• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Συμφωνώ ότι πρέπει να τον καλέσει. Αλλιώς θα λένε ότι τους πολεμάει το σύστημα κτλ κτλ με αποτέλεσμα να συσπειρώσει τους κατά τύχη ψηφοφόρους του. Και όσο να 'ναι, όσο πιο πολλές δημόσιες εμφανίσεις κάνουν τόσο το καλύτερο γιατί τόσο θα πέφτει το ποσοστό τους. Κανονικά θα έπρεπε να παρακαλάνε τον καιάδα και τον κασιδιάρη να εμφανίζονται κάθε μερα για να βλέπει ο κόσμος τι εστί.

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Ενω ο Βαγγελας ψαχνει τα ψιλα γραμματα στις υποπαραγραφους του Ασυνταγματος , η Αλεκα και ο Αντωνακης ειναι με τα υπογλωσσια και το πιεσομετρο στο μπρατσο, και ο Φωταρος ισιωνει το στρωμα ωστε να κανει ανετα τη κωλοτουμπα του, ο Αλεξης μετα τη χτεσινη δημοσκοπιση ειναι μπροστα στον καθρεφτη με το δαφνοστεφανο και τη μπερτα του Καισαρα. Και επειδη λοιπον σας βλεπω λιγο χαλαρους σημερα το πρωι (τι εγινε δεν φαγατε πρωινο?) ας ριξω λιγο λάδι στη φωτια. Ετσι για να αναψουν τα αιματα παλι – maltakias το νου σου το μωρο, μη ξεχαστεις οταν θα γραφεις απαντηση στο παρακατω.!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΜΑΔΑ: Βάλτε χιούμορ στη ζωή σας. Κάντε τον Αλέξη πρωθυπουργό

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Δεν νομίζω ότι πέφτει μέσα τυχαία.
Ο αρθρογράφος είναι γνωστό παπαγαλάκι της ΓΑΔΑ και ρουφιάνος της ασφάλειας από χρόνια.Άρα κάτι θα ξέρει από μέσα καλύτερα.
αν είναι έτσι δεν θα έπρεπε να το κρατάει μυστικό? σε τι συμφέρει τη γαδά και κατ' επέκταση την ελ.ας να βλέπει ο κόσμος ότι οι μισοί αστυνομικοί ψηφίζουν χα?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
@joss
ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ και κυρίως με επίπεδο.
Εσύ που ενστερνίζεσαι αυτές τις παπαρολογίες,έψαξες ποτέ ο ίδιος αν έχει δουλέψει ο Αλέξης,όπως αμφισβητεί το άρθρο,ή πιστεύεις ότι μπούρδα σου σερβίρει ο κάθε ευφάνταστος αεριτζής;

Δεν νοιώθω καμία ανάγκη ξέρεις να υπερασπίζομαι κανέναν Τσίπρα και κανένα Γλέζο.Ίσα ίσα που γι'αυτά που πιστεύω τους θεωρώ συμβιβασμένους όπως και αυτό που κάνω αυτή την περίοδο το θεωρώ προσωπικό συμβιβασμό.Εξάλλου τα έχω πει σε άλλο μήνυμα αυτά.

Όμως απέναντι στη λάσπη της συντήρησης και του σοσιαλδημοκρατικού μύλου νοιώθω την ανάγκη να υπερασπίζομαι την αριστερά με τα όποια σφάλματά της.Γιατί δίπλα στα εγκλήματα των άλλων είναι απλά πταίσματα.

Τουλάχιστον εμείς εδώ που στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ,ο καθένας για τους λόγους του,έχουμε ξεμπροστιαστεί.Εσύ που κάνεις κριτική δεν μας λες,ποιόν "καθαρό" και δουλευταρά υποστηρίζεις.Ποιό μεγάλο οραματιστή.Ποιο λαοπρόβλητο ηγέτη;

Συνεχίζετε να κάνετε κριτική σε πρόσωπα.Πότε θα συνειδητοποιήσετε ότι η Αριστερά εκφράζεται συλλογικά κι όχι μέσα από προσωπικές γραμμές και πόθους.Αν αύριο η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ το γυρίσει στο καλαματιανό είναι υποχρεωμένος κι ο Αλέξης να χορέψει.Πότε θα το βάλετε αυτό μέσα στο νιονιό σας;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
αν είναι έτσι δεν θα έπρεπε να το κρατάει μυστικό? σε τι συμφέρει τη γαδά και κατ' επέκταση την ελ.ας να βλέπει ο κόσμος ότι οι μισοί αστυνομικοί ψηφίζουν χα?
Κοίτα να δεις,πρέπει να το παίζει ταυτόχρονα και ανεξάρτητος δημοσιογράφος μια μεγάλης εφημερίδας.

Εξάλλου αυτό που "αποκάλυψε" είναι κοινό μυστικό.Οπότε δεν έχασε καμία πλευρά κάτι.

Αν δεν με πιστεύεις για τον κ.Λαμπρόπουλο ψάξε μόνος σου γι'αυτόν πάντως.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Θα μας τρελλάνει όλους.

Αλ. Τσίπρας: Καταστροφική η έξοδος από το ευρώ

http://www.cnbc.com/id/47371418

Ο ορισμός του λαικισμού εσωτερικής κατανάλωσης. Μονομερής καταγγελία του μνημονίου εντός, επαναδιαπραγμάτευση εκτός. Μετωπική σύγκρουση με τρόικα εντός, φιλοευρωπαιστής και καταστροφή η δραχμή εκτός.

Όσο και να θέλεις να συνοδεύσεις το κρέας με ψάρι, απλά δεν γίνεται, αποφάσισε τι απο τα 2 θα σερβίρεις.

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
@joss
ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ και κυρίως με επίπεδο.
Εσύ που ενστερνίζεσαι αυτές τις παπαρολογίες,έ;
[/I][/I]
Δεν τα ειπα εγω. Εγω οταν θελω να γραψω κατι σοβαρο θα το ψαξω πρωτα. Το αν ειναι σωστα ή ειναι υπερβολες ειναι στη κριση καθενος.

Απ οτι βλεπεις αν και διαβαζω τι γραφεται απο ολους, δεν συμμετεχω ενεργα στη συζητηση γιατι εχουμε μπερδεψει τη πολιτικη, τους πολιτικους και τα οικονομικα συστηματα. Αν οι πολιτικοι δεν ηταν λαμογια και εκαναν αυτα που ελεγαν πριν βολευτουν στις καρεκλες τους, τοτε λιγο πολυ ολες οι πλιτικες θα ηταν επαρκεις. Τωρα βεβαια εδω που εχουμε φτασει, μονο καποιο ρεαλιστικο οικονομικο συστημα που μπορει να εφαρμοστει και εχει λαβει υπ' οψη τιου ολες τις παραμετρους ειναι η μονη σωτηρια. Δεν με πειραζειο να ακουω κορωνες απο τους αρχηγους των κομματων, αρκει οι γυρω του συμβουλοι που νωριζουν τη πραγματικοτητα να μπορουν να τον κουλανδρισουν ωστε να οταν τα λογια θα πρεπει να γινουν πραξειος να υπαρχει σοβαροτητα. Εγω προσωπικα δεν θα ειχα προβλημα να δοκιμασω τον Αλεξη, τον καμμενο και τον Κουβελη σαν Πρωθυπουργους. Δεν μπορω να τους προσαψω τιποτα για λαμογιες και κλεμενα. Το μονο πιου με ενησυχει ειναι η επομενη ημερα.

ΥΓ. Παντως οφειλεις να παραδεχθεις οτι σε "ξυπνησα". Χωρις εσενα (και τον taver) αυτο το thread θα ηταν μονο 3-4 σελιδες. Keep going...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ρε παιδια, σας ειπε κατι ο maltakias. Αφηστε τον Τσιπρα και το Συριζα. Δεν κανει κυβερνηση ο Συριζα, ξεκαθαρισε αυτο το θεμα. Εχετε κολλησει εκει.
Πειτε μας τις δικες σας προτασεις. Ποια προσωπα ειναι ικανα να κυβερνησουν και γιατι; Τι θα κανουν οταν αναλαβουν εξουσια;

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Δυστυχώς, και θέλω να τονίσω το δυστυχώς, η μόνη πραγματοποιήσιμη λύση είναι η οικουμενική αυτή τη στιγμή. το ποιός θα είναι πρωθυπουργός δεν έχει και τόση σημασία αρκεί να είναι σοβαρός και κοινής αποδοχής. Η χώρα δεν αντέχει άλλο ένα 2μηνο αβεβαιότητας και επαναλαμβάνω ότι δυστυχώς αυτά τα πρόσωπα έχουμε και με αυτά πρέπει να πορευθούμε προς το παρόν. πρόσωπα που εγώ θεωρώ αξιόλογα είναι εκτός βουλής και με ελάχιστα ποσοστά για να μιλήσουμε για αυτούς.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δυστυχώς, και θέλω να τονίσω το δυστυχώς, η μόνη πραγματοποιήσιμη λύση είναι η οικουμενική αυτή τη στιγμή. το ποιός θα είναι πρωθυπουργός δεν έχει και τόση σημασία αρκεί να είναι σοβαρός και κοινής αποδοχής. Η χώρα δεν αντέχει άλλο ένα 2μηνο αβεβαιότητας και επαναλαμβάνω ότι δυστυχώς αυτά τα πρόσωπα έχουμε και με αυτά πρέπει να πορευθούμε προς το παρόν. πρόσωπα που εγώ θεωρώ αξιόλογα είναι εκτός βουλής και με ελάχιστα ποσοστά για να μιλήσουμε για αυτούς.
Ωραια. Και η πολιτικη που πρεπει να ακολουθησει η οικουμενικη κυβερνηση ειναι η πολιτικη του μνημονιου;

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Ναί. Προσωπικά πιστεύω ότι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δεν επιτρέπει άλλη οδό. Και δεν ξέρω πόσα ''δυστυχώς'' πρέπει να βάλω.
Θα μου πείς σίγουρα ότι μπορούμε να επαναδιαπραγματευτούμε τους όρους. Νομίζω ότι αυτό το πουλάκι πέταξε, σχεδόν πλέον δεν μας έχουν ανάγκη ούτε κάν για να στηρίξουν το νόμισμα. Και τι θα υποστηρίξουμε? χρηματοδοτείστε μας αλλά χωρίς όρους και όπως θέλουμε εμείς? Μακάρι αλλά αδύνατο.
Μονομερής καταγγελία? όποιος την υποστηρίζει ας μας πεί πώς θα γίνει χωρίς να διαλυθούμε για 100 χρόνια.
Ε, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ, υπάρχει άλλη εναλλακτική?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic