taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Συμμετοχές? Που δηλώνουμε? (Γρήγορα, τώρα που δεν έχω κλείσει ακόμα κανα ταξίδι για κείνο το Σ/Κ....)
Mπα??Συμμετοχές? Που δηλώνουμε? (Γρήγορα, τώρα που δεν έχω κλείσει ακόμα κανα ταξίδι για κείνο το Σ/Κ....)
Εσένα σε έχω υπολογίσει έτσι κιαλλιώς (είσαι μέσα στα 24 δωμάτια απλως ενημέρωσε για μονο/δίκλινο).Συμμετοχές? Που δηλώνουμε? (Γρήγορα, τώρα που δεν έχω κλείσει ακόμα κανα ταξίδι για κείνο το Σ/Κ....)
Στον Βόλο τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν έχουν διαθεσιμότητα [να επισημάμάνω οτι ψάχνω ξενοδοχείο για 40-45 δωμάτια (24 χρειάζονται για τα μέλη που μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει 99%σίγουροι και τα υπόλοιπα για τυχόν μέλη που θα δηλώσουν ενδιαφέρον στην συνέχεια].
Και εγώ την ίδια απορία έχω. Που δηλώνουμε συμμετοχή; Γιατί βλέπω ήδη 24 δηλωθείσες συμμετοχές, αλλά διαδικασία δήλωσης συμμετοχών δεν βλέπω.Συμμετοχές? Που δηλώνουμε? (Γρήγορα, τώρα που δεν έχω κλείσει ακόμα κανα ταξίδι για κείνο το Σ/Κ....)
Τάκη ξεχνάς που δήλωσες συμμετοχή στην Αθήνα (μεταξύ Κουβανέζικου και Ελληνάδικου αν θυμάμαι καλά )χαίρομαι πάντως που το επιβεβαιώνεις.Και εγώ την ίδια απορία έχω. Που δηλώνουμε συμμετοχή; Γιατί βλέπω ήδη 24 δηλωθείσες συμμετοχές, αλλά διαδικασία δήλωσης συμμετοχών δεν βλέπω.
Πάντως όπως και νάναι βάλτε και μένα μέσα.
Εσύ να μη χάσεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις (και επιδείξεις) τις αγορές σου!Αλλά καλού κακού θα πάρουμε και τα σκουφάκια μας να παίξουμε χιονοπόλεμο σαν παιδάκια που είμαστε
Όποιος δεν θα έχει διανυκτέρευση απλώς πρέπει να παρακολουθεί το θέμα ώστε να είναι ενήμερος για το μέρος που θα γίνει αν και η άποψη μου είναι πως καλό θα είναι να μείνει γιατί το πρόγραμμα θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ( όχι μονο ο χορος αλλα και οι υπερπαραγωγές ).καποιος που σκεφτεται να πεταχτει απο το βολο, δηλαδη δε θα μεινει σε ξενοδοχειο αλλα θα παραστει μονο στο γευμα μεχρι ποτε δηλωνει συμμετοχη? για 22/01 μιλαμε,ετσι?
ωραίοςΜεταξύ κουβανέζικου και ελληνάδικου σιγά μην το θυμόμουνα......
Αλλά καλού κακού θα πάρουμε και τα σκουφάκια μας να παίξουμε χιονοπόλεμο σαν παιδάκια που είμαστε
Ασε το ένα σκουφάκι από το Βromo, χαρίστηκε, και αυτό που έμεινε, μου είναι στενό... οπότε όποιος το θέλει, θα το λάβει ως δώρο στο ΠήλιοΕσύ να μη χάσεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις (και επιδείξεις) τις αγορές σου!
Ωχ ωχ ωχ - βλέπω να στενάζουν τα τσιτσίραβλα!Nα πούμε και εδώ, ότι κάποιοι από εμάς πιθανόν να πάμε από Παρασκευή (βεβαίως-βεβαίως ο διοργανωτής το γνωρίζει )