battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Φίλε Joss, αυτά που λες δεν έχουν καμία βάση.Φανταζομαι ιδιο με αυτο που υπαρχει στη Βρετανια με τους skinheads και στη Γερμανια μαε τους εκει νεοναζι. Αμφοτεροι κανουν πορειες σε δρομους και εχουν μαχαιρωσει ξενους μεταναστες.
Φιλε maltakias νομιζω οτι βλεπεις το δενδρο και χανεις το δασος. Το θεμα δεν ειναι η ΧΑ αλλα τα προβληματα καθημερινης εγκληματικοτητας, πορνειας, καταληψης σπιτιων, δρομων και γενικα της χωρας, και αλλαγης στη ησυχη καθημερινοτητα του μεσου Ελληνα. Αυτα τα ξεκινησαν οι λαθρομεταναστες που (συνηθισμενοι σε αυτον τον τροπο ζωης) βρηκαν μια χωρα με σχεδον ανυπαρκτη εγκληματικοτητα και κομματα (ξερουμε ποια...) που για κομματικους λογους τους υποστηριζαν και ετσι υπηρχε ατιμωρησια (προχτες διαβασ για καποιον Αλβανο που τον μπαγλαρωσανε για 5η φορα για το ιδιο αδικημα. Αραγε γιατι τον αφησαν τις προηγουμενες 4 φορες?). Ετσι αρχισαν απο ψιλοκλοπες και φτασαμε εδω που βρισκομαστε. Φυσικα οι ντοπιοι κακοποιοι οταν ειδαν αλλοδαπους απο τη μια μερα στην αλλη να εχουν λεφτα, δεν αργησαν κι αυτοι να "ξεψαρωσουν". Να μη ξεχναμε βεβαια και τους πακιστανους καταληψιες της Κρητης. Αν εγω ημουν ενας απο αυτους και μετα ολα αυτα με αφηναν, το επομενο που θα εκανα θα ηταν τνα τηλεφωνησω στο πακισταν και να προσκαλεσω ολο μου το σοι να "επισκεφτει" τη φιλοξενη χωρα μας. Γι αυτο μη κοιτας τη ΧΑ.
Οσο δεν κανει κανεις τιποτα γι ολα αυτα, θα βλεπεις μαυροφορεμενοςυ στη Βουλη. Οταν με το καλο αποφασισουν να κανουν κατι (και τους αφησει ο Αλεξης κ.α.) τοτε να εισαι σιγουρος οτι η ΧΑ θα επιστρεψει στην αφανεια.
Αν και δεν είναι θέμα του τόπικ, συμφωνώ ότι υπάρχουν θεμελιώδη προβλήματα στον τρόπο λειτουργίας της ελληνικής δικαιοσύνης και αστυνομίας (προβλήματα από όλες τις όψεις όμως: και κακοφορμισμού φασιστικών στοιχείων εντός τους, και ανικανότητας, όμως ΚΑΙ μηδενικής προστασίας από το κράτος στην εκτέλεση καθηκόντων).
Στα υπόλοιπα όμως έχεις λογικά άλματα. Δε ξέρω αν είναι της παρούσης (του τόπικ) να συζητηθεί εκτενώς.