• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

_antonis_

Member
Μήπως όποιος δεν πήγε είναι λιγότερο Έλληνας ή λιγότερο πολίτης;
Όχι, αλλά στον στρατό γενικά, ενισχύεται το αίσθημα του εθνικισμού.

Μιλάω για το μεγάλο ποσοστό, γιατί πάντα θα βγεί καποιος να πεί ''εμένα με έκαναν να τους σιχαθώ περισσότερο''. Στις ΕΔ ενισχύεται ακόμη περισσότερο. Και δε συμβαίνει μόνο στον ΕΣ, αλλά σε όλες τις δυνάμεις του κόσμου. Τι παράξενο έχει; Και η ΧΑ όπως και οι ίδιοι δηλώνουν εθνικιστές. Έτσι υπάρχει αυτή η μεταξύ τους σύνδεση.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
καλα μην τοχουμε και σίγουρο!!
η αλήθεια ειναι οτι πριν καλα καλα το σκεφτει πλακωσανε τα μέιλ στη ΔΗΜΑΡ ,οι αντιδράσεις και τα γιουχου σε face, twitter κλπ!
εχομε ιστορικο στις κωλοτουμπες..για να δουμε :shock:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Είμαστε λοιπόν έτοιμοι για poll "τι θα ψηφίσετε" ; ή να περιμένω λίγο ακόμα;

Επίσης, στη συνάντηση πολιτικών αρχηγών (αν τελικά ο χοντρός επιστρέψει την εντολή) ο Παπούλιας θα φωνάξει και τον Μιχαλολιάκο; Απ'όσο ξέρω δεν είναι υποχρεωμένος.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Βάλε και που ήταν αντιστασιακός (εδώ γελάνε) και έχει συνειδησιακό πρόβλημα!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ρε συ τι σχέση έχουν οι ναζι με το αν πήγε κάποιος ειδικές δυνάμεις ;;;

Τιμη του και καμάρι .
Είναι πολυ καλύτερο να έχεις το απολυτήριο των ΕΔ στο ΓΡΑΦΕΙΟ σου παρα να έχεις δίπλωμα μοδιστρας του ΕΣ
Εγώ πάντως μετάνιωσα που δεν πήγα για Ι5 (με οποιοδήποτε μέσο) ή δεν έμεινα ανυπότακτος. Και που πήγα τι κατάλαβα? Τόσοι μήνες από τη ζωή μου χαμένοι... Γιατί? Για να "υπηρετήσω" την "πατρίδα" (δηλαδή να κάνω τη δουλειά κάτι υπαλλήλων γραφείου που βαριόντουσαν να την κάνουν οι ίδιοι)? Και για να πέρνω εντολές από χρυσαυγιτάκια που τους έριχνα και 10 χρόνια?
Μπορούμε να έχουμε, αν θέλουμε, διπλάσια αποτελεσματικό στρατό, με το 1/4 του σημερινού λειτουργικού κόστους (πλην εξοπλισμών δηλαδή), και χωρίς να στερούμε τόσους ανθρώπους παραγωγικής ηλικίας από την πραγματική οικονομία. Αλλά χρειάζονται μεταρρυθμίσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Επίσης, στη συνάντηση πολιτικών αρχηγών (αν τελικά ο χοντρός επιστρέψει την εντολή) ο Παπούλιας θα φωνάξει και τον Μιχαλολιάκο; Απ'όσο ξέρω δεν είναι υποχρεωμένος.
Περιμενε λιγο μεχρι το οριστικο οχι.

Τον Μιχαλολιακο πιστευω πως θα τον καλεσει...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Να περιμένεις... Γίνονται τεστ αντοχής του στρώματος (για την κωλοτούμπα! ) :)
Μάλλον θα τους δει τον καθένα ξεχωριστά, αφού οι περισσότεροι έχουν δηλώσει ότι δεν κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τη ΧΑ.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ρε συ τι σχέση έχουν οι ναζι με το αν πήγε κάποιος ειδικές δυνάμεις ;;;

Τιμη του και καμάρι .
Είναι πολυ καλύτερο να έχεις το απολυτήριο των ΕΔ στο ΓΡΑΦΕΙΟ σου παρα να έχεις δίπλωμα μοδιστρας του ΕΣ
Χρηστο τι να σου πω. Πιστευω σε εναν κοσμο διχως εθνικα συνορα. Ισως με ορια μεταξυ των λαων (οπως αυτα που εχουν για παραδειγμα οι νομοι ή οι περιφερειες στη χωρα μας).
Οποτε οπως καταλαβαινεις ο στρατος ειναι αχρηστος.

Τωρα οποιος το εχει τιμη και καμαρι καλα κανει. Δικαιωμα του.

Με τους ναζι καμμια σχεση... ορισμενοι.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ένας στους δύο μπάτσους ψηφίζει Χρυσή Αυγή.
Άαααααντε.Όταν το λέγαμε εδώ πριν από καιρό κάποιοι αναρωτιόντουσαν που το βασίζουμε.
Και φαντάζομαι ότι αν μπορούσαμε να αναλύσουμε και ανά σώμα,στα ΜΑΤ θα είναι κοντά στο 90%.

ΤΟ ΒΗΜΑ - Ενας στους δύο αστυνομικούς ψήφισαν «Χρυσή Αυγή» - Συλλογές - Εκλογές 2012

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic