• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Μάλλον δεν το διατύπωσα καλά (προφανώς). Τα κόμματα αποφάσισαν στη διακομματική να μοιραστούν 12 εκατομμύρια (αν θυμάμαι καλά) για την προεκλογική περίοδο. Απο όλα τα κόμματα ο σύριζα, (βλέπω εγώ), να έχει την πιο επιθετική διαφημιστική καμπάνια σε αυτές τις εκλογές με πολύ κοντά το κκε. συμπεραίνω ότι ξοδεύει και πολύ περισσότερα απο άλλες προεκλογικές περίοδους και εδώ είναι που σχολιάζω περί υποκρισίας κτλ. Τα υπόλοιπα κόμματα φαίνεται να είναι στα ίδια περίπου (σκανδαλωδώς υψηλά) επίπεδα με άλλες φορές. Αν εξαγοράζονται ψήφοι δεν το ξέρω (αλλά δεν θα με παραξένευε).

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Άρα έρχεσαι στα λόγια μου, ότι το εν λόγω σχόλιο δεν στέκει σε κανένα γαλαξία ως λογική.
μα... δεν διαφώνησα, απλώς συμπλήρωσα ... υποθέτοντας... :)

gone

Member
. Απο όλα τα κόμματα ο σύριζα, (βλέπω εγώ), να έχει την πιο επιθετική διαφημιστική καμπάνια σε αυτές τις εκλογές με πολύ κοντά το κκε. συμπεραίνω ότι ξοδεύει και πολύ περισσότερα απο άλλες προεκλογικές περίοδους και εδώ είναι που σχολιάζω περί υποκρισίας κτλ.
Μήπως παίζει και το ενδεχόμενο, απλά ο κόσμος να προσέχει πλέον και τα μικρά κόμματα, σε σχέση με το παρελθόν όπου δεν είχε ώτα για άλλους παρά για τους μεγάλους;Όπου οι μικροί ήταν κάτι σαν το τρελλό του χωριού;

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Μήπως παίζει και το ενδεχόμενο, απλά ο κόσμος να προσέχει πλέον και τα μικρά κόμματα, σε σχέση με το παρελθόν όπου δεν είχε ώτα για άλλους παρά για τους μεγάλους;Όπου οι μικροί ήταν κάτι σαν το τρελλό του χωριού;
Δεν αμφιβάλλω. Αλλά εξακολουθεί να μου φαίνεται υποκριτικό απο τη μία προστάτες των λαικών/φτωχών στρωμάτων και απο την άλλη ξετινάζουμε τα διαφημιστικά έξοδα.

Το κόμμα που λέω να ψηφίσω εγώ (δημιουργία) δεν έχει φανεί πουθενά και μάλλον θα πρέπει να ψάξεις για να το βρείς αλλά απλά μου έδωσε ένα σεμνό και ταπεινό δισέλιδο κάποια μέρα έξω και αυτό ήταν.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Για τη δημιουργία τα έχω πει σε κάποιον εδώ μέσα.
Ο νεοφιλελευθερισμός στα φόρτε του.Δηλαδή αυτό που ζούμε στη νιοστή.

Traveller

Member
Δεν καταλαβαίνω καθόλου γιατί είναι μεμπτό και κολάσιμο να κάνει επιθετικό προπαγανδιστικό αγώνα ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ... εγώ βρίσκω την καμπάνια του ιδιαίτερα επιτυχημένη και σε κάθε περίπτωση πολύ καλύτερη , σαν διαφημιστική εκστρατεία μιλάω και όχι σαν ιδεολογία, από αυτή του Σαμαρά που είναι κάκιστη ή από αυτή των Σταλινικών που είναι απερίγραπτη... η καμπάνια του ΠΑΣΟΚ είναι σαφώς καλύτερη, σε σημείο που αν κάποιος δεν ήξερε οτι ο Βενιζέλος ήταν μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ, υπουργός οικονομικών και βασικός καταστροφέας της χώρας θα είχε σοβαρές πιθανότητες να πεισθεί...

Πίσω στο θέμα μας... ας είμαστε σοβαροί... κατηγορείτε ένα κόμμα γιατί κάνει έναν σκληρό προεκλογικό αγώνα και γιατί, άκουσον άκουσον, στα πλαίσια αυτού του αγώνα ρυπαίνει το περιβάλλον με αφίσες? Ρε παιδιά πλάκα μας κάνετε?

Για τον Τζήμερο τώρα.... έχω ακούσει πολλά για το πολιτικό αυτό μόρφωμα και θα πω μόνο το εξής... πιστεύετε σοβαρά ότι μια ομάδα επιτυχημένων καπιταλιστών μπορεί να αφουγκραστεί και να δώσει λύση στα προβλήματα του απλού κόσμου?

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Δεν συγκρίνω την καμπάνια του σύριζα με των άλλων όσον αφορά την ποιότητά τους που είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ καλή αφού ανατίθεται απο όλους σε εταιρείες. Συγκρίνω την ποσότητα σε σχέση με άλλες φορές και σε συνάρτηση με την οικονομική κατάσταση της χώρας και των πολιτών της.
Και βέβαια προτιμώ να ψηφίσω μια ομάδα επιτυχημένων καπιταλιστών απο οποιαδήποτε ομάδα αποτυχυμένων καπιταλιστών/κομμουνιστών/κεντρώων/αριστερών/οτιδήποτε.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Άρα από σπόντα δεν ψηφίζεις Χ.Α;
Αν ήταν επιτυχημένοι Ναζί και όχι αυτά τα ουγκ που είναι θα τους σκεφτόσουν ως προοπτική;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αν ήταν επιτυχημένοι Ναζί και όχι αυτά τα ουγκ που είναι θα τους σκεφτόσουν ως προοπτική;
μμμ... τώρα που το λες, δεν ακούγεται άσχημα! Σε περίπτωση επικράτησης και σχηματισμού κυβέρνησης θα αναπτύσσονταν και η βιομηχανία σαπωνοποιίας - με τόση άφθονη πρώτη ύλη που υπάρχει...

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Δε θα το σκεφτόμουν γιατί δε συμφωνώ με την ιδεολογία τους. Αν και αδυνατώ να καταλάβω πώς ορίζεται ένας επιτυχημένος ναζί.

Π.χ. εσύ είσαι σίγουρος ότι αν ζούσες στη γερμανία τη δεκαετία του '30 δέν θα ψήφιζες έναν φαινομενικά επιτυχημένο ναζί?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Π.χ. εσύ είσαι σίγουρος ότι αν ζούσες στη γερμανία τη δεκαετία του '30 δέν θα ψήφιζες έναν φαινομενικά επιτυχημένο ναζί?
Είναι αρχή μου να μην απαντάω σε υποθετικά σενάρια,πολλώ δε μάλλον όταν αφορούν το παρελθόν.

Παρόλα αυτά θα σου απαντήσω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ψήφιζα έναν πετυχημένο ναζί το '30,αν δεχτούμε ότι δεν θα κουβαλούσα και τότε τα μυαλά που κουβαλάω τώρα.Αλλιώς θα υποστήριζα μέχρι τουφεκισμού τους Σπαρτακιστές τότε.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic