_antonis_
Member
E, τι τώρα, εδώ και καιρό γίνονται αυτά!!Τώρα και ενότητα για γνωριμίες στο travelstories.gr
E, τι τώρα, εδώ και καιρό γίνονται αυτά!!Τώρα και ενότητα για γνωριμίες στο travelstories.gr
Το γνωρίζω απλά διαπιστωνω την ανάγκη των μελών για σύσφιξη σχέσεων και θα πρότεινα στους admin να υπάρχει ειδικό κουμπάκι και ένδειξη ''διαθέσιμος'' στην αρχική σελίδα για τα ανήσυχα μέληE, τι τώρα, εδώ και καιρό γίνονται αυτά!!
καλό!!Το γνωρίζω απλά διαπιστωνω την ανάγκη των μελών για σύσφιξη σχέσεων και θα πρότεινα στους admin να υπάρχει ειδικό κουμπάκι και ένδειξη ''διαθέσιμος'' στην αρχική σελίδα για τα ανήσυχα μέλη
Οκ και του ίδιου φίλου να είναι εμάς τι μας νοιάζει ;;;avelon196 said:Γραφει καπου οτι ζητηται παρεα αντιθετου φιλου και δεν το καταλαβα?
Κανεις λάθος κανένα χρυσό κουφετο δεν βγάλαμε τον άνθρωπο.Nedelja said:Καλά ρε αγόρια (XRISTOS71 & _antonis_) τι είστε εσείς...
Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος και τον βγάλατε χρυσό κουφέτο...
Το ενδεχόμενο να μην μπορεί να στείλει πμ το σκεφτήκατε;;;
Επίσης για σύσφιξη σχέσεων και μόνο Ιορδανία θα έτρεχε;;;
Θέλετε δηλαδή να μου πείτε οτι αποκλείετε το ενδεχόμενο να μην έχει παρέα για ένα τέτοιο ταξίδι και οτι στο forum δεν υπάρχουν άτομα που γνωρίστηκαν και ταξίδεψαν μαζί επειδή δεν είχαν άλλη παρέα ή ψάχνονταν κι αυτοί;;;
Άντρες σου λέει μετά.....
Δεν παίζει ρόλο αν κάποιος είναι σε κάποιο φόρουμ 1-2-10-50-1000 μέρες για να έχει χιούμορ. Έχω δεί σε αυτό αλλά και σε άλλα φόρουμ, ότι το χιούμορ το'χεις ή δεν το'χεις. Άλλοι το δείχνουν απο το πρώτο μήνυμα, άλλοι πρέπει να γράψουν 1000 για να πάρουν αέρα. Τώρα το αν γράφει κάποιος ''διαθέσιμος'' και ο άλλος το παίρνει της μετρητοίς, ε τι να πώ...βαριέμαι να ασχολούμαι, αν είναι να χαλάει η διαθεσή μου, μπορώ να την χαλάσω και αλλιώς...Καλά ρε αγόρια (XRISTOS71 & _antonis_) τι είστε εσείς...
Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος και τον βγάλατε χρυσό κουφέτο...
Το ενδεχόμενο να μην μπορεί να στείλει πμ το σκεφτήκατε;;;
Επίσης για σύσφιξη σχέσεων και μόνο Ιορδανία θα έτρεχε;;;
Θέλετε δηλαδή να μου πείτε οτι αποκλείετε το ενδεχόμενο να μην έχει παρέα για ένα τέτοιο ταξίδι και οτι στο forum δεν υπάρχουν άτομα που γνωρίστηκαν και ταξίδεψαν μαζί επειδή δεν είχαν άλλη παρέα ή ψάχνονταν κι αυτοί;;;
Άντρες σου λέει μετά.....
Ορίστε, ήδη άρχισες να δείχνεις το χιούμορ σου!!!Στην αρχη ενθουσιαστικα με το forum, πριν δυο μερες δηλαδη, αρα 2 μηνυματα εχω στειλει και οχι 20. Αυτο σημαινει περιορισμενη επικοινωνια, μηπως εχει δικιο ο Negelja? Αρχιζω ομως να χανω πασα ιδεα για καποιους χρηστες!! Μαλλον σκοπος τους ειναι να συζητανε τετοιου ειδους θεματα,μηπως γι'αυτο ειναι εδω???
+1Οκ και του ίδιου φίλου να είναι εμάς τι μας νοιάζει ;;;
Αγαπητέ προσπάθησε να βάλεις λίγο χιούμορ στην ζωή σου και μην βγάζεις λάθος συμπεράσματα με 2 μέρες στο forum
φιλικά
Μπήκες στο νόημα, είδες;Θα σου πω τα νεα μετα το ραντεβου που θα εχω!!