• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Τελικά ο πετυχημένος Τζήμερος ούτε πτυχίο δεν έχει πάρει ε;
Nice
ας ειμαστε αντικειμενικοι μ αυτο Μαλτακια , και ο Λαφαζανης τελειοφοιτος Μαθηματικου Αθηνων ειναι:bleh:

chrisbd

Member
Η αλήθεια είναι ότι τελικά πρέπει να έχεις πτυχίο για να τα κάνεις ........ειδικά με τα οικονομικά και μάλιστα όσο μεγαλύτερο και όσο πιο πολλά τόσο πιο .......τα κάνεις...:D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
ας ειμαστε αντικειμενικοι μ αυτο Μαλτακια , και ο Λαφαζανης τελειοφοιτος Μαθηματικου Αθηνων ειναι:bleh:
Βρε ας είναι και του πεζοδρομίου.Δεν τραβάω κανένα ζόρι.
Αλλά να μην πλασάρεται ως σπουδαγμένος και να έχει βασικό στοιχείο του προγράμματός του για την παιδεία,άκουσον άκουσον,την αριστεία!

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Καλημερα σε ολους απο μενα. Αναμενοντας να δουμε αν θα βγαλει κανενα λαγο απο το καπελο ο συντροφος Αλεξης, ριξτε μια ματια σε κατι ενδιαφερον που μου στειλανε για το τι "ειναι" τελικα Ελληνικο ή τι¨"νομιζουμε" οτι ειναι.

bog.pdf - 4shared.com - document sharing - download - aaa aaa

Οσο για τους πτυχιουχους με σπουδες στα οικονομικα, απλα να ενημερωσω (οσους δεν το γνωριζουν) οτι οι Αλογοσκουφης και Παπακωνσταντινου εχουν PhD απο το LSE. Μηπως να τους ξαναφερναμε να διαχειριστουν τα οικονο0μικα της χωρας οπου ειχαν τοοοοοοση μεγαλη επιτυχια?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Οσο για τους πτυχιουχους με σπουδες στα οικονομικα, απλα να ενημερωσω (οσους δεν το γνωριζουν) οτι οι Αλογοσκουφης και Παπακωνσταντινου εχουν PhD απο το LSE. Μηπως να τους ξαναφερναμε να διαχειριστουν τα οικονο0μικα της χωρας οπου ειχαν τοοοοοοση μεγαλη επιτυχια?
Αυτό κατάλαβες από τα λεγόμενά μου;
Ή απλώς ήθελες να το πεις ούτως ή άλλως επειδή σου είχε καρφωθεί στο μυαλό;

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Αυτό κατάλαβες από τα λεγόμενά μου;
Ή απλώς ήθελες να το πεις ούτως ή άλλως επειδή σου είχε καρφωθεί στο μυαλό;
Μεγαλε με παρεξηγησες. Δεν αναφερθηκα ουτε σε σενα ουτε σε κανεναν αλλο. Απλα αναφερω οτι καμια φορα το "χαρτι" δεν παεει να πει ντε και καλα οτι το κατεχουμε το σπορ. Ειδικα αν δεν εχουμε δουλεψει (οπως καλη ωρα αυτοι δυο) ΠΟΤΕ στην ιδιωτικη οικονομια να δουμε τη στιγνη πραγματικοτητα. Αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Μα όχι τι λές, εδώ κατηγορούνε τον άλλον ότι δεν έχει πτυχίο, λές και αυτό θα τον έκανε υπερήρωα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τζημερολαγνεια!!!!!!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Παρεπιμπτόντως, από όλους τους CFO των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων που γνωρίζω (=έχω δει το βιογραφικό τους), Ελληνικών ή ξένων, σχεδόν κανείς δεν έχει σπουδάσει οικονομικά... Οι περισσότεροι είναι μηχανικοί ή δικηγόροι.

Το αυτό ισχύει φαντάζομαι και για τους υπουργούς οικονομικών, αν και δεν έχω υπόψη μου σχετικά στοιχεία.

Φαίνεται πως (στην πράξη τουλάχιστον) οι σπουδές οικονομικών είναι για τα εκτελεστικά στελέχη. Στο στρατηγικό επίπεδο, δεν έχουν τόση σημασία....

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
όπως σε όλες τις δουλειές πιο πολύ μετράει η ικανότητα και η εμπειρία. τα πτυχία απλά αποδεικνύουν την ύπαρξη γνώσης.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
"Να στηρίξουν τη ΝΔ καλεί τους πολίτες ο Κώστας Καραμανλής."

Εντάξει,πείστηκα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com