• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dmdoc

Member
Μπορεί κάποιος να είναι φασίστας, μπορεί κάποιος να είναι αριστερός, μπορεί κάποιος να είναι φασίστας και να δηλώνει αριστερός, πάντως να είναι και αριστερός και φασίστας συγχρόνως, δεν γίνεται.

(αυτό επειδή είμαι λίγο ευαίσθητος με τους ορισμούς)
:cool:

Δυστυχώς η πραγματικότηατα αποδεικνύει το αντίθετο...γιατί αλλιώς θα έπρεπε να δεχτούμε ότι η ΧΑ δεν είναι ναζιστική αλλά εθνικιστική.
(εσύ μπορεί να είσαι ευαίσθητος με τους ορισμούς αλλά τα λεξικά έχουν πάει στην πυρά από πολύ κόσμο)

Υ.Γ Maltakia...σε βαρέθηκα

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εδώ και πολύ καιρό,πέραν των διαπλικτισμών μου εκατέρωθεν της πολιτικής χρωμόσφαιρας είμαι σταθερά ο μόνος που ανεβάζει κείμενα και αναλύει πέντε απόψεις,όπως εγώ τις αντιλαμβάνομαι.

Κάποιοι αντί να συζητάνε ξέρουν απλώς να πετάνε καμιά μαλακία που και που χάριν εντυπωσιασμού (όπως το ορφανό της Θάτσερ χθες,που εξαφανίστηκε χωρίς εξηγήσεις).

Όταν φάτε την πρώτη λοσταριά από τον Χρυσαυγίτη της γειτονιάς σας θα είναι πολύ αργά για αναλύσεις και για να καταλάβετε ότι ο εχθρός σας δεν ήταν ο κάθε παπαρο-Maltakias.

Όταν οι σουγιάδες γίνουν νόμος απλώς θα λουφάζετε στις γωνιές σας από το φόβο ότι μιλώντας θα στραφούν εναντίον σας.Ενδεχομένως κι εγώ,γιατί δεν το παίζω άφοβος ή υπεράνθρωπος.Γι'αυτό φωνάζω να κάνουμε κάτι πριν φτάσουμε εκεί,γιατί τότε θα είναι αργά και δεν θα υπάρχουνε γραφικοί μαλτάκηδες να φωνάζουν,παρά μόνο άσβερκοι Ναζί που θα μαχαιρώνουν.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κι επειδή είμαστε και ταξιδιωτικό φόρουμ,έχετε ιδέα τι αντίκτυπο έχει στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή η δράση Νεοναζί που μαχαιρώνουν στους δρόμους έγχρωμους;

Πολύ μεγαλύτερο από ένα κλειστό λιμάνι και μια πορεία στο δρόμο.

Δείτε λίγο πως αντιδρά το Γερμανικό κράτος,αφήνω τα κινήματα,απέναντι σε αυτά τα αποβράσματα...

Last edited by a moderator:

fotast

Member
Πολύ μεγαλύτερο από ένα κλειστό λιμάνι και μια πορεία στο δρόμο.
Τώρα αυτο πως το μετράει κανείς??

Ασχετα απο τα μαχαιρώματα,αν υποστηρίζει κάποιος οτι τα κλειστά λιμάνια,τα κλειστά μουσεία κτλ κάνουν μικρότερη ζημιά στον τουρισμό και σε χιλιάδες επαγγελματίες τότε απλά είναι άσχετος με την πραγματική οικονομία.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τελικα ολη η δουλεια εγινε για να φυγει ο Καρατζαφερης απο τη μεση. Αξιοι της μοιρας μας ειμαστε. Καμμια συμπαθεια πλεον για τον καθε κωλογερο που πηγε και ψηφισε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εδώ και πολύ καιρό,πέραν των διαπλικτισμών μου εκατέρωθεν της πολιτικής χρωμόσφαιρας είμαι σταθερά ο μόνος που ανεβάζει κείμενα και αναλύει πέντε απόψεις,όπως εγώ τις αντιλαμβάνομαι.

Ε, μεταξύ μας τώρα, είσαι σταθερά ο μόνος γιατί κάποιους από αυτούς που καθόταν και έγραφαν αναλύσεις εσύ τους έδιωξες με προσωπικές επιθέσεις (βλ. taver) :) Και ο Yorgos δε νομίζω να ξαναγράψει σύντομα πάντως.

Κάποιοι αντί να συζητάνε ξέρουν απλώς να πετάνε καμιά μαλακία που και που χάριν εντυπωσιασμού (όπως το ορφανό της Θάτσερ χθες,που εξαφανίστηκε χωρίς εξηγήσεις).

Πάντα υπάρχουν και αυτοί, αδιαφορούμε και φεύγουν.

Όταν φάτε την πρώτη λοσταριά από τον Χρυσαυγίτη της γειτονιάς σας θα είναι πολύ αργά για αναλύσεις και για να καταλάβετε ότι ο εχθρός σας δεν ήταν ο κάθε παπαρο-Maltakias.

Μα δε ψηφίσαμε Χ.Α., αντιθέτως κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να γυρίσει στο πυρ το εξώτερο.

Όταν οι σουγιάδες γίνουν νόμος απλώς θα λουφάζετε στις γωνιές σας από το φόβο ότι μιλώντας θα στραφούν εναντίον σας.Ενδεχομένως κι εγώ,γιατί δεν το παίζω άφοβος ή υπεράνθρωπος.Γι'αυτό φωνάζω να κάνουμε κάτι πριν φτάσουμε εκεί,γιατί τότε θα είναι αργά και δεν θα υπάρχουνε γραφικοί μαλτάκηδες να φωνάζουν,παρά μόνο άσβερκοι Ναζί που θα μαχαιρώνουν.
Συγνώμη, δε μπορώ να μην παρατηρήσω ότι η ρητορική σου μοιάζει απίστευτα με αυτά που σχολίαζαν για το ΣΥΡΙΖΑ και κορόιδευες; Ή ήταν άλλος που πόσταρε τα αστειάκια ότι ο σύριζα θα ξυπνήσει μέχρι και το Γκοτζίλα;

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα ΧΑ είναι όντως πάρα πολύ σοβαρό - όμως δε ξέρω πώς ταιριάζει ακριβώς με αυτά που λέγαμε στα προηγούμενα ποστς περί ΔΗΜΑΡ κοκ. Πας μη ψηφίζων σύριζα ενισχύει τη ΧΑ?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όχι δα,απλώς μου τη βάρεσε.
Είναι παγκόσμια μέρα προσφύγων και ήθελα να τα πω και με τσίγκλισε το post που έλεγε τα Αυγά εθνικιστές.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Κι επειδή είμαστε και ταξιδιωτικό φόρουμ,έχετε ιδέα τι αντίκτυπο έχει στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή η δράση Νεοναζί που μαχαιρώνουν στους δρόμους έγχρωμους;oXNqJSTv1BQ[/media] guns vs. neonazi bats - YouTube
Φανταζομαι ιδιο με αυτο που υπαρχει στη Βρετανια με τους skinheads και στη Γερμανια μαε τους εκει νεοναζι. Αμφοτεροι κανουν πορειες σε δρομους και εχουν μαχαιρωσει ξενους μεταναστες.

Φιλε maltakias νομιζω οτι βλεπεις το δενδρο και χανεις το δασος. Το θεμα δεν ειναι η ΧΑ αλλα τα προβληματα καθημερινης εγκληματικοτητας, πορνειας, καταληψης σπιτιων, δρομων και γενικα της χωρας, και αλλαγης στη ησυχη καθημερινοτητα του μεσου Ελληνα. Αυτα τα ξεκινησαν οι λαθρομεταναστες που (συνηθισμενοι σε αυτον τον τροπο ζωης) βρηκαν μια χωρα με σχεδον ανυπαρκτη εγκληματικοτητα και κομματα (ξερουμε ποια...) που για κομματικους λογους τους υποστηριζαν και ετσι υπηρχε ατιμωρησια (προχτες διαβασ για καποιον Αλβανο που τον μπαγλαρωσανε για 5η φορα για το ιδιο αδικημα. Αραγε γιατι τον αφησαν τις προηγουμενες 4 φορες?). Ετσι αρχισαν απο ψιλοκλοπες και φτασαμε εδω που βρισκομαστε. Φυσικα οι ντοπιοι κακοποιοι οταν ειδαν αλλοδαπους απο τη μια μερα στην αλλη να εχουν λεφτα, δεν αργησαν κι αυτοι να "ξεψαρωσουν". Να μη ξεχναμε βεβαια και τους πακιστανους καταληψιες της Κρητης. Αν εγω ημουν ενας απο αυτους και μετα ολα αυτα με αφηναν, το επομενο που θα εκανα θα ηταν τνα τηλεφωνησω στο πακισταν και να προσκαλεσω ολο μου το σοι να "επισκεφτει" τη φιλοξενη χωρα μας. Γι αυτο μη κοιτας τη ΧΑ.

Οσο δεν κανει κανεις τιποτα γι ολα αυτα, θα βλεπεις μαυροφορεμενοςυ στη Βουλη. Οταν με το καλο αποφασισουν να κανουν κατι (και τους αφησει ο Αλεξης κ.α.) τοτε να εισαι σιγουρος οτι η ΧΑ θα επιστρεψει στην αφανεια.

Last edited by a moderator:
D

Delmem9770

Guest
Τελικα ολη η δουλεια εγινε για να φυγει ο Καρατζαφερης απο τη μεση. Αξιοι της μοιρας μας ειμαστε. Καμμια συμπαθεια πλεον για τον καθε κωλογερο που πηγε και ψηφισε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Έπρεπε να ψηφίσει το παλιό ΠΑΣΟΚ του ''Τζοβολα δωστα όλα'' σύριζα. Είσαι κ λάτρης της Αγγλίας πανάθεμα σε.:D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic