• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πανελλήνια κοπή Πίτας 2011 Travelstories

Σε ποιο ξενοδοχείο θελετε να γίνει η κοπή της πιτας 2011 ?

• Total voters
    27
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Καλά κάνετε και δηλώνετε συμμετοχή αλλά βάλτε και καμιά ψήφο στα ξενοδοχεία για να δουμε προς τα που θα πάμε (απο Δευτέρα θυμίζω πρέπει να πω αν θα κρατήσουμε τα δωμάτια ή όχι ωστε να μην είναι δεσμευμένα άδικα).

LIDA

Member
Καλά κάνετε και δηλώνετε συμμετοχή αλλά βάλτε και καμιά ψήφο στα ξενοδοχεία για να δουμε προς τα που θα πάμε (απο Δευτέρα θυμίζω πρέπει να πω αν θα κρατήσουμε τα δωμάτια ή όχι ωστε να μην είναι δεσμευμένα άδικα).

Αμέσως!!!!:D:D

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Για να έχουμε μέχρι στιγμής εικόνα απο τις συμμετοχές αναφέρω ότι αισίως φθάσαμε τα 25 δωμάτια με 45 άτομα (χωρίς τα παιδιά ) επιβεβαιωμένα και περιμένω επικύρωση απο ακόμη 25 άτομα για περίπου 12 δωμάτια.Έτσι πως πάμε στο τέλος μου φαίνεται θα χρειαστούμε και τα δύο ξενοδοχεία.:haha::haha::haha:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Για να έχουμε μέχρι στιγμής εικόνα απο τις συμμετοχές αναφέρω ότι αισίως φθάσαμε τα 25 δωμάτια με 45 άτομα (χωρίς τα παιδιά ) επιβεβαιωμένα και περιμένω επικύρωση απο ακόμη 25 άτομα για περίπου 12 δωμάτια.Έτσι πως πάμε στο τέλος μου φαίνεται θα χρειαστούμε και τα δύο ξενοδοχεία.:haha::haha::haha:
Λίστα με τα ονόματα θα βγάλω το Σ/Κ αν κάποιος για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμεί να αναφερθεί το όνομά του (ασχέτως αν δήλωσε συμετοχή) παρακαλώ να με ενημερώσει.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Έτσι πως πάμε στο τέλος μου φαίνεται θα χρειαστούμε και τα δύο ξενοδοχεία.:haha::haha::haha:
Μακάρι :clap:Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά :clap:
Ελάτε παιδιά, πάμε για τρέλλες στην Πορταριά :haha: :clap:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Κατά 80% είμαι μέσα, απομένει να μάθω αν θα μαι μονόκλινο ή δίκλινο, να μάθω την ατζέντα εργασίας του Κόμη μου:D.
Βαγγέλη, ό,τι περισσέψει δώκε μας. Και σε στάβλο κοιμάμαι αρκεί να παίξουμε παντομίμα :clap::clap:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Βαγγέλη εμείς θα το ξέρουμε τότε κοντά αν θα έρθουμε. Τώρα είναι πολύ νωρίς. Αλλά δεν μας νοιάζει για δωμάτιο. Αρκεί να είμαστε μαζί σας και όπου να 'ναι :clap:

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
εννοειτε πως θα ερθουμε και μεις βαγγο,βαζω και το χρησταρα μεσα και...ισως μια εκπληξη απο τα μερη τα μακρινα..:Dετσι για να δωσουμε και μια αλλοδαπη νοτα στη παρεα..:rolleyes:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
εννοειτε πως θα ερθουμε και μεις βαγγο,βαζω και το χρησταρα μεσα και...ισως μια εκπληξη απο τα μερη τα μακρινα..:Dετσι για να δωσουμε και μια αλλοδαπη νοτα στη παρεα..:rolleyes:
:clap::clap::clap: αν και το περίμενα χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Αμα ειναι να δω και την Βενεζουελιανα,τοτε βρε Γιωργαρα να το επιχειρησουμε!!!:clap:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος