• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πανελλήνια κοπή Πίτας 2011 Travelstories

Σε ποιο ξενοδοχείο θελετε να γίνει η κοπή της πιτας 2011 ?

• Total voters
    27
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Πωπω, δε σας προλαβαίνω. Μέσα κι εγώ, δεν το χάνω τέτοιο πανηγύρι. Βαγγέλη θα’χουμε και περιπλανήσεις, έτσι; Δώσε μας μια τζούρα να αρχίσουμε να ψηνόμαστε! Ααα, και λίγο mainstream μουσική; Από αυτή της μπάρας;:haha::haha::haha:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Πωπω, δε σας προλαβαίνω. Μέσα κι εγώ, δεν το χάνω τέτοιο πανηγύρι. Βαγγέλη θα’χουμε και περιπλανήσεις, έτσι; Δώσε μας μια τζούρα να αρχίσουμε να ψηνόμαστε! Ααα, και λίγο mainstream μουσική; Από αυτή της μπάρας;:haha::haha::haha:
Εσύ να είσαι έτοιμη να κατευθύνεις ένα σημαντικό μέρος του μουσικού προγράμματος καθότι είδα πως το ελληνικό το έχεις.:haha::haha::haha:

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Εσύ να είσαι έτοιμη να κατευθύνεις ένα σημαντικό μέρος του μουσικού προγράμματος καθότι είδα πως το ελληνικό το έχεις.:haha::haha::haha:
Και όχι μόνο Ελληνικό... απλά τα λατινόφερτα τα αφήνω στον galat :bleh:

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Αν νομιζετε οτι δεν θα ερθω,πλανασθε πλανην οικτρα!!!Και μαλιστα να υπολογισετε για 2 δικλινα-θα ερθουν και ενισχυσεις-!!!!!!

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Αν νομιζετε οτι δεν θα ερθω,πλανασθε πλανην οικτρα!!!Και μαλιστα να υπολογισετε για 2 δικλινα-θα ερθουν και ενισχυσεις-!!!!!!
Με χαρά θα σε υποδεχθούμε και θα φροντίσουμε να σου δωσουμε και έναν πρωταγωνιστικό ρόλο :haha::haha::haha:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.....παλι ατυχια για ορισμενους η ημερομηνια:(..θαμαστε καπου μακρυα...Ρενατα ακους??:(

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δηλωνω και εγω συμμετοχη μετα του Αφεντου βεβαιως βεβαιως...
Δε με νοιαζει ουτε το μερος της συναντησης- για τραβελστοριτικη συναντηση εως και στα Παλουκια Σαλαμινας θα πηγαιναμε- ουτε το ειδος του καταλυμματος. Ειμαστε μεσα και στα καλυτερα και στα χειροτερα.:clap:

LIDA

Member
Με τη σειρά μου και εγώ μαζί με pasio να δηλώσουμε τη συμμετοχή μας!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος