battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Αν είναι έτσι πολλά μπράβο, αυτό προσπαθώ να πετύχω κι εγώ και έτσι νομίζω πρέπει να σκέφτονται όλοι. Και μέσα και από δική σου επιχειρηματολογία έχω διευρύνει οπτική (και αλλάξει γνώμη σε μία περίπτωση) σε κάποια θέματα.Αν δεν την άντεχα θα είχα αποχωρήσει,όπως βλέπεις παραμένω εδώ και συζητάω.
Εμένα αυτό με κάνει καλύτερο άνθρωπο,σε αντίθεση με πολλούς άλλους που τους περιχαρακώνει πίσω από τις ιδέες τους.
Είμαι όμως και ειλικρινής ταυτόχρονα.Και ότι λαϊκίζει ο Τσίπρας δέχομαι και ότι γουστάρω να βγω από το ευρώ και ότι δεν με εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά τον θεωρώ ιστορική αναγκαιότητα και για ότι με κατηγορούν οι συνομιλητές μου κι ακόμα παραπέρα.
Από την άλλη αντιμετωπίζω ένα μπλοκ ανθρώπων που είμαι βέβαιος ότι σε μεγάλο βαθμό ψήφισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΡΗΜΑΔ όχι γιατί πιστεύουν ότι θα γίνει η χώρα/κοινωνία τους καλύτερη αλλά γιατί έχουν κόμπλεξ με ένα νόμισμα ή γιατί φοβούνται την Αριστερά όπως κάποιοι άλλοι κάποτε τον "αιώνιο Εβραίο".Ε,ας το παραδεχτούν επιτέλους να κάνουμε ειλικρινή συζήτηση.
Για τους λόγους που ψήφισε κάποιος ΔΗΜΑΡ μην είσαι άδικος, δε σηματοδοτεί αριστεροφοβία. Ειδικά οι νέες γενιές δεν έχουν τέτοια θέματα νομίζω (ελπίζω).