• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
To πέσιμο Coco μου γίνεται εδώ μέσα στο συριζα δηλαδή; Ή σε οτιδήποτε διαφορετικό γραφτεί;
Μα οτιδηποτε και να γραφτει (με ελαχιστες εξαιρεσεις) εχει να κανει με κριτικη στο ΣΥΡΙΖΑ. Αν παρακολουθουσε κανεις μονο το τοπικ αυτο για να ενημερωθει πολιτικα (καλα αυτο δεν συμβαινει αλλα πες ρε παιδι μου πως ειναι η μοναδικη πηγη ενημερωσης για καποιον) θα νομιζε πως θεσεις για τη χωρα εχει μονο ο ΣΥΡΙΖΑ (ασχετως αν διαφωνει ή συμφωνει κανεις με αυτες). Οι θεσεις των αλλων κομματων ειναι ανυπαρκτες.
Αυτο βεβαια γινεται και στα ΜΜΕ. Ολοι πασχιζουν να την πεσουν στον ΣΥΡΙΖΑ ξεχνοντας πως ο κοσμος περιμενει να ακουσει τις προτασεις τους.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
@maltakias το ΠΑΣΟΚ δεν είναι σοσιαλδημοκρατικό κόμμα. Είχε και έχει κάποιους ελάχιστους σοσιαλδημοκράτες wanna be αλλά σοσιαλδημοκρατικό κόμμα δεν είναι.
Συμφωνούμε.Μεταξύ μας τουλάχιστον,γιατί κάποιος είπε νωρίτερα τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ αριστερές.Ότι θέλει ο καθένας λέει και μετά πρέπει να ξεμπλέξεις το κουβάρι που έχει κάνει τις ιδέες στο μυαλό του ο κάθε ανίδεος.

D

Delmem9770

Guest
Τετοιο πεσιμο απο ολους σε ενα κομμα..ειναι φοβος ,δεν ξερω και γω τι..ειναι αυτους ξερουμε αυτους εμπιστευομαστε(λεμε τωρα),λυσσα κακια εχει πεσει.
Παντως η γιαγια μου,σοφη γυναικα ελεγε.Πετροβολανε το δεντρο που εχει καρπους..
Τοτε η Μερκελ ειναι ειναι το πιο καρποφορο δεντρο.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Σε ντουβάρι μιλάω;;; Είπα σαφέστατα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία διαφορά για μένα από τη ΝΔ, δηλαδή είναι κεντροδεξιό
Η λογική του Yorgos προελαύνει. Ζήτω το αριστερό ΠΑΣΟΚ. Ζήτω ο Σοσιαλισμός.
Ε, it's official: σε ντουβάρι μιλάω... Καλά να περνάτε.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κοίτα μη σε απαγάγει το FARC,είναι κανίβαλοι αυτοί.

_antonis_

Member
Αντώνη αυτό και αν ειναι νέο !!
Ειχαμε αριστερή κυβερνηση και δεν το ειχα καταλαβει !!
Σε ποιά χώρα ζω ;:roll:
KIKI ρωτάς αν είχαμε αριστερή ή κομμουνισμό;

Πάντως δεξιά δεν είχαμε....κέντρο δεν είχαμε...ούτε κομμουνισμό είχαμε....

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχω να σου πω ιστορίες... Εχθές μπήκε βόμβα στη Μπογκοτά, προσπάθησαν να κάνουν ψητό έναν ακροδεξιό (ακόμη και για τα δεδομένα της δεξιάς Κολομβίας) υπουργό. Η αστυνομία έκανε ντου όπου βρήκε και δε βρήκε... και μάζεψε τη μισή χώρα... ξένους με "ύποπτες διασυνδέσεις" για παράδειγμα. Τσα! Μόλις με αφήσανε ήσυχο... ευγενικά παιδιά βέβαια, δε λέω.

Και επιστρέφουμε on topic: η (κεντρο)δεξιά θα κάνει κοινό μέτωπο, θα τρομάξει τους πάντες, θα το παίξουν υπερασπιστές του ευρώ (και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει αποφασίσει ποια συνιστώσα θα βγει στις 6, ποια στις 8 και ποια στο δελτίο των 12) και θα πάρει (η δεξιά) αυτοδυναμία, με ένα επιεικώς "νερωμένο" Μνημόνιο. Πόσες πιθανότητες δίνετε στο σενάριο;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
KIKI ρωτάς αν είχαμε αριστερή ή κομμουνισμό;

Πάντως δεξιά δεν είχαμε....κέντρο δεν είχαμε...ούτε κομμουνισμό είχαμε....
Αντωνη, δεν μεγαλωσες στην Ελλαδα;

Και επιστρέφουμε on topic: η (κεντρο)δεξιά θα κάνει κοινό μέτωπο, θα τρομάξει τους πάντες, θα το παίξουν υπερασπιστές του ευρώ (και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει αποφασίσει ποια συνιστώσα θα βγει στις 6, ποια στις 8 και ποια στο δελτίο των 12) και θα πάρει (η δεξιά) αυτοδυναμία, με ένα επιεικώς "νερωμένο" Μνημόνιο. Πόσες πιθανότητες δίνετε στο σενάριο;
Ελαχιστες. Θεωρω βεβαιη τη συνεργασια των δυο δεξιων πρωην μεγαλων κομματων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) αλλα θεωρωντας πως δεν θα εχουν το μπονους των 50, θα εχουν πολυ μικροτερη δυναμη στο κοινοβουλιο απο αυτην που εχουν τωρα.

Νομιζω πως πιθανοτερο ειναι να σχηματιστει μια κυβερνηση με ΣΥΡΙΖΑ/ΔΗΜΑΡ και ισως ΑΕ αν δεν βγαινουν οι 151.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Για αυτοδυναμία δεν το νομίζω... Αλλά με τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ, θα κυβερνήσουν.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όσες και στο αντίπαλο.
Εξάλλου οι τελευταίες σου προβλέψεις δεν ήταν ακριβώς,πως να το πω,προφητικές...!

Όλα είναι ζήτημα πρωτιάς,τα υπόλοιπα έπονται.

Επιμένω πάντως ότι μέχρι τις εκλογές και αν τα μηνύματα των κρυφών δημοσκοπήσεων δίνουν μεγάλο προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ,μπορεί να δούμε πολύ άγρια πράγματα εδώ σε επίπεδα προβοκάτσιας.

_antonis_

Member
Αντωνη, δεν μεγαλωσες στην Ελλαδα;
Ξέρω ότι ο τρόπος μου (ο καλός) και η ευγένειά μου, κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι δεν μεγάλωσα στην Ελλάδα, δεν το αντιμετωπίζω πρώτη φορά. :lol::lol: Όμως εδώ μεγάλωσα...

Ρε παιδιά δεν γίνεται να λένε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι (κεντρο) αριστερό κόμμα, όποτε τους συνέφερε ήταν μόνο αριστερό (ώς επι των πλείστον δηλαδή με σκοπό την απόσπαση ψήφων) και ξαφνικά τώρα που θυμηθήκατνε ένα ανύπαρκτο πιο αριστερό κόμμα, το ΠΑΣΟΚ έγινε ξαφνικά κέντρο!

Πάντως, επειδή το θέμα ξεκίνησε με το χρηματιστήριο, εγώ δεξιά ψηφίζω και σίγουρα δεξιά δεν ήταν στην Κυβέρνηση, ούτε στο χρηματιστήριο, ούτε στα ομόλογα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios