• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Παρέα για Ταξίδια...

XRISTOS71

Member
E, τι τώρα, εδώ και καιρό γίνονται αυτά!! :D
Το γνωρίζω απλά διαπιστωνω την ανάγκη των μελών για σύσφιξη σχέσεων και θα πρότεινα στους admin να υπάρχει ειδικό κουμπάκι και ένδειξη ''διαθέσιμος'' στην αρχική σελίδα για τα ανήσυχα μέλη :haha::haha:

_antonis_

Member
Το γνωρίζω απλά διαπιστωνω την ανάγκη των μελών για σύσφιξη σχέσεων και θα πρότεινα στους admin να υπάρχει ειδικό κουμπάκι και ένδειξη ''διαθέσιμος'' στην αρχική σελίδα για τα ανήσυχα μέλη :haha::haha:
:haha::haha::haha: καλό!!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Καλά ρε αγόρια (XRISTOS71 & _antonis_) τι είστε εσείς...:haha::haha:
Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος και τον βγάλατε χρυσό κουφέτο...:haha:
Το ενδεχόμενο να μην μπορεί να στείλει πμ το σκεφτήκατε;;;
Επίσης για σύσφιξη σχέσεων και μόνο Ιορδανία θα έτρεχε;;;
Θέλετε δηλαδή να μου πείτε οτι αποκλείετε το ενδεχόμενο να μην έχει παρέα για ένα τέτοιο ταξίδι και οτι στο forum δεν υπάρχουν άτομα που γνωρίστηκαν και ταξίδεψαν μαζί επειδή δεν είχαν άλλη παρέα ή ψάχνονταν κι αυτοί;;;
Άντρες σου λέει μετά.....:D:bleh:

avelon196

Member
Στην αρχη ενθουσιαστικα με το forum, πριν δυο μερες δηλαδη, αρα 2 μηνυματα εχω στειλει και οχι 20. Αυτο σημαινει περιορισμενη επικοινωνια, μηπως εχει δικιο ο Negelja? Αρχιζω ομως να χανω πασα ιδεα για καποιους χρηστες!! Μαλλον σκοπος τους ειναι να συζητανε τετοιου ειδους θεματα,μηπως γι'αυτο ειναι εδω???

XRISTOS71

Member
avelon196 said:
Γραφει καπου οτι ζητηται παρεα αντιθετου φιλου και δεν το καταλαβα?
Οκ και του ίδιου φίλου να είναι εμάς τι μας νοιάζει ;;;

Αγαπητέ προσπάθησε να βάλεις λίγο χιούμορ στην ζωή σου και μην βγάζεις λάθος συμπεράσματα με 2 μέρες στο forum

φιλικά

XRISTOS71

Member
Nedelja said:
Θέλετε δηλαδή να μου πείτε οτι αποκλείετε το ενδεχόμενο να μην έχει παρέα για ένα τέτοιο ταξίδι και οτι στο forum δεν υπάρχουν άτομα που γνωρίστηκαν και ταξίδεψαν μαζί επειδή δεν είχαν άλλη παρέα ή ψάχνονταν κι αυτοί;;;
Κανεις λάθος κανένα χρυσό κουφετο δεν βγάλαμε τον άνθρωπο.
Αυτο κατάλαβες απο αυτο που έγραψα ;;;
Μίλησα για σύσφιξη σχέσεων και διαθέσιμος όσο αφορά τα ταξίδια
Για Όλα τα υπόλοιπα το πονηρό μυαλό σου φταίει

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Καλά ρε XRISTOS71 μην μας τρελάνεις τώρα...:D το ποιανού το μυαλό σκέφτηκε πονηρά ήταν εμφανές...μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, ελληνικά ξέρουμε, καταλαβαίνουμε...και όλων των ανθρώπων το χιούμορ δεν είναι ίδιο. Με αυτή τη λογική κι εσύ με 2 μηνύματα του νέου μέλους έβγαλες συμπεράσματα, δεν είναι ωραίο όμως να μπαίνει ένα νέο μέλος και να γίνονται αστοχή σχόλια...και καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ σε έχω γνωρίσει έξυπνος άνθρωπος μου φαίνεσαι...και πάνω από όλα κι εμένα το σχόλιο μου ήταν μια φιλική επισήμανση...

_antonis_

Member
Δεν παίζει ρόλο αν κάποιος είναι σε κάποιο φόρουμ 1-2-10-50-1000 μέρες για να έχει χιούμορ. Έχω δεί σε αυτό αλλά και σε άλλα φόρουμ, ότι το χιούμορ το'χεις ή δεν το'χεις. Άλλοι το δείχνουν απο το πρώτο μήνυμα, άλλοι πρέπει να γράψουν 1000 για να πάρουν αέρα. Τώρα το αν γράφει κάποιος ''διαθέσιμος'' και ο άλλος το παίρνει της μετρητοίς, ε τι να πώ...βαριέμαι να ασχολούμαι, αν είναι να χαλάει η διαθεσή μου, μπορώ να την χαλάσω και αλλιώς...

Στην αρχη ενθουσιαστικα με το forum, πριν δυο μερες δηλαδη, αρα 2 μηνυματα εχω στειλει και οχι 20. Αυτο σημαινει περιορισμενη επικοινωνια, μηπως εχει δικιο ο Negelja? Αρχιζω ομως να χανω πασα ιδεα για καποιους χρηστες!! Μαλλον σκοπος τους ειναι να συζητανε τετοιου ειδους θεματα,μηπως γι'αυτο ειναι εδω???
Ορίστε, ήδη άρχισες να δείχνεις το χιούμορ σου!!! :haha: :bleh:
Μάλλον με ενδιαφέρει περισσότερο απο τα ταξίδια...... :rolleyes:

Οκ και του ίδιου φίλου να είναι εμάς τι μας νοιάζει ;;;

Αγαπητέ προσπάθησε να βάλεις λίγο χιούμορ στην ζωή σου και μην βγάζεις λάθος συμπεράσματα με 2 μέρες στο forum

φιλικά
+1

Θα σου πω τα νεα μετα το ραντεβου που θα εχω!!
Μπήκες στο νόημα, είδες;

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
_Antonis_ αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά το 1ο μου μήνυμα θα καταλάβεις αν διαθέτω αίσθηση του χιούμορ ή όχι αλλιώς υπάρχουν άτομα στο forum που μπορούν να στο επιβεβαιώσουν (όχι οτι με νοιάζει κιόλας βέβαια...).
Τελοσπάντων επειδή του ανθρώπου του το ξεφτιλίσαμε το post ή θα σταματήσουμε εδώ ή θα πάμε μαζί του Ιορδανία....:haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα