• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Traveller

Member
Καλά ντε μια κουβέντα είπα μη μαλώνεις.Πάντως να ξέρεις ότι θεώρω κόμμα με βάθος και άποψη το ΚΚΕ και έχω φίλους αριστερούς.Να ρωτήσω κάτι άλλο γιατί δεν ενώνονται όλα τα κόμματα της αριστεράς?δε συμπληρώνουν τι ποσοστό για να κυβερνήσουν?
Aυτος κανει τρολλινγκ δεν εξηγειται αλλιως...

DRAKFIREMAN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
traveller αναρωτήθηκες ότι και μόνο που άνοιξες αυτό το θέμα ΕΣΥ κάνεις διαφήμηση στη Χρυσή Αυγή!!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μα και βέβαια.Σύμφωνα με τον Yorgos και τον Taver το ΠΑΣΟΚ είναι σαφέστατα αριστερό κόμμα.

<---see previous pages
Σε ντουβάρι μιλάω;;; Είπα σαφέστατα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία διαφορά για μένα από τη ΝΔ, δηλαδή είναι κεντροδεξιό (πραγματική δεξιά δεν είναι η ΝΔ, ψιλολάιτ είναι, για κάτι πιο hardcore σε ευρωπαϊκή δεξιά τα βλέμματα στον Αθνάρ... με καταπληκτικές απόψεις περί αμβλώσεων, φορολογίας, εξωτερικής πολιτικής, κοινωνικού κράτους, σημαίας, εθνικών θεμάτων, Opus Dei).

ANEL

Member
Και ποιος ο λόγος να προσπαθήσει να είναι καλύτερος στη δουλειά του, αν είναι να παίρνει έτσι κι αλλιώς τα ίδια? Αλλά ξέχασα, αυτό είναι κατάκτηση και το λένε συλλογικές συμβάσεις.
ενώ αυτός που παίρνει 500Ε και δεν ξέρει αν αύριο θα τα παίρνει κι αυτά,θα ξυπνάει κάθε πρωί τίγκα στη θετική ενέργεια και στις φρέσκες και δημιουργικές ιδέες,για να πάει στη δουλειά του,ε??

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σε ντουβάρι μιλάω;;;.
Ευχαριστώ και ανταποδίδω.

Μιας και έχουμε εκτεθεί όλοι σε αυτό το νήμα,δεν μας λες κι εσύ ρε παλουκάρι τι θα ψήφιζες στις πρώτες και τι στις επόμενες -αν τελικά γίνουν- αν ερχόσουν ή προλάβεις να έρθεις στην ευλογημένη χώρα μας;

Έτσι για να'χουμε να λέμε.

Traveller

Member
traveller αναρωτήθηκες ότι και μόνο που άνοιξες αυτό το θέμα ΕΣΥ κάνεις διαφήμηση στη Χρυσή Αυγή!!!
Το έχω γράψει και παλαιότερα... είμαι Χρυσαυγίτης undercover και μαζί με τον maltakias κυνηγάμε με τσεκούρια Πακιστανούς στην Ομόνοια...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το έχω γράψει και παλαιότερα... είμαι Χρυσαυγίτης undercover και μαζί με τον maltakias κυνηγάμε με τσεκούρια Πακιστανούς στην Ομόνοια...
Α,δεν είμαστε αριστεροί;
Δηλαδή ΠΑΣΟΚ;

_antonis_

Member
ενώ αυτός που παίρνει 500Ε και δεν ξέρει αν αύριο θα τα παίρνει κι αυτά,θα ξυπνάει κάθε πρωί τίγκα στη θετική ενέργεια και στις φρέσκες και δημιουργικές ιδέες,για να πάει στη δουλειά του,ε??
Βρε ANEL μου είπα ότι δε θα ξαναγράψω αλλά δεν κρατιέμαι.

Δεν ξέρω αν έχεις σπουδάσει, αλλά πως το βλέπω εγώ.

Δηλαδή ο εκπαιδευτικός (ένα παράδειγμα) που πλήρωνε ενοίκια για να σπουδάσει, φωτ/πίες, εισιτήρια για να πηγαινοέρχεται απο το μέρος του κλπ κλπ και διορίστηκε πριν 4 χρόνια, ξεκίνησε με μισθό 900 ευρώ (που εννοείται ότι ήταν λιγότερα απο αυτά που έτρωγε τον μήνα όσο σπούδαζε) και τώρα ο μισθός του έχει πάει 660 ευρώ και με τις περικοπές που λένε θα φτάσει 550, είναι δίκαιο πιστεύεις να πάρει τελικά 500, να μην αποσβέσει ποτέ αυτά που ξόδεψε για να γίνει εκπαιδευτικός (δεν μιλάμε καν για κέρδος, ε; Για να μπείς λίγο σ'αυτό που γράφω) α έδωσε πανελλήνιες 1-2-3 φορές και πλήρωνε φροντηστήρια 4-5 χρόνια, έδωσε ασεπ τουλάχιστον ακόμη 2 φορές, πές μου πραγματικά, βλέπεις καθόλου δικαιοσύνη; Συμφωνω ότι και ο υπάλληλος που γράφετε πιο πριν, έχει το άγχος του, ίσως να μην έχει δουλειά αύριο κλπ κλπ, αλλά σου ανέφερα ένα μόνο παραδειγμα για το ότι εσύ με αυτό που λές ψάχνεις πως ο χαμηλόμισθος θα βγάλει κέρδος, ενώ εγώ σου λέω πως αυτός που σπούδασε δε θα βγάλει καν τα χρήματα που έχει ξοδέψει, δεν μιλάμε για κέρδος. Βλέπω απο τον εαυτό μου, για να βγάλω αυτά που έφαγα στις σπουδές (και ήμουν καλός φοιτητής-δεν κωλοβαρούσα κοινώς), πρέπει να παίρνω μισθό στα 1000+ ευρώ για περισσότερο απο 6 χρόνια. Χωρίς κέρδος, δηλαδή για να βγάλω με το ζόρι όσα ξόδεψα, να πώ ότι ''έκανα απόσβεση''. Αλλιώς ποιός ο λόγος, που είναι η δικαιοσύνη; Ρωτάω, μήπως δεν έχω σκεφτεί όλες τις παραμέτρους...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σκέφτεσαι σε παρελθοντικό χρόνο,όταν συζητάμε τι θα κάνουμε από εδώ και εμπρός.
Κι επίσης ο αριστερός τρόπος σκέψης έχει ως αφετηρία την προσφορά και την οικοδόμηση μιας καλύτερης και δικαιότερης κοινωνίας και όχι τον προσωπικό πλουτισμό.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Βρε ANEL μου είπα ότι δε θα ξαναγράψω αλλά δεν κρατιέμαι.

Δεν ξέρω αν έχεις σπουδάσει, αλλά πως το βλέπω εγώ.

Δηλαδή ο εκπαιδευτικός (ένα παράδειγμα) που πλήρωνε ενοίκια για να σπουδάσει, φωτ/πίες, εισιτήρια για να πηγαινοέρχεται απο το μέρος του κλπ κλπ και διορίστηκε πριν 4 χρόνια, ξεκίνησε με μισθό 900 ευρώ (που εννοείται ότι ήταν λιγότερα απο αυτά που έτρωγε τον μήνα όσο σπούδαζε) και τώρα ο μισθός του έχει πάει 660 ευρώ και με τις περικοπές που λένε θα φτάσει 550, είναι δίκαιο πιστεύεις να πάρει τελικά 500, να μην αποσβέσει ποτέ αυτά που ξόδεψε για να γίνει εκπαιδευτικός (δεν μιλάμε καν για κέρδος, ε; Για να μπείς λίγο σ'αυτό που γράφω) α έδωσε πανελλήνιες 1-2-3 φορές και πλήρωνε φροντηστήρια 4-5 χρόνια, έδωσε ασεπ τουλάχιστον ακόμη 2 φορές, πές μου πραγματικά, βλέπεις καθόλου δικαιοσύνη; Συμφωνω ότι και ο υπάλληλος που γράφετε πιο πριν, έχει το άγχος του, ίσως να μην έχει δουλειά αύριο κλπ κλπ, αλλά σου ανέφερα ένα μόνο παραδειγμα για το ότι εσύ με αυτό που λές ψάχνεις πως ο χαμηλόμισθος θα βγάλει κέρδος, ενώ εγώ σου λέω πως αυτός που σπούδασε δε θα βγάλει καν τα χρήματα που έχει ξοδέψει, δεν μιλάμε για κέρδος. Βλέπω απο τον εαυτό μου, για να βγάλω αυτά που έφαγα στις σπουδές (και ήμουν καλός φοιτητής-δεν κωλοβαρούσα κοινώς), πρέπει να παίρνω μισθό στα 1000+ ευρώ για περισσότερο απο 6 χρόνια. Χωρίς κέρδος, δηλαδή για να βγάλω με το ζόρι όσα ξόδεψα, να πώ ότι ''έκανα απόσβεση''. Αλλιώς ποιός ο λόγος, που είναι η δικαιοσύνη; Ρωτάω, μήπως δεν έχω σκεφτεί όλες τις παραμέτρους...
Εγω δεν καταλαβα τη διαφωνια σου. Ειπε πουθενα η ANEL να παιρνει ο εκπαιδευτικος 500 ευρω; Επισης αυτο με τα φροντηστηρια αλλη παγκοσμια ελληνικη πρωτοτυπια.

Και δεν ειναι λογικη πρεπει να παιρνω οσα ξοδεψα. Το σωστο θα ηταν πρεπει να παιρνω οσο παραγω ή προσφερω. Σημερα βεβαια ισχυει η λογικη πρεπει να παιρνω αναλογα με το ποσο "μαγκας" ειμαι. Το "μαγκας" μεταφραζεται σε γνωριμιες, διαπλοκη κλπ.

Απο κει και περα ο καθε πολιτης αυτου του κρατους πρεπει να εχει ενα ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα και εγγυημενες δωρεαν κοινωνικες παροχες.
Κι αυτα δεν ειναι αριστερες πολιτικες. Ισχυουν σε παρα πολλες χωρες του αναπτυγμενου δυτικου κοσμου. Στην Ελλαδα βεβαια δε χωραει στη σκεψη μας κατι τετοιο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το ξερω σας εχω πετυχει...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος