• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Πιστευω σε εναν κοσμο διχως εθνικα συνορα. Ισως με ορια μεταξυ των λαων (οπως αυτα που εχουν για παραδειγμα οι νομοι ή οι περιφερειες στη χωρα μας).
Οποτε οπως καταλαβαινεις ο στρατος ειναι αχρηστος..
Εσυ μπορει να το πιστευεις. Οι "αλλοι" γυρω μας το πιστευουν αραγε"

Και εγω πιστυευ σε ενα κοσμο με ελευθερια να εχουμε οποια γυναικα θελουμε (Ατζελινα ετοιμασου... ερχομαι), αλλα δυστυχως δεν μου καθεται...

Ολες οι ρομαντικες θεωριες ειναι πολυ ωραιες και μακαρι να μπορουσαν να πραγματοποιηθουν, αλλα οταν ξυπνησουμε απο το ονειρο μας, καποιος θα πρεπει να παει στο ταμειο να πληρωσει. Δυστυχως ειναι σκληρη η πραγματικοτητα.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Αναρωτιέμαι πόσο νόημα θα είχε ένα poll για το τί θα ψηφίσουν τα μέλη του φόρουμ απο τη στιγμή που είναι παραπάνω απο προφανές ότι η πλειοψηφία (σχεδόν όλοι πλήν εμού, του taver και άλλων 1-2 απο τους οποίους ο ένας έφαγε ban) τείνει προς αριστερά και ειδικά προς σύριζα. Ας το δούμε και στη πράξη βέβαια, δεν χάνουμε τίποτα.

Traveller

Member
Εγώ θα σας ξαφνιάσω και θα πω ότι πρέπει να τον καλέσει... πρέπει να τον καλέσει για να ξεβρακωθεί... να πει δημόσια ποια είναι η γνώμη του για τα προβλήματα και τι προτείνει γιαυτά... έτσι για να μην έχει κανένας άλλοθι στις επόμενες εκλογές ότι δεν ήξερε τι είναι η Χ.Α...

Και κάτι άλλο... το δεν γουστάρω να κουβεντιάσω με τον Μιχαλολιάκο μου ακούγεται εξόχως λαικίστικο... την στιγμή που 7% από τους Ελληνες τον ψήφισαν και την στιγμή που το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα δεν έκανε τόσο καιρό τίποτε για να τον σταματήσει τώρα ας τον λουστούν... τι πα να πει ρε δεν κουβεντιάζω με τους φασίστες? Οι φασίστες δηλαδή που βρίσκονται στην Τζαμάικα ή μέσα στο σπίτι σου? Ξυπνάτε... με ευχολόγια και παπαριές του στυλ δεν μιλάω γιατί είναι φασίστες λύνεται το πρόβλημα? Καθήκον σου είναι να μιλήσεις και να τους ξεφτυλίσεις... τέτοιες παπαριές κάνανε τόσο καιρό και καταντήσαμε να πιάσουν τέτοιο ποσοστό οι ανύπαρκτοι... με το να κουκουλώνεις το πρόβλημα δεν κερδίζεις τίποτε... κάνεις μια καθαρή κουβέντα τους ξεμπροστιάζεις στο λαό και καθαρίζεις μια και καλή μαζί τους...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αναρωτιέμαι πόσο νόημα θα είχε ένα poll για το τί θα ψηφίσουν τα μέλη του φόρουμ απο τη στιγμή που είναι παραπάνω απο προφανές ότι η πλειοψηφία (σχεδόν όλοι πλήν εμού, του taver και άλλων 1-2 απο τους οποίους ο ένας έφαγε ban) τείνει προς αριστερά και ειδικά προς σύριζα. Ας το δούμε και στη πράξη βέβαια, δεν χάνουμε τίποτα.
Η πλειοψηφία όσων γράφουν στο νήμα.
Έχω την αίσθηση ότι μας παρακολουθούν πολλοί περισσότεροι από αυτούς που συμμετέχουν.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
η πλειοψηφία (σχεδόν όλοι πλήν εμού, του taver και άλλων 1-2 απο τους οποίους ο ένας έφαγε ban) τείνει προς αριστερά και ειδικά προς σύριζα..
Ε, μην το λες. Στην κουβέντα εδώ μετέχουν καμμιά δεκαριά, άντε μέχρι 20 άτομα. Πού ξέρεις πού τείνουν οι άλλοι που δεν μετέχουν? Όπως δεν ξέρεις και αν θα μετάσχουν στο poll, φυσικά...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και ποιός διαφώνησε μαζί σου ρε Traveller και εκνευρίζεσαι;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Εσυ μπορει να το πιστευεις. Οι "αλλοι" γυρω μας το πιστευουν αραγε"

Και εγω πιστυευ σε ενα κοσμο με ελευθερια να εχουμε οποια γυναικα θελουμε (Ατζελινα ετοιμασου... ερχομαι), αλλα δυστυχως δεν μου καθεται...

Ολες οι ρομαντικες θεωριες ειναι πολυ ωραιες και μακαρι να μπορουσαν να πραγματοποιηθουν, αλλα οταν ξυπνησουμε απο το ονειρο μας, καποιος θα πρεπει να παει στο ταμειο να πληρωσει. Δυστυχως ειναι σκληρη η πραγματικοτητα.

Δεν ειπα αγαπητε το αντιθετο, γι αυτο αλλωστε και αναγκαστηκα να υπηρετησω αλλα δεν θα νιωθω υπερηφανεια που το εκανα...

_antonis_

Member
Ένας στους δύο μπάτσους ψηφίζει Χρυσή Αυγή.
Άαααααντε.Όταν το λέγαμε εδώ πριν από καιρό κάποιοι αναρωτιόντουσαν που το βασίζουμε.
Και φαντάζομαι ότι αν μπορούσαμε να αναλύσουμε και ανά σώμα,στα ΜΑΤ θα είναι κοντά στο 90%.

ΤΟ ΒΗΜΑ - Ενας στους δύο αστυνομικούς ψήφισαν «Χρυσή Αυγή» - Συλλογές - Εκλογές 2012
Ένας στους δύο της Πρωτεύουσας, ε; Να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα...

Δεν είναι συνολική εικόνα αυτή.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Ένας στους δύο μπάτσους ψηφίζει Χρυσή Αυγή.
Άαααααντε.Όταν το λέγαμε εδώ πριν από καιρό κάποιοι αναρωτιόντουσαν που το βασίζουμε.
Και φαντάζομαι ότι αν μπορούσαμε να αναλύσουμε και ανά σώμα,στα ΜΑΤ θα είναι κοντά στο 90%.

ΤΟ ΒΗΜΑ - Ενας στους δύο αστυνομικούς ψήφισαν «Χρυσή Αυγή» - Συλλογές - Εκλογές 2012
Ναι μαζί το χμμ.. ''κουβεντιάζαμε'' πρίν απο καιρό.

Ομολογώ ότι σε αυτές τις εκλογές θα μου φαινόταν απίθανο να μην είναι δυνατή η χα μέσα στην αστυνομία όπως και πιθανότατα στο στρατό.

Όμως, διαβάζοντας το άρθρο δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς μπορεί κανείς, χωρίς δημοσκόπηση, να δεί τί επαγγέλλονται αυτοί που ψηφίζουν ένα συγκεκριμμένο κόμα. Φαντάζομαι το επιχείρημα ότι ''στα εκλογικά τμηματα που βρίσκονται γεωγραφικά κοντά στη γαδά η χα είναι πολύ ψηλά άρα την ψήφισαν αστυνομικοί'' δεν πολυστέκει, και μπακάλικα έχει κοντά στη γαδά σημαίνει κάτι αυτό? βέβαια επαναλαμβάνω ότι το άρθρο μάλλον πέφτει μέσα αλλά τυχαία.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγώ θα σας ξαφνιάσω και θα πω ότι πρέπει να τον καλέσει... πρέπει να τον καλέσει για να ξεβρακωθεί... να πει δημόσια ποια είναι η γνώμη του για τα προβλήματα και τι προτείνει γιαυτά... έτσι για να μην έχει κανένας άλλοθι στις επόμενες εκλογές ότι δεν ήξερε τι είναι η Χ.Α...

Και κάτι άλλο... το δεν γουστάρω να κουβεντιάσω με τον Μιχαλολιάκο μου ακούγεται εξόχως λαικίστικο... την στιγμή που 7% από τους Ελληνες τον ψήφισαν και την στιγμή που το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα δεν έκανε τόσο καιρό τίποτε για να τον σταματήσει τώρα ας τον λουστούν... τι πα να πει ρε δεν κουβεντιάζω με τους φασίστες? Οι φασίστες δηλαδή που βρίσκονται στην Τζαμάικα ή μέσα στο σπίτι σου? Ξυπνάτε... με ευχολόγια και παπαριές του στυλ δεν μιλάω γιατί είναι φασίστες λύνεται το πρόβλημα? Καθήκον σου είναι να μιλήσεις και να τους ξεφτυλίσεις... τέτοιες παπαριές κάνανε τόσο καιρό και καταντήσαμε να πιάσουν τέτοιο ποσοστό οι ανύπαρκτοι... με το να κουκουλώνεις το πρόβλημα δεν κερδίζεις τίποτε... κάνεις μια καθαρή κουβέντα τους ξεμπροστιάζεις στο λαό και καθαρίζεις μια και καλή μαζί τους...
Εν τω μεταξυ οταν θα συγκληθει η Βουλη σε σωμα που θα καθισουν οι χαυγιτες; Διπλα στον Αντωνακη ή θα αφησουν μια ζωνη προστασιας στα εδρανα.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Ε, μην το λες. Στην κουβέντα εδώ μετέχουν καμμιά δεκαριά, άντε μέχρι 20 άτομα. Πού ξέρεις πού τείνουν οι άλλοι που δεν μετέχουν? Όπως δεν ξέρεις και αν θα μετάσχουν στο poll, φυσικά...
Ναι, φαντάζομαι ότι στο poll θα συμμετέχουν πιο πολύ όσοι γράφουν στο παρόν αλλά και (λιγότερο) όσοι το διαβάζουν. Και πάλι το να τείνει προς τα κεντροδεξιά μου φαίνεται απίθανο αλλά ας το δούμε κατ' αρχήν.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
βέβαια επαναλαμβάνω ότι το άρθρο μάλλον πέφτει μέσα αλλά τυχαία.
Δεν νομίζω ότι πέφτει μέσα τυχαία.
Ο αρθρογράφος είναι γνωστό παπαγαλάκι της ΓΑΔΑ και ρουφιάνος της ασφάλειας από χρόνια.Άρα κάτι θα ξέρει από μέσα καλύτερα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic