• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
οι δημοσκοπίσεις που δίνουν στην δημοσιοτητα ειναι μουφα Def
οι πραγματικές που παρακολουθω απο blogs και οι οποίες δεν δημοσιευονται σαφώς,για τους γνωστούς λόγους αλλα λένε!!!
οι δύο ληστοσυμμορίτες δεν βγάζουν διψήφιο!!
θα δείτε τελικα ---καμμενο-σύριζα με συνεργασία πρώτα κομματα και άν μπει και καζάκης επάμ έχομε καποιες ελπίδες!!!!
έχουν λυσάξει μιλάνε για νοθεία τρελή --παρέμβαση σε λογισμικά κλπ
βοηθείστε αδέλφια καιγόμαστεεεεεεεεεεεε

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Άσε τι δίνουν οι δημοσκοπήσεις, εγώ σου λέω τι πιστεύω ότι θα ψηφίσει ο κόσμος, άσχετα με το τι ΛΕΕΙ ότι θα ψηφίσει.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
οι δημοσκοπίσεις που δίνουν στην δημοσιοτητα ειναι μουφα Def
οι πραγματικές που παρακολουθω απο blogs και οι οποίες δεν δημοσιευονται σαφώς,για τους γνωστούς λόγους αλλα λένε!!!
οι δύο ληστοσυμμορίτες δεν βγάζουν διψήφιο!!
θα δείτε τελικα ---καμμενο-σύριζα με συνεργασία πρώτα κομματα και άν μπει και καζάκης επάμ έχομε καποιες ελπίδες!!!!
έχουν λυσάξει μιλάνε για νοθεία τρελή --παρέμβαση σε λογισμικά κλπ

την μεγαλύτερη ζημια στον πολιτη το κανουν τα κωλοκάναλα που αν δεν έχει τουρκικα έχει παραθυρα και μπαλκόνια με ολους τους κατα καιρους δήμιους του λαου--και τα χαιβανια ψήνονται!!!!!!
ατυχία που δεν ανοιγει ο κοσμος άλλα blog να ενημερωθει --αν εξαιρεσομε τους νέους---
βοηθείστε αδέλφια καιγόμαστεεεεεεεεεεεε

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Άσε τι δίνουν οι δημοσκοπήσεις, εγώ σου λέω τι πιστεύω ότι θα ψηφίσει ο κόσμος, άσχετα με το τι ΛΕΕΙ ότι θα ψηφίσει.
τα δειγματα στο τρομακτικο πηγαν 35000 μέχρι χτές --υπαρκτα λέμε
τα αποτελέσματα ειναι αυτα που ειπα
ασε τον ζουγκλοπαπάρα αυτα που δίνει και που αφορούν ατομα μεσηλικα και πάνω!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ρε αφησανε τον Καζάκη σε κρατικο κανάλι!!!!!!!!
απιστευτο..
τι να του πουνε οι ανθρωποι και τα δημοσιογραφάκια τώρα!!!!!
προσοχη δεν κανω προπαγάνδα αλλα πρέπει ολοι να ξέρουμε τουλάχιστον!!
Ο Καζάκης σε κεντρικό κανάλι μετά από πολύ καιρό!

anti-ntp.net: Ο Καζάκης σε κεντρικό κανάλι μετά από πολύ καιρό!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
τα δειγματα στο τρομακτικο πηγαν 35000 μέχρι χτές --υπαρκτα λέμε
τα αποτελέσματα ειναι αυτα που ειπα
ασε τον ζουγκλοπαπάρα αυτα που δίνει και που αφορούν ατομα μεσηλικα και πάνω!!
Το τρομακτικό δεν είναι αξιόπιστη πηγή , καθότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό του εκλογικού σώματος.

Σε κάθε περίπτωση, κυριακή κοντή γιορτή. Θα τα δούμε όλα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πολύ φοβάμαι πως ο Def έχει δίκιο, +50% για τους δυο βρυκόλακες... Δεν πάει το χέρι των κομματόσκυλων να ψηφίσουν άλλο πράγμα. Ρίξτε και μια ματιά στις ηλικίες του εκλογικού σώματος στην Ελλάδα, παππουδιστάν είμαστε, η γιαγιά μου πάλι ΝΔ θα ψηφίσει γιατί έτσι της είπε ο παππάς στην ενορία και σε αντίθεση με πολλούς νέους που δε θα πατήσουν καν, αυτή θα πάει να ψηφίσει από τα χαράματα μαζί με τις φίλες της από τη χριστιανική ένωση.

Πρώτη φορά είμαι τόσο disconnected σε ελληνικές εκλογές. Βρήκα το νόημα της ζωής σε ένα chinchorro (τεράστια αιώρα των ινδιάνων Waayu) που απλώσαμε ανάμεσα σε δυο φοίνικες με το γυναικάκι μου, τρώμε empanadas και σεβίτσε ξιπόλιτοι, πλενόμαστε μόνο με νερό της θάλασσας, βλέπουμε κουβανικό κινηματογράφο σε ένα λάπτοπ όλο άμμο και καρφάκι δεν μου καίγεται ποιον θα ψηφίσουν οι Έλληνες, διότι δυστυχώς ξέρω. Τόσα χρόνια μέχρι που πλήρωνα και αεροπλάνο για να πάω να ψηφίσω, για να δω ότι το 85% ψήφισε αποδεδειγμένους κλέφτες με αντάλλαγμα ένα διορισμό, κανένα επίδομα ή να πάει ο γιόκας φαντάρος στην Κω αντί για τον Έβρο... Τώρα λέω άι στο διάολο, ο κάθε λαός έχει την εξουσία που του αξίζει, τέτοιοι είμαστε οι Έλληνες, αυτό μας αξίζει, οπότε μαύρη πέτρα και στο καλό, η ζωή είναι μικρή και δεν πρόκειται να χαλάσω ούτε ένα δευτερόλεπτο από τον έρωτά μου για τον Τσίπρα και τον Καρατζαφέρη, τους εύχομαι μια μέρα να είναι κι αυτοί τόσο ευτυχισμένοι όσο είμαι εγώ σήμερα, που χάνομαι στα μάτια της όμορφης και αξιόλογης γυναίκας στον κόσμο, με ένα διαβατήριο στην τσέπη, ένα πραγματικά καλό βιβλίο και δυο χυμούς από tomate de arbol κάτω από το chinchorro μας.

Τα χαιρετίσματά μου από την Κολομβία... Καλό βόλι ρε παιδιά και καλά κουράγια.

Άντε και για να γίνω πιο οφ τόπικ...

Last edited by a moderator:
D

Delmem9770

Guest
Βρήκα το νόημα της ζωής σε ένα chinchorro (τεράστια αιώρα των ινδιάνων Waayu) που απλώσαμε ανάμεσα σε δυο φοίνικες με το γυναικάκι μου, τρώμε empanadas και σεβίτσε ξιπόλιτοι, πλενόμαστε μόνο με νερό της θάλασσας
Δεν σε ζηλεύω γτ με Νδ και Πασοκ έτσι θα ζούμε και μεις σε λιγο καιρο.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
να εισαι καλα giorgo εκει που είσαι -το περίμενα απο σενα αυτο και δεν με εκπλήσσει!!
πιες και κανενα χυμο για μένα..
εμεις που ειμαστε εδω ακομα εχομε καθε λογο να ανησυχούμε για τον τοπο και λιγα περιθώρια για να αποδράσομε δυστυχώς!!
περιμένομε να πεθάνουν τα παππουδια να πανε στην ευχή και ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες !! έχω μια κρυφη χαρα οτι κατι θα γίνει και τώρα..ενστικτο πως το λένε!!
υπομονη θα κανομε μεχρι την κυριακη και η που θα παμε να γιορτάσομε στους δρόμους ή θα πάρω κανενα στεντόν να βυθιστω σε βαθυ και ανήσυχο υπνο..
ίδομεν!!!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Δυστυχώς και εγώ βλέπω να παίρνουν ΝΔ ΠΑΣΟΚ γύρω στο 43%.
Μετά λύπης μου ακούω και συνομήλικους μου που μου λένε: "Δεν μου πάει να μην ψηφίσω Σαμαρά" ή "Δεν μου πάει να μην ψηφίσω ΠΑΣΟΚ". "Αν χρειαστώ κάτι θα με εξυπηρετήσουν, ενώ αν βγουν οι άλλοι;"
Αν πάει έτσι το πράγμα θα έχουν γύρω στις 155+ έδρες και θα μπορούν να κυβερνήσουν.
Μένουν δύο ερωτήματα: 1. Αν ο Βενιζέλος επιμείνει ότι η νέα κυβέρνηση πρέπει να έχει τη στήριξη κομμάτων με ποσοστό άνω του 50% (προφανώς για ψυχολογικούς λόγους για να μην του λένε ότι τα αντιπολιτευτικά και αντιμνημονιακά κομματα έχουν μεγαλύτερο ποσοστό.
2. Αν γίνει πρυθυπουργός ο Σαμαράς, γεγονός που θα εξαρτηθεί από το ποσοστό της ΝΔ και τη διαφορά της από το ΠΑΣΟΚ.

Ολα τα ανωτέρω μπορούν να ανατραπούν εαν καταφέρουμε να πείσουμε ολους τους αδιάφορους (που σκέφτονται πάλι να μην ψηφίσουν) και τους αναποφάσιστους να μην ψηφίσουν αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το χάλι.

Και μια επίσημανση: Όσο πιο μέγαλο είναι το ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής τόσο πιο μικρό ποσοστό χρειάζεται η νέα κυβέρνηση για να αποκτήσει 151 έδρες.
Αυτό ας το σκεφτούν λίγο όσοι σκοπέυουν να ψηφίσουν κόμματα που δεν έχουν καμία ελπίδα να τα δούμε στη Βουλή.

Δεν χρειάζεται να πω ότι λευκό και άκυρο δεν έχει αξία

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Παρακαλώ οι expats -και δη οι αποκομμένοι από την ελληνική καθημερινότητα- να μην εκφέρουν τόσο αυτάρεσκη γνώμη για το γίγνεσθαι και να συνεχίσουν να περνάνε όμορφα,τους το εύχομαι ολόψυχα,χωρίς να κριτικάρουν όλον τον πλανήτη με στοιχειώδη χαλαρότητα.

Το θέμα αφορά όσους νοιώθουν τι σημαίνει Μνημόνιο και Ελληνική Κυβέρνηση.Γράψτε μας για την UNASUR αν θέλετε...!

υπογραφή:
Ο ευτυχής πατέρας του Πρωτομαγιάτικου γιου μου.
Πίσω και σας φάγαμε ρουφιάνοι!

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Μία κυβέρνηση ενωμένης αριστεράς στην ελλάδα με τους τραγικούς έλληνες αριστερούς ηγέτες του σήμερα θα μας σώσει. Οκ.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic