maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Τουλαχιστον οι λιμπεραλς παραιτούνται, σε αντιθεση με τα κομμουνια(παπαρηγα η καλη) που αμα πιασουν καρεκλα δεν την αφηνουν μεχρι να εκδιχθουν με το καλο σαν τον τσαουσεσκου.Παραιτήθηκε ο Μάνος από την προεδρία της Δράσης. Κυρ Στέφανε τα ΄χαμε πει. Η συνεργασία σου με τον ημίτρελο ακροδεξιό με κουστούμι Τζήμερο θα ήταν η ταφόπλακα. Ελπίζω να κατάλαβες το λάθος σου.
Με εγκαλείς γιατί δεν είμαι αρκούντως αναρχικός τώρα;Καλά είσαι μεγάλο πανηγύρι.Όπως το ορθόδοξα λογικό είναι να υποθέσει κανείς πως ένας δεδηλωμένος αναρχοκομουνιστής δε θα ψήφιζε, πόσο μάλλον δε θα λάμβανε ένθερμα άποψη υπέρ καθαρά κοινοβουλευτικού κόμματος.
Ναι ε;Καλά, ο αναρχο + κομμουνισμός είναι έννοιες αντίθετες, από την εποχή των Αντζολίγιο και Κάνοβας, αλλά κι αυτό ξεπεράστηκε. Αλλά ακριβώς επειδή είναι αντίθετες ρώτησα.
Καλά και αν σου έλεγα για εργατικά συμβούλια και ένοπλα θα μου έλεγες "αυτά δεν γίνονται",όταν σου λέω ότι θέλω να το πάμε λάου λάου μου λες "δεν συνάδουν".Με ενδιαφέρει να γίνει μια αριστερή στροφή στην κοινωνία μπας και αρχίσει να σκέφτεται διαφορετικά,γιατί όσο σκέφτεται ατομιστικά,καταναλωτικά και κομπιναδόρικα όχι απλώς δεν πλησιάζει στις κοινωνίες που ονειρεύομαι αλλά σιχαίνομαι και που ζω ανάμεσά της.
Αυτό είναι απάντηση. Πάλι δε συνάδει με τον αναρχοκομμουνισμό, αλλά τέλος πάντων έχει μια λογική.
Σαν να λέμε η ΓΣΕΕ;Το συνδικαλιστικό τους όργανο δεν αναγνωρίζει το κλείσιμο των δρόμων ως ορθό τρόπο διαμαρτυρίας (θεωρεί πως αποτελεί έλλειψη σεβασμού προς τους πολίτες) και καταδικάζει κατηγορηματικά "τις ανεξέλεγκτες πράξεις βίας" των μελών του
Μπα, ο Μάνος χίλια καλά έχει (για μένα) αλλά μεταξύ αυτών δεν περιλαμβάνεται η δυνατότητα συνεργασίας. Από όπου πάει μαλώνει και φεύγει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως δήλωσε ότι αποχωρεί από την προεδρία της Δράσης, και όχι γενικά από το σχηματισμό, γιατί θεωρεί εαυτόν υπεύθυνο για τα χαμηλά ποσοστά που έχει πάρει στις 3 εκλογές που συμμετείχε.Παραιτήθηκε ο Μάνος από την προεδρία της Δράσης. Κυρ Στέφανε τα ΄χαμε πει. Η συνεργασία σου με τον ημίτρελο ακροδεξιό με κουστούμι Τζήμερο θα ήταν η ταφόπλακα. Ελπίζω να κατάλαβες το λάθος σου.