tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Σιγα...καφετζη της ΕρυθραιαςΤι travel war βρε Χρήστο αφού μόνο ξεπλύματα έχουν δοκιμάσει (κι εγώ μαζί τους - μέχρι πριν 40 μέρες).
Σιγα...καφετζη της ΕρυθραιαςΤι travel war βρε Χρήστο αφού μόνο ξεπλύματα έχουν δοκιμάσει (κι εγώ μαζί τους - μέχρι πριν 40 μέρες).
Ακόμη και γι αυτό έχεις άποψη βρε αθεόφοβε?Σιγα...καφετζη της Ερυθραιας
μιλάμε για άλλα πράγματα..εσύ μιλάς προφανώς για την πρώτη ύλη ή για άλλο είδος καφέ. τότε δεν έχω καμμία αντίρρηση.Μην είσαι τόσο σίγουρος. Δεν δοκίμασες παραδοσιακό καφέ Ερυθραίας. Καμμία σχέση με ο,τιδήποτε άλλο έχεις πιεί, όπως κι αν λέγεται ή το βαφτίζεις... Και σ' αυτό είμαι τόσο απόλυτος όσο και σύ.
Σ' ευχαριστω Θεε μου, που μ' εκανες αθεο και δεν σε φοβαμαι...Ακόμη και γι αυτό έχεις άποψη βρε αθεόφοβε?
Εννοείται ότι δε μιλάω ειδικά για εσπρέσσο (εκτός κι αν εννοείς ότι μόνον αυτός είναι καφές - που δεν το νομίζω). Για τον εσπρέσσο μπορεί να συμφωνήσω μαζί σου. Αλλα για μένα καφές δεν είναι μόνο αυτός.μιλάμε για άλλα πράγματα..εσύ μιλάς προφανώς για την πρώτη ύλη ή για άλλο είδος καφέ. τότε δεν έχω καμμία αντίρρηση.
γιατί για το σερβιρισμένο εσπρεσσο δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερος στον κόσμο από τη γείτονα χώρα. κι αν υπάρχει, από ιταλική μηχανή με ιταλικά χέρια θα βγαίνει..
Αν ειναι καθαρο το φλυτζανι κι αμα δεν τον χυσουν, μπορει να 'χεις και δικιο...μιλάμε για άλλα πράγματα..εσύ μιλάς προφανώς για την πρώτη ύλη ή για άλλο είδος καφέ. τότε δεν έχω καμμία αντίρρηση.
γιατί για το σερβιρισμένο εσπρεσσο δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερος στον κόσμο από τη γείτονα χώρα. κι αν υπάρχει, από ιταλική μηχανή με ιταλικά χέρια θα βγαίνει..
My apologies! Ξέχασα ότι είχες Αγγλίδα νταντά!ΥΓ Καφε δεν πινω.
ΥΓ Καφε δεν πινω.
αφού δεν πίνεις μάλλον τα ονειρεύτηκες όλα αυτά.. η Ιταλία σε κυνηγά κ στα όνειρά σου. κλείσε τώρα Ρώμη με ΑΖ να ξαναβρείς τον ήρεμο ύπνο σου..Αν ειναι καθαρο το φλυτζανι κι αμα δεν τον χυσουν, μπορει να 'χεις και δικιο...
προφανώς για εσπρέσσο μίλαγαν πιο πάνω αφού για Ιταλία επρόκειτο...Εννοείται ότι δε μιλάω ειδικά για εσπρέσσο (εκτός κι αν εννοείς ότι μόνον αυτός είναι καφές - που δεν το νομίζω). Για τον εσπρέσσο μπορεί να συμφωνήσω μαζί σου. Αλλα για μένα καφές δεν είναι μόνο αυτός.
Apologies accepted! lager for me, please.My apologies! Ξέχασα ότι είχες Αγγλίδα νταντά!
Δεν πινω ειπα, οχι δεν δοκιμαζω.αφού δεν πίνεις μάλλον τα ονειρεύτηκες όλα αυτά.. η Ιταλία σε κυνηγά κ στα όνειρά σου. κλείσε τώρα Ρώμη με ΑΖ να ξαναβρείς τον ήρεμο ύπνο σου..
Μμμμ... υπό μία πολύ ευρεία έννοια θα μπορούσες να πεις ότι έχει κοινά χαρακτηριστικά και με τον καφέ φίλτρου αλλά και με τον "δικό" μας (τούρκικο ή ελληνικό - όπως θες πες τον). Βαρύς δεν ήταν, δυνατός ήταν.τελος πάντων επεκτάθηκε το θέμα κ εγινε πιο ενδιαφέρον. πιο βαρύς ήταν? έμοιαζε καθόλου με κανεναν από τους γνωστούς καφέδες?