο. Επίσης, η Αθήνα πρέπει να αποπληρώσει 3,3 δισεκατομμύρια ευρώ έως τις 18 του μηνός στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
anti-ntp.net: ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ 4,2 ΔΙΣ: ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ Η ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ 900 ΕΚ!!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ πάλι από μια χώρα look but don't touch,όπου όλα θα υπάρχουν σε αφθονία αλλά λίγοι θα μπορούν να τα απολαμβάνουν,προτιμώ μια χώρα που να μου προσφέρει κατ'αρχήν τα βασικά κοινωνικά αγαθά δωρεάν και να μην εξευτελίζει την αξιοπρέπεια μια ολόκληρης κοινωνίας κι από εκεί και ύστερα μικρές πολυτέλειες που να με κάνουν να νοιώθω ότι ζω και δεν επιβιώνω απλώς.

Ζούσα και παλιότερα χωρίς Village Cinemas και iPhone.Δεν τα καταριέμαι που υπάρχουν,αλλά αν είναι να λειτουργούν εις βάρος μιας ολόκληρης κοινωνίας στο όνομα της ελεύθερης οικονομίας,προτιμώ το Αελλώ και τη motorola που είχαμε πριν 15 χρόνια.

Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να πληρώσω έστω κι ένα ευρώ για να γεννήσει αξιοπρεπώς η γυναίκα μου.Και δεν χρειάζεται να ζω στον κομμουνισμό για να απολαμβάνω τα βασικά δωρεάν.Για ρωτήστε έναν Καναδό αν πλήρωσε ποτέ νοσήλεια στη ζωή του.Αυτό που απαιτώ είναι καλές κοινωνικές υπηρεσίες δωρεάν.Όποιος θέλει ας επιχειρεί αλλά με όριο.Ούτε να αισχροκερδεί,ούτε να φοροδιαφεύγει και θα τον φορολογώ σύμφωνα με τις κοινωνικές ανάγκες κι όχι τα προστάγματα του Κεφαλαίου.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
κατα τα άλλα ο τσίπρας θα μας δυαλίσει και θα μας πάρει τα στριγκάκια!!!!!!!!
ξυπνήστε ρέεεεεεεεεεεεεε

D

Delmem9770

Guest
Ζούσα και παλιότερα χωρίς Village Cinemas και iPhone.Δεν τα καταριέμαι που υπάρχουν,αλλά αν είναι να λειτουργούν εις βάρος μιας ολόκληρης κοινωνίας στο όνομα της ελεύθερης οικονομίας,προτιμώ το Αελλώ και τη motorola που είχαμε πριν 15 χρόνια.
Για εξήγησε μου, πως ζουν εις βάρος μιας ολόκληρης κοινωνίας στο όνομα της ελεύθερης οικονομίας τα Βιλατζ και τα αηφον? Όποιος θέλει δεν τα αγοράζει, δεν νομίζω ότι είναι αναγκαστικό να δώσεις 600 ευρώ για ένα iphone.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έχει να κάνει με όλο το μοντέλο της αγοράς που έχει στηθεί και με μια βαθύτερη ανάλυση του Καπιταλισμού που δεν θα εξυπηρετήσει την κουβέντα εδώ που έχει φτάσει.

Αν θες ανέτρεξε σε σεντονάκι που είχα αναρτήσει στις πρώτες σελίδες του thread και αναφέρομαι εν συντομία στον Καπιταλισμό.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic