• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Η εργατική αριστοκρατία ήταν πάντα τροχοπέδη του κινήματος και στρέβλωση της εργατικής τάξης.

Ευτυχώς είστε λίγοι και η συμπεριφορά σας είναι πιο μισητή κι από αυτή των αληθινών αστών (που ελπίζετε να γίνετε κι εσείς αλλά σπάνια το καταφέρνετε).
Φαντάσου να σφίξουν και οι ζέστες...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εμένα φαντάζομαι δεν χρειάζεται να με γνωρίσεις για να ΜΗ με κάνεις φίλο.:bleh:
Η πολιτική διαφωνία δεν είναι επαρκής λόγος για να μην κάνω κάποιο "φίλο". Έχω αρκετούς φίλους με τους οποίους διαφωνώ κάθετα στα πολιτικά, ακόμα και στελέχη του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. Δε βλάπτει ποτέ να συζητάς.
Βέβαια, αν κανείς θέλει, μπορεί εύκολα να ανακαλύψει κανείς λόγους άρνησης εκτός των πολιτικών :bleh: .

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Στο σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για κυβέρνηση σε ένα μήνα κι εσείς έχετε χάσει τον ύπνο σας.
Ο Σύριζα ακολουθεί την πορεία των ποσοστών του Μπένι για τις εσωκομματικές του αμέσως μετά τις εκλογές του 2007. Λίγη υπομονή και θα ξεφουσκώσει...

ANEL

Member
δεν κρατιέμαι θα το πω!
βρε,Maltakia,άσε τον Μαρξ,άσε και τις μαρξιστικές αναλύσεις και συζήτα επιτέλους σοβαρά!λοιπόν ,τι λέει το μωρό??

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αλλα ξερεις τι θελω. Να κανουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κυβερνηση (μηπως ποσο θα κρατησει...) και να μπει υπουργος παιδειας η Ρεπουση. Εκει να δεις σκυλιασμα οι αντιαριστεροι...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αλλα ξερεις τι θελω. Να κανουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κυβερνηση (μηπως ποσο θα κρατησει...) και να μπει υπουργος παιδειας η Ρεπουση. Εκει να δεις σκυλιασμα οι αντιαριστεροι...
:clap::clap::clap: Πολύ καλό!

DRAKFIREMAN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
Απαπα,και έκανα και αποδοχή φιλίας.
Κάτσε να το διορθώσω.
Καλά ντε μια κουβέντα είπα μη μαλώνεις.Πάντως να ξέρεις ότι θεώρω κόμμα με βάθος και άποψη το ΚΚΕ και έχω φίλους αριστερούς.Να ρωτήσω κάτι άλλο γιατί δεν ενώνονται όλα τα κόμματα της αριστεράς?δε συμπληρώνουν τι ποσοστό για να κυβερνήσουν?

dmdoc

Member
Βρε χαλαρώστε και δείτε λίγο μπασκετάκι να ξεχαστείτε από τις πολιτικές κωλοτούμπες των δήθεν ηγετών που η μόνη τους επαφή με την πραγματικότητα φτάνει στο "τι μήνα έχουμε"

DRAKFIREMAN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
Παίρνω πίσω αυτό που είπα στο προηγούμενο πόστ μου...Μην με κάνεις φίλο!! :haha::haha::haha:
Οπότε έχασα 2 φίλους,Μάλλον φταίει η εμφάνισή μου στο avatar.προγκάει τον κόσμο.:haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Οπότε έχασα 2 φίλους,Μάλλον φταίει η εμφάνισή μου στο avatar.προγκάει τον κόσμο.:haha:
Τι θα πει προγκάει;
Μάλλον φταίει που τους βάζεις όλους σε ένα καζάνι.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic