• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν έκανα αυτό. Απλώς έπιασα λέξη προς λέξη ότι ανέφερες, και τεκμηρίωσα γιατί, σημείο προς σημείο, είναι αλλοπρόσαλλες μπούρδες. Και φυσικά, όταν είδες ότι δε σε παίρνει, στρίβεις φωνάζοντας και κατηγορώντας...

Όχι,θα κάθομαι να ασχολούμαι με ότι φούμαρα μας πουλάς κάθε φορά.
Και πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου κυρ-Θόδωρε.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τελικά ο πετυχημένος Τζήμερος ούτε πτυχίο δεν έχει πάρει ε;
Nice

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
1) Παντως ο Τζημερος εχει/ειχε εναν πιθανο ψηφοφορο σ' αυτο το φορουμ που τελευταια λοξοκοιτα προς Μπενι μερια. Αλλα νταλλα δηλαδη...

2) Ορισμενοι γραφετε ο,τι θελετε, διαβαζετε ο,τι θελετε, το ερμηνευετε οπως θελετε προκειμενου να ανακουφιστειτε καπως απο την αντιτσιπρικη σας τρεμουρα. Γιατι ετσι δεν πειθετε κανεναν...

3) Πολλοι ανησυχουσατε για τις πολλες συνιστωσες του ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτες τις ΝΔ (που εχουν γινει περισσοτερες) κουβεντα δεν διαβασα. Α ρε γατακια...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Όχι,θα κάθομαι να ασχολούμαι με ότι φούμαρα μας πουλάς κάθε φορά.
Και πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου κυρ-Θόδωρε.
Απαιτώ μια τεκμηρίωση ότι "σας πουλάω" "φούμαρα" "κάθε φορά". Αλλά ξέχασα. Δεν υπάρχει. Είμαι "νεοφιλελεύθερος". Φτάνει αυτό. Δεν έχει καμμία σημασία τι λέω, φτάνει να κολλήσετε μια ταμπέλα και να σχολιάζετε αυτή. Για πολλοστή φορά.

Και πολύ έχω ασχοληθεί με τους 3 συριζέρος και τη ριπή προσβολών από πλευρά τους.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Απαιτώ μια τεκμηρίωση ότι "σας πουλάω" "φούμαρα" "κάθε φορά". Αλλά ξέχασα. Δεν υπάρχει. Είμαι "νεοφιλελεύθερος". Φτάνει αυτό. Δεν έχει καμμία σημασία τι λέω, φτάνει να κολλήσετε μια ταμπέλα και να σχολιάζετε αυτή. Για πολλοστή φορά.

Και πολύ έχω ασχοληθεί με τους 3 συριζέρος και τη ριπή προσβολών από πλευρά τους.
Κάνε μας τη χάρη και πάψε να ασχολείσαι λοιπόν.
Αύριο Τζημερώνει μια νέα μέρα για σένα.

ANEL

Member

δηλώνω ευθαρσώς πως δεν είμαι συριζέρος,είμαι μια ("άλλη") καμπαλέρος,πειράζει??:bleh:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ωραιος ο τσίπρας απόψε....αυριο θα ξερομε τα υπόλοιπα!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic