klaire
Member
οντως κατα ποσο θα ειναι χειροτερα απο εμας δε ξερω αλλα το οτι με μαγεψε ολη η χωρα αυτο ειναι σιγουρο....τωρα πλεον δεν ξερω αν θα κανω καν αυτο το βημα γιατι ντρεπομαι που το λεω αλλα μονη μου εγω δεν μπορω να ξεκινησω---οποτε ακυρωνεται το "ονειρο" ή τουλαχιστον αναβαλλεταιψιτ ξανάρθα για να κανονίσουμε το ταξίδι του Σεπτέμβρη!canf δε φαντάζομαι να με ξέχασες...ε...ξεχνιέμαι εγώ!
Να δώσουμε το παρόν λέω εγώ.. να δούμε τι θα οργανώσουμε!
Όσο για την Ισπανία, το θέμα των αγγλικών είναι SOS!Θα βρεις σίγουρα δουλειά klaire καθώς αυτοί δεν μιλάνε γριιιιι Αν τα βάλουμε κάτω Ιταλοί, Ισπανοί, Γάλλοι, Γερμανοί κτλ δεν μιλάνε αγγλικά λόγω εθνικισμού... εμείς που είμαστε μάγκες τα μιλάμε και τα.... γράφουμε!
Πλάκα πλάκα μόνο οι Σκανδιναβοί τα μιλάνε με ακσαντ
Κοίτα μπορείς να δουλέψεις σαν ξεναγός ακόμη ακόμη, ο ξεναγός μιας φίλης που πήγε Βαρκελώνη -και γύρισε με καρδούλες στα μάτια γι' αυτή την πόλη αλλά και με μια βαλίτσα λιγότερη καθότι ολιγοντιςςςςςς ελαφροχέρηδες οι Ισπανοί-δεν είχε σπουδάσει τίποτα, ήξερε αγγλικά κι ισπανικά απλώς.
Οπότε μην απογοητεύεσαι θα βρεις κάτι, προσωπικά δεν θα πήγαινα σε μια χώρα που θα είναι σύντομα σε χειρότερη κατάσταση απο εμάς (ξέρω ξέρω αναρωτιέσαι πως μπορεί κανείς να είναι κάτω απο το μείον άπειρο...χεχε..ήξερα οτι οι μιγαδικοί αριθμοί υπάρχουν στην καθημερινότητα της Ελλαδίτσας μας ) αλλά αυτοί οι Λατίνοι σε μάγεψαν κοπελιά δεν σ'αδικώ!
προς το παρον φευγω για ενα ταξιδακι πορτογαλια να παρω τη δοση μου κ βλεπουμε.