• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

thessaris

Member
Είναι κι η ψήφος η δική μου. Μη με βάζεις σ' αυτές τις κατηγορίες γιατί προσβάλλομαι. Και ξέρω πολύ καλά για τι ψηφίζω εδώ και χρόνια. Σ' ένα παράλληλο σύμπαν κάποιοι διακρίνουν και κάτι περισσότερο από την τσεπούλα τους ή τη φάτσα.
Χαζός δεν είμαι και ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Ανέφερα τρεις κατηγορίες ψηφοφόρων και έγραψες ότι δεν ανήκεις σε αυτές οπότε να μη σε βάζω σε αυτές γιατί προσβάλλεσαι. Το ποιος κατάλαβε ή όχι είναι αυταπόδεικτο από τα γραπτά, που ευτυχώς μένουν.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αυτό το λες ως αριστεροδεξιός φιλελεύθερος αντιεξουσιαστής του μεσαίου χώρου;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Scripta manent. Ενα λατινικο ξερω και ηθελα καιρο να βρεθει μια αφορμη για να το γραψω.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μη του μιλας ετσι. Εχει πλουσιο υβρεολογιο, θα σε κανονισει. Ειναι βεβαια ευγενης το παραδεχομαι. Προσβαλει με το γαντι...

thessaris

Member
Εσύ μιλάς ως κομμουνιστής που ψηφίζεις συνασπισμό ριζοσπαστικών δυνάμεων όπου μία από τις συνιστώσες είναι το ΔΗΚΚΙ του Ιφικράτη Αμυρά και του Γιώργου Πάντζα και υποψήφιος βουλευτής ο Στάθης Σταυρόπουλος, υπερασπιστής των δικαίων του ελληνισμού από τους διεθνιστούληδες;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σουτ σιωπη κομμουνιστη maltakia. Πηγαινε να θηλασεις τον μπεμπη τωρα.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Scripta manent. Ενα λατινικο ξερω και ηθελα καιρο να βρεθει μια αφορμη για να το γραψω.
Ψιτ τριπάκια, να λες και verba volant μετά για μεγαλύτερο εφέ :bleh:
Η σελίδα 200 του θέματος καταστράφηκε...

jimp

Member
«Αγαπητέ Άκη, με 270.000 ευρώ καθάρισες»

«Αγαπητέ Άκη, με 270.000 ευρώ καθάρισες» | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Να το διαβασετε,για να δειτε τι πολιτικους εχουμε,ποιους ψηφιζατε και θα ξαναψηφισετε,πιστευοντας οτι θα μας βγαλουν απο την κριση.

Να το διαβασετε για να δειτε μερικα απο τα μμε που χρηματιζονται.

Να το διαβασετε για να δειτε πως φτιαχνονται προσωπικοτητες.

Τα δυο ''μεγαλα'' κομματα και τα παρακλαδια τους,που ξεφυτρωσανε απο πολιτικους που συμμετειχαν σε κυβερνησεις,ζητανε την ψηφο μας.

(Τωρα βεβαια τα διαφορα παρακλαδια μειωνονται και ξαναπανε στα ''μητρικα'' κομματα,για χαρη της δημοκρατιας και για να μην καταληφθει η χωρα απο τις αριστερες δυναμεις και τον κομμουνιστη τσιπρα!!)

Ειμαι σιγουρος πως για μια ακομη φορα θα κανουν το καθηκον τους απεναντι στο λαο,τον οποιο υποτιθεται οτι υπηρετουν.
Α! Και τη δημοκρατια,τους νομους και ολα αυτα που καθε μερα καταπατουνται με διαφορους τροπους αλλα εμεις δεν το βλεπουμε,δεν ακουμε,γυρναμε το κεφαλι και φοβομαστε την αλλαγη.

-Μαλλον σε αυτες τις εκλογες θα ψηφισω μανο που ειναι σοβαρος και το συνταξιοδοτικο του προγραμμα δεν βγαινει με τιποτα.Αλλα εφερε το ιντερνετ.Η συνταξη θα μας νοιαζει?

-Ή να παω προς αντωνη σαμαρα.Ε μην μου πει κανενας οτι δεν εχει σταθερες αποψεις και οτι ψηφισε τα παντα αλλα ελεγε οτι δεν θα τα ψηφισει.Για ηρεμα...

-Να ριξω βρε παιδια την φηφο σε πασοκ?Κριμα που δεν ειναι ο ακης,ο δημοκρατης,ο καθαρος πολιτικος.
Να παω χρυσοχοιδη που δεν εχει διαβασει το μνημονιο αλλα θελει να το εφαρμοσει,χωρις να ξερει φυσικα τι λεει και δεν θελει να το επαναδιαπραγματευτει?

-Θα παω τζημερο.Μου αρεσουν οι τυποι που θελουν να αλλαξουν το πολιτικο σκηνικο,να βγαλουν τη σαπιλα απο τη βουλη,να αφησουν στο παρελθον τους παλαιοκομματικους συνδυασμους και τελικα τι κανουν?Συνεργαζονται με τον κυριο εκφραστη τους,που εχει συνεργαστει με ολους!Εξαλλου τι διαφορα μπορει να εχει η νεα δημοκρατια με το πασοκ?
Καμμια.Η καρεκλα κανει τη διαφορα ομως...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ψιτ τριπάκια, να λες και verba volant μετά για μεγαλύτερο εφέ :bleh:
Η σελίδα 200 του θέματος καταστράφηκε...
Πριν νομιζω πως πρεπει να το λεω. Το ξερω κι αυτο αλλα δεν αναφερθηκε.

Ξερω και το regina rosas amat.

Επρεπε να καει για να εκτονωθει η κατασταση λιγο...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
jimp εισαι σιγουρος πως δεν ψηφισες ΣΥΡΙΖΑ;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com