_antonis_
Member
Μπήκα πάλι στο τρυπάκι,αλλά θα βγω...tripakias said:Εγω δεν καταλαβα τη διαφωνια σου. Ειπε πουθενα η ANEL να παιρνει ο εκπαιδευτικος 500 ευρω; Επισης αυτο με τα φροντηστηρια αλλη παγκοσμια ελληνικη πρωτοτυπια.
Και δεν ειναι λογικη πρεπει να παιρνω οσα ξοδεψα. Το σωστο θα ηταν πρεπει να παιρνω οσο παραγω ή προσφερω. Σημερα βεβαια ισχυει η λογικη πρεπει να παιρνω αναλογα με το ποσο "μαγκας" ειμαι. Το "μαγκας" μεταφραζεται σε γνωριμιες, διαπλοκη κλπ.
Απο κει και περα ο καθε πολιτης αυτου του κρατους πρεπει να εχει ενα ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα και εγγυημενες δωρεαν κοινωνικες παροχες.
Κι αυτα δεν ειναι αριστερες πολιτικες. Ισχυουν σε παρα πολλες χωρες του αναπτυγμενου δυτικου κοσμου. Στην Ελλαδα βεβαια δε χωραει στη σκεψη μας κατι τετοιο.
Τα φροντιστήρια γίνονται για να μπορείς να έχεις δημόσια πανεπιστήμια.Αλλιώς θα έμπαινε καθένας να σπούδαζε πληρώνοντας ότι ήθελε.Ας μην το πιάσουμε και αυτό όμως...είπαμε.
Όσο για τα υπόλοιπα σου αναφέρεις,βέβαια,είναι το κράτος που έτσι έμαθε τους έλληνες εδώ και 40 χρόνια.
Την αξιοκρατία και τη δικαιοσύνη όμως τα λέτε χούντα!!
Συμπληρώνω:
Όσον αφορά το πόσο παράγω και τη πληρώνομαι,άπλα να σου πω ότι ήδη παράγω περισσότερα απ'όσα πληρώνομαι.
Τα άτομα του δεξιού χώρου δεν είναι όπως φαίνεται αυτά που θες να νομίζεις ότι είναι...
Όσο για την μαγκιά που επίσης αναφέρεις,το αριστερό ΠΑΣΟΚ την υιοθέτησε και νομίζω ο ίδιος χώρος την εκμεταλλεύτηκε!