• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πανελλήνια κοπή Πίτας 2011 Travelstories

Σε ποιο ξενοδοχείο θελετε να γίνει η κοπή της πιτας 2011 ?

• Total voters
    27
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Συμμετοχές? Που δηλώνουμε? (Γρήγορα, τώρα που δεν έχω κλείσει ακόμα κανα ταξίδι για κείνο το Σ/Κ....)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Συμμετοχές? Που δηλώνουμε? (Γρήγορα, τώρα που δεν έχω κλείσει ακόμα κανα ταξίδι για κείνο το Σ/Κ....)
Mπα??
Εχεις και σαββατοκύριακο ελεύθερο??
Εγω δεν το πιστεύω..:shock: λάθος θα κανεις..:cool: για ξαναλογάριασε..

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Εσένα σε έχω υπολογίσει έτσι κιαλλιώς (είσαι μέσα στα 24 δωμάτια απλως ενημέρωσε για μονο/δίκλινο).

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Στον Βόλο τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν έχουν διαθεσιμότητα [να επισημάμάνω οτι ψάχνω ξενοδοχείο για 40-45 δωμάτια (24 χρειάζονται για τα μέλη που μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει 99%σίγουροι και τα υπόλοιπα για τυχόν μέλη που θα δηλώσουν ενδιαφέρον στην συνέχεια].
Και εγώ την ίδια απορία έχω. Που δηλώνουμε συμμετοχή; Γιατί βλέπω ήδη 24 δηλωθείσες συμμετοχές, αλλά διαδικασία δήλωσης συμμετοχών δεν βλέπω.
Πάντως όπως και νάναι βάλτε και μένα μέσα.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Και εγώ την ίδια απορία έχω. Που δηλώνουμε συμμετοχή; Γιατί βλέπω ήδη 24 δηλωθείσες συμμετοχές, αλλά διαδικασία δήλωσης συμμετοχών δεν βλέπω.
Πάντως όπως και νάναι βάλτε και μένα μέσα.
Τάκη ξεχνάς που δήλωσες συμμετοχή στην Αθήνα (μεταξύ Κουβανέζικου και Ελληνάδικου αν θυμάμαι καλά :haha::haha::haha: )χαίρομαι πάντως που το επιβεβαιώνεις.
Σχετικά με την δήλωση συμμετοχής φθάνει να το δηλώσει κάποιος στο τόπικ ώστε να γνωρίζουμε αριθμό δωματίων.Απο εκεί και πέρα όταν αποφασίσουμε για το πού θα μιλήσω με το ξενοδοχείο που θα επιλεχθεί για την διαδικασία κράτησης δωματίων.Αυτό που ζητάνε τώρα είναι ποσα δωμάτια να κρατήσουν.

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μεταξύ κουβανέζικου και ελληνάδικου σιγά μην το θυμόμουνα......

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αλλά καλού κακού θα πάρουμε και τα σκουφάκια μας να παίξουμε χιονοπόλεμο σαν παιδάκια που είμαστε :haha::haha:
Εσύ να μη χάσεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις (και επιδείξεις) τις αγορές σου! :haha:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
καποιος που σκεφτεται να πεταχτει απο το βολο, δηλαδη δε θα μεινει σε ξενοδοχειο αλλα θα παραστει μονο στο γευμα μεχρι ποτε δηλωνει συμμετοχη? για 22/01 μιλαμε,ετσι?
Όποιος δεν θα έχει διανυκτέρευση απλώς πρέπει να παρακολουθεί το θέμα ώστε να είναι ενήμερος για το μέρος που θα γίνει αν και η άποψη μου είναι πως καλό θα είναι να μείνει γιατί το πρόγραμμα θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ( όχι μονο ο χορος αλλα και οι υπερπαραγωγές ).

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Αλλά καλού κακού θα πάρουμε και τα σκουφάκια μας να παίξουμε χιονοπόλεμο σαν παιδάκια που είμαστε :haha::haha:
Εσύ να μη χάσεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις (και επιδείξεις) τις αγορές σου! :haha:
Ασε το ένα σκουφάκι από το Βromo, χαρίστηκε, και αυτό που έμεινε, μου είναι στενό... οπότε όποιος το θέλει, θα το λάβει ως δώρο στο Πήλιο :haha:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Nα πούμε και εδώ, ότι κάποιοι από εμάς πιθανόν να πάμε από Παρασκευή (βεβαίως-βεβαίως ο διοργανωτής το γνωρίζει :shock::lol:)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Nα πούμε και εδώ, ότι κάποιοι από εμάς πιθανόν να πάμε από Παρασκευή (βεβαίως-βεβαίως ο διοργανωτής το γνωρίζει :shock::lol:)
Ωχ ωχ ωχ - βλέπω να στενάζουν τα τσιτσίραβλα! :bleh:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος