• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ρε συ μην κοροιδευεις!!
θα δεις τι έχει να γίνει..
οι μηχανές ζεσταίνονται!!
η δημοσκόπιση ειναι φρεσκότατη!! τα συνοικέσια δεν με πειράζουν -εχω δει και χειρότερα!! τιποτα άλλο να του σουρουμε έχομε??:rolleyes:
τιποτα λοιπόν- αφήστε τον άνθρωπο να συνεχίσει..
Η "δημοσκόπηση" δεν είναι καν δημοσκόπηση. Το Πανεπιστήμιο Αθηνών ούτε έχει τους μηχανισμούς διεξαγωγής δημοσκοπήσεων ούτε τίποτα. Δίπλα στα νούμερα δεν υπάρχει ταυτότητα έρευνας, δεν υπάρχει στάθμιση δείγματος, δεν ξέρουμε πόσοι και ποιοι ρωτήθηκαν, ούτε με ποιο τρόπο. Είναι απλώς μια μπαρούφα, μάλλον φτιαγμένη στα μέτρα του από κάποιο καθηγητή της γνωστής οικογενειοκρατικής κλίκας του Παν. Αθηνών που στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ.

Να σου φτιάξω κι εγώ μια τέτοια που να δίνει τη Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα? Εύκολο είναι. Πάω και στήνω το δημοσκόπο έξω από τα γραφεία τους....

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ρε γαμω το δεν βλέπω πουθενα τον τσίπρα...και τον συριζα γενικοτερα!
Μη με προκαλείς, μη με προκαλείς... Επειδή κάποιοι ήμαστε καλά παιδιά και δε θίγουμε πρόσωπα και υπολήψεις (είναι και φίλοι μας πανάθεμά τους) ξεφωνίζοντάς τα, δε σημαίνει και ότι δεν υπάρχουν σκάνδαλα - δυστυχώς. Όταν το δάχτυλο είναι μέσα στο βάζο με το μέλι, renata μου, όλοι το γλύφουν. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΛΟΙ! Απλώς, κάποιοι είναι πολύ ασυγκράτητοι και θέλουν να φάνε και το βάζο... Δάχτυλο - βάζο: Αυτό είναι το φάσμα (και το αναλογικό μέγεθος) της διαφθοράς.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να χαλαρώσουν τις απαιτήσεις τους απέναντι στην Ελλάδα,από το φόβο ενδεχόμενης εκλογής ριζοσπαστικής κυβέρνησης.

Summit silence on Greece is best option for now | Considered View | Breakingviews

Καλομελέτα κι έρχεται.
Όταν τη λένε στο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, είναι παρέμβαση στα εσωτερικά μας. Όταν σιωπούν για να μην παρέμβουν, είναι φόβος. Αποφασίστε επιτέλους.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τραγούδα μόνος σου.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
taver, μην αγχώνεσαι: Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙΙ θα έχει την υπογραφή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ευτυχώς δείγματα για το πώς εννοεί την ''αξιοπρεπή εκπροσώπηση'' μας έχει δώσει και με το παραπάνω. Εκτός αν κάνει χιούμορ.
Αν θεωρείς αξιοπρεπείς αυτούς που μας εκπροσώπησαν στο παρελθόν,τότε μάλλον έχουμε διαφορετική ερμηνεία της λέξης.

Εξακολουθώ να μην κατανοώ γιατί θεωρείτε αξιοπρεπή και υπεύθυνη την οσφυοκαμψία.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
taver, μην αγχώνεσαι: Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙΙ θα έχει την υπογραφή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Εσύ τελικά βρίζεις τους πάντες και κανέναν.

Εντάξει,εξαιρείς τη σοφή κουκουβάγια.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αν προσθέσω ένα "και" στο προηγούμενο ποστ μου, καλύπτεσαι?

Βρίζω? Ποιόν έβρισα? (ούτε κάν σ' αυτούς που με βρίζουν δεν ανταποδίδω) Ηρέμησε σε παρακαλώ.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ήρεμος είμαι.
Άλλοι ανησυχούν.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μη με προκαλείς, μη με προκαλείς... Επειδή κάποιοι ήμαστε καλά παιδιά και δε θίγουμε πρόσωπα και υπολήψεις (είναι και φίλοι μας πανάθεμά τους) ξεφωνίζοντάς τα, δε σημαίνει και ότι δεν υπάρχουν σκάνδαλα - δυστυχώς. Όταν το δάχτυλο είναι μέσα στο βάζο με το μέλι, renata μου, όλοι το γλύφουν. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΛΟΙ! Απλώς, κάποιοι είναι πολύ ασυγκράτητοι και θέλουν να φάνε και το βάζο... Δάχτυλο - βάζο: Αυτό είναι το φάσμα (και το αναλογικό μέγεθος) της διαφθοράς.
Λαζαρε πες ρε να μαθουμε κι εμεις. Τοση προβοκατσια γινεται στον Τσιπρα, γιατι να πειραξει η υπενθυμιση σκανδαλων (ειδικα αν ειναι αληθινα);

Και απο το να ειμαστε επικριτες των παντων μηπως θα ηταν καλυτερα να επιλεξουμε το λιγοτερο κακο-αν θες- γιατι αν δεν διαλεξουμε μοιραια θα μας κατσικωθει για αλλα τοσα χρονια το χειριστο; Τι λες;

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Αν θεωρείς αξιοπρεπείς αυτούς που μας εκπροσώπησαν στο παρελθόν,τότε μάλλον έχουμε διαφορετική ερμηνεία της λέξης.

Εξακολουθώ να μην κατανοώ γιατί θεωρείτε αξιοπρεπή και υπεύθυνη την οσφυοκαμψία.
Το ότι βρίσκω (εγώ και πολλοί άλλοι) κωμική την διεθνή εκπροσώπηση του τσίπρα δεν σημαίνει αυτόματα ότι βρίσκω αξιοπρεπείς τους άλλους, αν και στο παρελθόν υπήρξε αξιοπρεπής εκπροσώπηση της χώρας ακόμα και απο τον γιωργάκη (πριν γίνει πρωθυπουργός).

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic