• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ναι βρε, βάση αυτού έχω αποφασίσει....χαχαχαχα

Δεν ψήφιζα καν τότε που έγιναν αυτά...
Αντώνη επειδή βλέπω οτι δεν το κατεχεις το θέμα πολιτική , καλίτερα να μην ψηφισεις ουτε τώρα :haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
157 σελίδες και μερικοί δε καταλάβανε τίποτα εδώ μέσα...

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Έχω να σου πω ιστορίες... Εχθές μπήκε βόμβα στη Μπογκοτά, προσπάθησαν να κάνουν ψητό έναν ακροδεξιό (ακόμη και για τα δεδομένα της δεξιάς Κολομβίας) υπουργό. Η αστυνομία έκανε ντου όπου βρήκε και δε βρήκε... και μάζεψε τη μισή χώρα... ξένους με "ύποπτες διασυνδέσεις" για παράδειγμα. Τσα! Μόλις με αφήσανε ήσυχο... ευγενικά παιδιά βέβαια, δε λέω.

Και επιστρέφουμε on topic: η (κεντρο)δεξιά θα κάνει κοινό μέτωπο, θα τρομάξει τους πάντες, θα το παίξουν υπερασπιστές του ευρώ (και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει αποφασίσει ποια συνιστώσα θα βγει στις 6, ποια στις 8 και ποια στο δελτίο των 12) και θα πάρει (η δεξιά) αυτοδυναμία, με ένα επιεικώς "νερωμένο" Μνημόνιο. Πόσες πιθανότητες δίνετε στο σενάριο;
1ο οπου γαμος και χαρά (βλ.ντράβαλα ) ο Γιωργάκης πρώτος !!:bleh:

2ο αν συνεχισει αυτή η λύσσα που παθανε όλοι με το ΣΥΡΙΖΑ , βλέπω ολους τους χέστες να ψηφιζουν δεξιά και το σεναριο να εχει πιθανότητες :mad:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Παρακολουθώ το topic και δε νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στην κατανόηση.
Εγώ το εντοπίζω σε δύο κυρίως παράγοντες, αφενός στην παιδεία από το σπίτι και αφετέρου στην κατανόηση (τώρα από που πηγάζει η ελειψή της , άλλο αυτό ) .
Βαρέθηκα πάντως να βάζουν στον ίδιο κουβά όλους τους αριστερούς.

D

Delmem9770

Guest
157 σελίδες και μερικοί δε καταλάβανε τίποτα εδώ μέσα...
Εγω κααλαβα οτι ο Ελλην ψηφοφορος ακομα και τωρα που το πανελληνιο σοσιαλιστικο κινημα ειναι στο καναβατσο προτιμαει να ψηφισει μεχρι και συριζα παρα νεα δημοκρατια... Δεν την γουσταρουμε τη δεξια ρε παιδι μου ως λαος παθαίνουμε αλλεργια.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Παρακολουθώ το topic και δε νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στην κατανόηση.
Εγώ το εντοπίζω σε δύο κυρίως παράγοντες, αφενός στην παιδεία από το σπίτι και αφετέρου στην κατανόηση (τώρα από που πηγάζει η ελειψή της , άλλο αυτό ) .
Εγω κααλαβα οτι ο Ελλην ψηφοφορος ακομα και τωρα που το πανελληνιο σοσιαλιστικο κινημα ειναι στο καναβατσο προτιμαει να ψηφισει μεχρι και συριζα παρα νεα δημοκρατια... Δεν την γουσταρουμε τη δεξια ρε παιδι μου ως λαος παθαίνουμε αλλεργια.
paefstra γλυκιά μου, τι σου'λεγα ; :bash:

paefstra

Member
Εγώ βλέπω να αντιμετωπίζεται η πραγματικότητα από άλλη οπτική γωνία από τον καθένα, και αυτό εξαρτάται κατά τη γνώμη μου, και από το πόσο η πραγματικότητα του καθένα έχει επηρεαστεί από την κρίση ή τη φτώχεια που βιώνει ο κόσμος. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που περπατούν τα βράδια και σκοντάφτουν στους αστέγους και άτομα που δεν ξεμύτισαν από το γυάλινο κόσμο τους.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τι καλο εχει κανει για να μην παθαινουμε αλλεργια;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος