• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εντάξει μην προκαλείτε, όντως...Το ότι ο συριζα/κκε/χρυσή αυγή/λαός κλπ κλπ έχουν πιο καθαρό κούτελο, δε λέει τίποτα μέχρι να πάρουν την εξουσία...Εκεί το χάνουν όλοι...Επίσης το ότι προτιμάτε το σύριζα (έστω και στην παρούσα συγκυρία, υπό τις δεδομένες συνθήκες) και ίσως αποδειχτεί ότι έχετε και δίκιο στο τέλος, δε σημαίνει ότι πρέπει να τους βγάλετε άσπιλους και αμόλυντους...ΟΛΟΙ επωφελήθηκαν του μπάχαλου που είναι η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες.

Δλδ δε δέχομαι να μου βγάλετε το σύριζα μη συστημικό κόμμα! Το ελάχιστο θα σας πω που μπορώ να γνωρίζω, πάτε μια βόλτα από όργανα ΕΕ να δείτε ποιοι διορίζονται με συνοπτικότατες διαδικασίες και ποιου κόμματος ψηφοφόροι είναι...Ο νεποτισμός ζει και βασιλεύει.

Σημείωση: με τα παραπάνω δεν εξισώνω ευθύνες, απλώς είναι απάντηση στο σχόλιο ότι ο σύριζα δεν εμπλέκεται ποτέ σε σκάνδαλα

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παντως και οι αλλοι (για τους ξενους λεω) δεν ειναι τερατα αξιοπρεπους εκπροσωπησης. Αν ειχαν λιγη σοβαροτητα, εστω τοση δα, δεν θα επανεκλεγαν τον ΓΑΠ προεδρο της σοσιαλιστικης διεθνους. Ουτε φυσικα θα συζητουσαν με Μπενι και γυαλακια αυτες τις ωρες.

Ειναι λογικες λοιπον οι οποιες παρεμβασεις κανουν. Το εκλογικο αποτελεσματα τους εριξε και αυτους απο τα συννεφα.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πώς κρίνετε αλήθεια τον Τζήμερο; Δε θυμάμαι, πρέπει να αναφέρθηκε στις πρώτες σελίδςε αλλά τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Σας άρεσε; Σας ξενέρωσαν καθόλου οι θέσεις του για μετανάστες κλπ; (σαν να είναι λίγο ακραίος κατά τη γνώμη μου) Η στάση που κράτησε με Βαλλιανάτο;

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Ε, καλά τώρα αν είναι να τους βγάλουμε όλους ασόβαρους για να φαίνεται ο τσίπρας αξιοπρεπής εντάξει. αλλά έτσι και τον Σεφερλή θα μπορούσαμε να δείξουμε σοβαρό

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εντάξει μην προκαλείτε, όντως...Το ότι ο συριζα/κκε/χρυσή αυγή/λαός κλπ κλπ έχουν πιο καθαρό κούτελο, δε λέει τίποτα μέχρι να πάρουν την εξουσία...Εκεί το χάνουν όλοι...Επίσης το ότι προτιμάτε το σύριζα (έστω και στην παρούσα συγκυρία, υπό τις δεδομένες συνθήκες) και ίσως αποδειχτεί ότι έχετε και δίκιο στο τέλος, δε σημαίνει ότι πρέπει να τους βγάλετε άσπιλους και αμόλυντους...ΟΛΟΙ επωφελήθηκαν του μπάχαλου που είναι η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες.
Μα ποιος σας ειπε πως οι ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ θα του δωσουν συγχωροχαρτι αν κανει τα ιδια ή εστω και το παραμικρο απο αυτα που εκαναν ΝΔ/ΠΑΣΟΚ; Αυτο ειναι τακτικη που την εφαρμοζουν αλλοι...

Σαφως και δεν θεωρω τον ΣΥΡΙΖΑ ενοχο για τα σκανδαλα. Ουτε βαζω το χερι μου στη φωτια οτι θα εχουμε ή δεν θα εχουμε σκανδαλα οταν και εαν κυβερνησει.

Αλλα να προδικαζουμε και να λεμε καποιον οτι οταν κυβερνησει θα ειναι βουτιχθει στη διαφθορα, μου φαινεται παραλογο. Με την ιδια λογικη ολοι μας αν κυβερνησουμε θα ειμαστε διεφθαρμενοι μεχρι το κοκαλο. Εγω αυτο για τον εαυτο μου δεν το δεχομαι. Αν το δεχεστε εσεις για την παρτη σας με για σας και χαρα σας.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πώς κρίνετε αλήθεια τον Τζήμερο; Δε θυμάμαι, πρέπει να αναφέρθηκε στις πρώτες σελίδςε αλλά τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Σας άρεσε; Σας ξενέρωσαν καθόλου οι θέσεις του για μετανάστες κλπ; (σαν να είναι λίγο ακραίος κατά τη γνώμη μου) Η στάση που κράτησε με Βαλλιανάτο;

Τι να σου πω; Αλλιως τον φανταζομουν οταν τον πρωτοακουσα. Αλλα μας εβγαλε στην πορεια. Γενικα τονεοσυστατο κομμα του με το Μανο εχει τα μαυρα του τα χαλια. Και χωρια χαλια htan ο καθενας τους, αλλα μαζι δεν παιζονται. Dream team.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μα ποιος σας ειπε πως οι ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ θα του δωσουν συγχωροχαρτι αν κανει τα ιδια ή εστω και το παραμικρο απο αυτα που εκαναν ΝΔ/ΠΑΣΟΚ; Αυτο ειναι τακτικη που την εφαρμοζουν αλλοι...

Σαφως και δεν θεωρω τον ΣΥΡΙΖΑ ενοχο για τα σκανδαλα. Ουτε βαζω το χερι μου στη φωτια οτι θα εχουμε ή δεν θα εχουμε σκανδαλα οταν και εαν κυβερνησει.

Αλλα να προδικαζουμε και να λεμε καποιον οτι οταν κυβερνησει θα ειναι βουτιχθει στη διαφθορα, μου φαινεται παραλογο. Με την ιδια λογικη ολοι μας αν κυβερνησουμε θα ειμαστε διεφθαρμενοι μεχρι το κοκαλο. Εγω αυτο για τον εαυτο μου δεν το δεχομαι. Αν το δεχεστε εσεις για την παρτη σας με για σας και χαρα σας.
Όχι, εννοείται πως δε μιλάω για συγχωροχάρτια κλπ, και εννοείται πως οι τωρινοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ (που δεν είναι παλιοί κομματικοί εννοώ) έχουν απαιτήσεις και δε θα συγχωρήσουν εύκολα λάθη/παραλείψεις/σκάνδαλα. Μιλούσα για το παρελθόν, το να μη βαπτίζουμε στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ οποιονδήποτε είναι αρεστός τώρα.

Έχω δει προσωπικά παραδείγματα πολύ στενού μου κύκλου που είχαν εξουσία και το χέρι στο μέλι και όχι μόνο δεν το εκμεταλλεύτηκαν, αλλά μπήκαν και μέσα οικονομικά γιατί κάλυπταν τρύπες δημοσίου. Οπότε κακώς το διατύπωσα τόσο γενικά, έχεις δίκιο. Αλλά μιλούσα περισσότερο για κόμματα και όχι για ανθρώπους. Μπορεί ο έχων εξουσία να μη διαφθαρεί και ο παραγιός να το παίζει βασιλιάς..

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα

Απαράδεκτα και τα δύο (και οι θέσεις για το μεταναστευτικό - ούτε η Χ.Α. δεν λέει τέτοια, και η στάση με το βαλλιανάτο)

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική

Οι θέσεις του για τους μετανάστες για μένα δεν είναι απλά ακραίες, αλλά χυδαίες. Όπως πολύ άσχημα μου χτύπησαν τα σχόλιά του για τον Βαλιανάτο και το "τελεσίγραφο" που έστειλε (ποιός ξέρει τι πολιτικά μαγειρέματα παίχτηκαν και επιτεύχθηκε η συνεργασία). Άτομα σαν το Τζήμερο έχουν δώσει "κακό όνομα" στο φιλελευθερισμό στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος από άποψη κοινωνικού προγράμματος/ανθρωπίνων δικαιωμάτων παίρνει 0 στο πηλίκο! Τον σκέφτηκα και εκνευρίστηκα πάλι.

jimp

Member
taver, μην αγχώνεσαι: Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙΙ θα έχει την υπογραφή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Οχι πως εχω αντιρησεις σε αυτο που λες ή οτι δεν τους θεωρω ικανους για κατι τετοιο,ουτε τους εχω ικανους να συγκρουστουν με τι συστημα.
Αλλα ποιος θεωρεις οτι δεν θα εβαζε την υπογραφη,ο ηγετης της αριστερας,κουβελης?
Ή οι δεξιοι φιλελευθεροι ηγετες?

Επισης καλο θα ηταν να μας υπενθυμιζες τα οποια σκανδαλα του συριζα.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός

Αξιόλογος και ικανός, διαφωνώ με τη συνεργασία με Μάνο αλλά γενικά συμφωνώ με πολλά απο όσα υποστηρίζει. Στο μεταναστευτικό τα έκανε λίγο λίμπα, φάνηκε ρατσιστής και ακροδεξιός αλλά νομίζω ότι μάλλον έγινε στην προσπάθειά του να δώσει πρακτικές λύσεις σε όλα μέσα σε πολύ μικρό διάστημα.
Συμφωνώ απόλυτα με τη στάση του προς τον Βαλλιανάτο ως πολιτικό χειρισμό. Στην ουσία τον απέκλεισε γιατί θα έχανε ψήφους απ' αυτόν. Προς τα έξω το απέδωσε σε διαφωνίες για τα εθνικά θέματα κτλ. (που μάλλον δικαιολογίες μου κάνουν, απλά δεν ήθελε φανερή συνεργασία με δηλωμένο ομοφυλόφιλο).

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic