D
Delmem9770
Guest
Ειναι αναλογα και ποια χωρα εχει ως προτυπο ο καθενας. Εγω ας πουμε μετα τα ταξιδια που εκανα,ειναι λιγα δεν λεω το αντιθετο,θα ηθελα να δω μια Ελλαδα σαν την Γερμανια η την Αγγλια. Ισως να αλλαζα γνωμη αν ειχα παει βενεζουελα.Εγώ βλέπω να αντιμετωπίζεται η πραγματικότητα από άλλη οπτική γωνία από τον καθένα, και αυτό εξαρτάται κατά τη γνώμη μου, και από το πόσο η πραγματικότητα του καθένα έχει επηρεαστεί από την κρίση ή τη φτώχεια που βιώνει ο κόσμος. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που περπατούν τα βράδια και σκοντάφτουν στους αστέγους και άτομα που δεν ξεμύτισαν από το γυάλινο κόσμο τους.
Εγω θυμαμαι εναν Καραμανλη στις εκλογες του 2009 να σου λεει οτι ερχονται 3 δυσκολα χρονια....και εναν Παπανδρεου με το ''λεφτα υπαρχουν'' να σαρωνει στις εκλογες. Αν μη τι αλλο ηταν ειλικρινης ο Νεο Δημοκρατης.Τι καλο εχει κανει για να μην παθαινουμε αλλεργια;
Εγω το λεω ξεκαθαρα οτι ο ελληνας εχει χοντρο προβλημα με την δεξια. Σκεψου οτι απο το 1981 μεχρι το 2012 εχουμε 8 χρονια νεας δημοκρατιας και 23 χρονια Πασοκ... Δεν νομιζω οτι πρεπει να μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι.
Φαντασου εγω ψηφισα Λεβεντη.