_antonis_
Member
Ναι βρε, βάση αυτού έχω αποφασίσει....χαχαχαχα΄
Simple Minds
Δεν ψήφιζα καν τότε που έγιναν αυτά...
Ναι βρε, βάση αυτού έχω αποφασίσει....χαχαχαχα΄
Simple Minds
Αντώνη επειδή βλέπω οτι δεν το κατεχεις το θέμα πολιτική , καλίτερα να μην ψηφισεις ουτε τώραΝαι βρε, βάση αυτού έχω αποφασίσει....χαχαχαχα
Δεν ψήφιζα καν τότε που έγιναν αυτά...
1ο οπου γαμος και χαρά (βλ.ντράβαλα ) ο Γιωργάκης πρώτος !!Έχω να σου πω ιστορίες... Εχθές μπήκε βόμβα στη Μπογκοτά, προσπάθησαν να κάνουν ψητό έναν ακροδεξιό (ακόμη και για τα δεδομένα της δεξιάς Κολομβίας) υπουργό. Η αστυνομία έκανε ντου όπου βρήκε και δε βρήκε... και μάζεψε τη μισή χώρα... ξένους με "ύποπτες διασυνδέσεις" για παράδειγμα. Τσα! Μόλις με αφήσανε ήσυχο... ευγενικά παιδιά βέβαια, δε λέω.
Και επιστρέφουμε on topic: η (κεντρο)δεξιά θα κάνει κοινό μέτωπο, θα τρομάξει τους πάντες, θα το παίξουν υπερασπιστές του ευρώ (και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει αποφασίσει ποια συνιστώσα θα βγει στις 6, ποια στις 8 και ποια στο δελτίο των 12) και θα πάρει (η δεξιά) αυτοδυναμία, με ένα επιεικώς "νερωμένο" Μνημόνιο. Πόσες πιθανότητες δίνετε στο σενάριο;
Καλό, αλλά λέω να ξαναπάω!Αντώνη επειδή βλέπω οτι δεν το κατεχεις το θέμα πολιτική , καλίτερα να μην ψηφισεις ουτε τώρα
Παρακολουθώ το topic και δε νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στην κατανόηση.157 σελίδες και μερικοί δε καταλάβανε τίποτα εδώ μέσα...
Εγώ το εντοπίζω σε δύο κυρίως παράγοντες, αφενός στην παιδεία από το σπίτι και αφετέρου στην κατανόηση (τώρα από που πηγάζει η ελειψή της , άλλο αυτό ) .Παρακολουθώ το topic και δε νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στην κατανόηση.
Εγω κααλαβα οτι ο Ελλην ψηφοφορος ακομα και τωρα που το πανελληνιο σοσιαλιστικο κινημα ειναι στο καναβατσο προτιμαει να ψηφισει μεχρι και συριζα παρα νεα δημοκρατια... Δεν την γουσταρουμε τη δεξια ρε παιδι μου ως λαος παθαίνουμε αλλεργια.157 σελίδες και μερικοί δε καταλάβανε τίποτα εδώ μέσα...
Παρακολουθώ το topic και δε νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στην κατανόηση.
Εγώ το εντοπίζω σε δύο κυρίως παράγοντες, αφενός στην παιδεία από το σπίτι και αφετέρου στην κατανόηση (τώρα από που πηγάζει η ελειψή της , άλλο αυτό ) .
Βαρέθηκα πάντως να βάζουν στον ίδιο κουβά όλους τους αριστερούς.
paefstra γλυκιά μου, τι σου'λεγα ;Εγω κααλαβα οτι ο Ελλην ψηφοφορος ακομα και τωρα που το πανελληνιο σοσιαλιστικο κινημα ειναι στο καναβατσο προτιμαει να ψηφισει μεχρι και συριζα παρα νεα δημοκρατια... Δεν την γουσταρουμε τη δεξια ρε παιδι μου ως λαος παθαίνουμε αλλεργια.
Εγώ βλέπω να αντιμετωπίζεται η πραγματικότητα από άλλη οπτική γωνία από τον καθένα, και αυτό εξαρτάται κατά τη γνώμη μου, και από το πόσο η πραγματικότητα του καθένα έχει επηρεαστεί από την κρίση ή τη φτώχεια που βιώνει ο κόσμος. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που περπατούν τα βράδια και σκοντάφτουν στους αστέγους και άτομα που δεν ξεμύτισαν από το γυάλινο κόσμο τους.Εγώ το εντοπίζω σε δύο κυρίως παράγοντες, αφενός στην παιδεία από το σπίτι και αφετέρου στην κατανόηση (τώρα από που πηγάζει η ελειψή της , άλλο αυτό ) .
Βαρέθηκα πάντως να βάζουν στον ίδιο κουβά όλους τους αριστερούς.
Επιτέλους, θα συμφωνήσω μαζί σου!!!paefstra γλυκιά μου, τι σου'λεγα ;
Τι καλο εχει κανει για να μην παθαινουμε αλλεργια;Εγω κααλαβα οτι ο Ελλην ψηφοφορος ακομα και τωρα που το πανελληνιο σοσιαλιστικο κινημα ειναι στο καναβατσο προτιμαει να ψηφισει μεχρι και συριζα παρα νεα δημοκρατια... Δεν την γουσταρουμε τη δεξια ρε παιδι μου ως λαος παθαίνουμε αλλεργια.