• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κάτσε τώρα γιατί φωνάζουν και "διπλα" για τα αποτελέσματα της έρευνας και έχουν δίκιο, έχω εστιάσει εκεί :)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Όλα τα σκάνδαλα από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ από το 1981

εχουν κανει καλη δουλεια ...
ρε γαμω το δεν βλέπω πουθενα τον τσίπρα...και τον συριζα γενικοτερα!:D
μου πήρε καμια ωρα να τα διαβάσω..θέλει υπομονη-φτιάξτε και ενα χαμομήλι και απολαυστε αυτους που μερικοι ακομα υποστηρίζετε και θα ψηφίσετε!!

anti-ntp.net: Όλα τα σκάνδαλα από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ από το 1981

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
renata, πουλάω πεντοχίλιαρα σε πολύ καλή κατάσταση - ένα δεκάευρο το ένα.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
renata, πουλάω πεντοχίλιαρα σε πολύ καλή κατάσταση - ένα δεκάευρο το ένα.
:D:D Λαζαρε προτιμω κανενα έργο τέχνης ξέρεις εσύ..:cool:
οσο για τα πεντοχίλιαρα κρατα τα γιατι θα έχουν τρομερή αξία!!!-σε τάραξε η δημοσκόπιση??? εμενα καθόλου το περίμενα!

ANEL

Member
από" επίσημα χείλη" η κατάσταση της χώρας...ναι,βρε,πολύ καλή ιδέα,να ξαναδώσουμε τη διακυβέρνηση σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,γιατί φημίζονται για την υπευθυνότητα τους..μη τους αφήσουμε στη βολική/ανεύθυνη θέση της αντιπολίτευσης... κρίμα,που θα ξαναβρούμε τέτοιους!!
!ΤΟ ΒΗΜΑ - Νέες δωρεές 10,2 εκατ. ευρώ από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» - κοινωνία
α,το ΣΔΟΕ ψάχνει 500 αστέρια της πολιτικής σκηνής του τόπου..αν όντως ψάχνει,τότε είμαι περίεργη ποιοι θα μείνουν από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έξω απ΄τη διαπλοκή,για να μετέχουν σε νέα κυβέρνηση..εκτός κι αν φανούμε μεγαλόψυχοι σαν λαός και τους συγχωρήσουμε,τους επιβραβεύσουμε μάλιστα με τη ψήφο μας!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
εγω λέω να ανοιξομε ποστ περί αυτοκτονιών!! κανενας δεν αναφέρει τίποτα πουθενά πέρα απο ορισμένα blogs η λίστα σε λίγο θα ειναι πολυ μακρυά!!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ελα μας πρόλαβαν!!
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

anti-ntp.net: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Προφανώς πριν τα ... συνοικέσια, ε?

σε τάραξε η δημοσκόπιση??? εμενα καθόλου το περίμενα!
Μια χαρά, μέχρι τις εκλογές τα νούμερα θα δείχνουν αυτοδυναμία και 180! :bleh:

(εγώ εδώ πάνω, πάντως, όταν κοιμάμαι σκεπάζομαι ακόμη, γιατί, όταν κρυώνω βλέπω εφιάλτες. Στην Κρήτη φαίνεται ότι καλοκαίριασε ήδη γιατί τα όνειρα είναι θερινής νυκτός)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
εγω λέω να ανοιξομε ποστ περί αυτοκτονιών!! κανενας δεν αναφέρει τίποτα πουθενά πέρα απο ορισμένα blogs η λίστα σε λίγο θα ειναι πολυ μακρυά!!
Προς Θεου. Καταλαβαινω το λογο για τον οποιο το θες αυτο το ποστ αλλα νομιζω πως θα γινει αντικειμενο εκμεταλλευσης της πραξης αυτων των ανθρωπων και του πονου των στενων συγγενων και φιλων.

Ετσι κι αλλιως απο τους "υπευθυνους" πολιτικους κανενας δεν ενδιαφερεται για τετοια πραγματα...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Προφανώς πριν τα ... συνοικέσια, ε?

Μια χαρά, μέχρι τις εκλογές τα νούμερα θα δείχνουν αυτοδυναμία και 180! :bleh:

(εγώ εδώ πάνω, πάντως, όταν κοιμάμαι σκεπάζομαι ακόμη, γιατί, όταν κρυώνω βλέπω εφιάλτες. Στην Κρήτη φαίνεται ότι καλοκαίριασε ήδη γιατί τα όνειρα είναι θερινής νυκτός)

ρε συ μην κοροιδευεις!!
θα δεις τι έχει να γίνει..
οι μηχανές ζεσταίνονται!!
η δημοσκόπιση ειναι φρεσκότατη!! τα συνοικέσια δεν με πειράζουν -εχω δει και χειρότερα!! τιποτα άλλο να του σουρουμε έχομε??:rolleyes:
τιποτα λοιπόν- αφήστε τον άνθρωπο να συνεχίσει..

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ