• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τι χολη ειναι αυτη που βγαζουν για το ΣΥΡΙΖΑ ορισμενοι; Σημερα παλι η κυρα Ντορα στην διακαναλικη της συνεντευξη ανεφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ο,τι πιο οπισθοδρομικο υπαρχει σαν κομμα. Τον φοβουνται, τον φοβουνται πολυ. Ειναι σαφες πως εχει κερδισει το επικοινωνιακο παιχνιδι. Αλλα περα απο την επικοινωνια μηπως οι θεσεις του εχουν να πουν κατι στον Ελληνα ψηφοφορο; Μηπως γιατι παραμενουν ιδιες και δεν εχουν αλλαξει λογο προεκλογικης περιοδου (οπως συμβαινει με τα περισσοτερα κομματα που ξαφνικα εδω και 20 μερες θυμηθηκαν τον πολιτη; ).
Εχει ρευμα που τους χτυπαει. Ρευμα που ειναι αρκετα πιθανον να τον φερει σε μια απο τις 2 πρωτες θεσεις των εκλογικων αποτελεσματων.

Ασχετο αλλα σημερα η Παπαρηγα ειχε περισσοτερο κοσμο απο το Βενιζελο στη Θεσσαλονικη. Δεδομενου οτι το ΚΚΕ δυσκολα το βλεπω πανω απο το 12-14% μηπως ο χοντρος δυσκολευτει υπερβολικα να πιασει το διψηφιο;
Κι επειδη αναφερθηκαμε και στις καμπανιες να πω πως για μενα η πιο γελοια ειναι του τζαμαρια με διαφορα απο τις υπολοιπες. Εκει στη ΝΔ τι σκατα επικοινωνιολογους εχουν;
Το ΚΚΕ ενα πραμα νομιζω πως εχει μια διαφημιση εδω και δεκαετιες και τη βαζει σε καθε εκλογες. Ολες ιδιες μου φαινονται.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ πολύ φοβάμαι ότι πασοκ και νδ θα πάρουν πολύ περισσότερα από τα νούμερα των δημοσκοπήσεων. Πολλοί είναι αυτοί που θα τους ψηφίσουν αλλά δεν το λένε είτε γιατί ντρέπονται είτε γιατί φοβούνται. Εγώ βλέπω ένα 45% και για τους δύο μαζί... Δυστυχώς...

paefstra

Member
Μια που γίνεται συζήτηση για τις καμπάνιες δε μπόρεσα να μην παρατηρήσω την εντυπωσιακά άδεια βιβλιοθήκη πίσω από το Μπενι στο σποτάκι του. Κάτι σαν το μέσο ελληνικό σπίτι, ένα πράγμα. Μόνο σεμεδάκια δεν είδαμε για να ταυτιστεί ο ψηφοφόρος της διπλανής πόρτας...:roll:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγώ πολύ φοβάμαι ότι πασοκ και νδ θα πάρουν πολύ περισσότερα από τα νούμερα των δημοσκοπήσεων. Πολλοί είναι αυτοί που θα τους ψηφίσουν αλλά δεν το λένε είτε γιατί ντρέπονται είτε γιατί φοβούνται. Εγώ βλέπω ένα 45% και για τους δύο μαζί... Δυστυχώς...
Κι εγω το φοβαμαι αλλα δεν θελω να το πιστεψω... Μη μου χαλας το ονειρο.

Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία - Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
tripakias said:
Κι εγω το φοβαμαι αλλα δεν θελω να το πιστεψω... Μη μου χαλας το ονειρο.
Εγώ φοβάμαι πως θα βγει η νδ και θα βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
ban * from user where user.vote='ΠΑΣΟΚ' OR user.vote='ΝΔ'

Αλλά εσύ δε μας είπες τί θα κάνεις...

jimp

Member
Εγω θα χτυπω το κεφαλι αυτων που την ψηφισαν...
Εχεις καιρο μπροστα σου.Που να τελειωσεις με ολους...

Επισης σκεψου και εκεινους που θα ψηφισουν ''ανεξαρτητους ελληνες'',''λαος'' καθως και ντορα...

Δηλαδη δεν εχει απιστευτο γελιο και ταυτοχρονα ειναι μεγαλο δραμα να ακους νεους ανθρωπους να λενε δεν ξαναψηφιζω νδ-πασοκ και να λενε οτι θα ψηφισουν τους παραπανω για αλλαγη?

Αλλα εκει που τρελαθηκα χθες,ειναι που εβλεπα τον βενιζελο να μιλαει στη λαρισα και συνεχως η τηλεοραση εδειχνε εναν παλιο συμμαθητη μου.
Ακομα θυμαμαι τις συζητησεις μας οτι με τον βενιζελο πρωθυπουργο θα παμε μπροστα.
Αλλα δεν περιμενα να τον βλεπω πρωτο πλανο να χαμογελα και να βαραει παλαμακια-προβατοποιημενος,μετα απο ολα οσα εχουν γινει...

Αραγε ποσοι τετοιοι προβατοποιημενοι θα εμφανιστουν την κυριακη?
Ποσοι συνανθρωποι μας που τρωνε κουτοχορτο θα ψηφισουν για αλλαγη,για να μας φερουν ενα νεο αερα,τα κομματα καμμενου-ντορας-μανου-χρυση αυγη κτλ κτλ...

Τοσο πελατειακες εχουν γινει οι σχεσεις μας μαζι τους,που φοβομαστε να μην τους ψηφισουμε?
Ή το κλιμα εκφοβισμου που εντεχνως διαχεεται απο ολα τα μμε,μας εχει τρομοκρατησει τοσο που δεν θα τολμησουμε μια αλλαγη που εχουμε αναγκη?

Δηλαδη αν δεν το τολμησουμε τωρα ποτε θα ειναι η καταλληλοτερη στιγμη?

liopyr

Member
Αλλα περα απο την επικοινωνια μηπως οι θεσεις του εχουν να πουν κατι στον Ελληνα ψηφοφορο; [..]
O Τσίπρας κάνει το αυτονόητο που αποφεύγει η βολεμένη αριστερά διαχρονικά.
Λέει ξεκάθαρα, πως στημένοι στα 4, στο φάκιν 2012, πουλάω ψυχή στο διάολο για να υπάρξει αριστερή κυβέρνηση, γιατί αν δεν υπάρξει θα μας πάρει ο διάολος όλους μαζί.

Όποιος έχει στομάχι ακολουθεί, για να ξεμπερδεύουμε επιτέλους, να ξέρουμε ποιοι υπάρχουν μόνο για να γαβγίζουν και ποιοι είναι έτοιμοι να δαγκώσουν όταν χρειαστεί.

Αυτή η κίνηση έχει σκορπίσει πανικό σε όλο το πολιτικό φάσμα γιατί πολύ απλά το απειλεί ολόκληρο.
Η (ας πούμε) προδομένη προοδευτική βάση του Πασόκ, που όσο ξεβολεύεται τόσο πιο προδομένη νιώθει, σίγουρα καλοκοιτάζει μία αριστερή κυβέρνηση, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει και κάτι άλλο να καλοκοιτάξει.

Η ξεχασμένη στον προηγούμενο αιώνα αριστερά χάνει τη γη από τα πόδια της αντιλαμβανόμενη πως η εποχή της εύκολης κριτικής εκ του ασφαλούς τελείωσε, και φτάνει σε αδιέξοδο καθώς ή θα αναγκαστεί να πάρει θέση υπέρ μιας ενωμένης αριστεράς που έχει σκοπό να κυβερνήσει, ή σε κάθε άλλη περίπτωση οποιαδήποτε δικαιολογία θα αποδείξει πως η γραμμή κατά του δικομματισμού τόσα χρόνια ήταν μόνο λόγια, θα καταδικαστεί για αυτό και θα τελειώσει άδοξα, όπως της αξίζει για να λέμε την αλήθεια.

Η διασπασμένη αριστερά θα πρέπει να ακολουθήσει επίσης για να μην έχει την ίδια μοίρα.

Η κεντροδεξιά (δηλαδή η δεξιά που το παίζει alternative αλλά εξακολουθεί να είναι δεξιά του κερατά), η δεξιά, και ασφαλώς η ακροδεξιά τρέμουν και μόνο στην ιδέα μιας αριστερής κυβέρνησης για ευνόητους λόγους.

Δε ξέρω τι τον φώτισε το κοντό να παίξει τόσο hardcore γραμμή, αλλά τι να πω, μπράβο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δε ξέρω τι τον φώτισε το κοντό να παίξει τόσο hardcore γραμμή, αλλά τι να πω, μπράβο.
Για να τον λες και να τον ξαναλες κοντο οντως πρεπει να ειναι. Τι υψος εχει; Γιατι αν ειναι πιο ψηλος απο μενα μαυρο φιδι που σ' εφαγε...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Mονο με νοθεία!!!!!!!!!!!!!
διαφορετικα ειναι αδύνατον--τοση καφρίλα θα ειναι απογοητευτικη !!!!!!!!
οι έλληνες τοχουν τελικα μαζόχες
να πω και κατι άλλο...θα παρει καιρο να "καθαρίσομε" απο την γενια 60+++
αυτοι θα τα σκατώσουν!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη