• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πανελλήνια κοπή Πίτας 2011 Travelstories

Σε ποιο ξενοδοχείο θελετε να γίνει η κοπή της πιτας 2011 ?

• Total voters
    27
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
κατά 99% είμαι μέσα κι εγώ με την Theodora_F, δηλαδή άλλο 1 δωμάτιο.
Όσο για ξενοδοχείο... εγώ προτιμώ το Xenia, η Θεοδώρα το άλλο. Οπότε έχουμε ισοπαλία!!!

Υ.Γ. Μέχρι πότε πρέπει να οριστικοποιήσουμε την συμμετοχή μας;

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
κατά 99% είμαι μέσα κι εγώ με την Theodora_F, δηλαδή άλλο 1 δωμάτιο.
Όσο για ξενοδοχείο... εγώ προτιμώ το Xenia, η Θεοδώρα το άλλο. Οπότε έχουμε ισοπαλία!!!

Υ.Γ. Μέχρι πότε πρέπει να οριστικοποιήσουμε την συμμετοχή μας;
:clap::clap::clap: Υπέροχα ,πατήστε όμως και κανένα κουμπάκι στην δημοσκόπηση .

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Τι κουμπάκι να πατήσουμε; Εγώ θα πατήσω το ένα και η θεοδώρα το άλλο... Πώς βοηθάμε τη δημοσκόπηση αφού απλώς θα προσθέσουμε από 1 ακόμη ψήφο στο καθένα; Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Τι κουμπάκι να πατήσουμε; Εγώ θα πατήσω το ένα και η θεοδώρα το άλλο... Πώς βοηθάμε τη δημοσκόπηση αφού απλώς θα προσθέσουμε από 1 ακόμη ψήφο στο καθένα; Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι
Μπορεί κάποιος που είναι αναποφάσιστος να διαλέξει ξενοδοχείο διαλέγοντας σε ποιο είναι τα μέλη - φίλοι του ,άσε που βοηθάς και μένα στον υπολογισμό των δωματίων ,γιατί απο την Παρασκευή θα πρέπει να γυρνάω πίσω μια μια τις σελίδες για να δω πιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μπορεί κάποιος που είναι αναποφάσιστος να διαλέξει ξενοδοχείο διαλέγοντας σε ποιο είναι τα μέλη - φίλοι του ,άσε που βοηθάς και μένα στον υπολογισμό των δωματίων ,γιατί απο την Παρασκευή θα πρέπει να γυρνάω πίσω μια μια τις σελίδες για να δω πιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Βαγγέλη μπας και είναι καλύτερα να δέχεσαι συμμετοχές σε πμ και να κάνεις κάθε τόσο ανανέωση λίστας; άμα είναι να ψάχνεις τις σελίδες, άλλη δουλειά δε σε βλέπω να κάνεις

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Βαγγέλη μπας και είναι καλύτερα να δέχεσαι συμμετοχές σε πμ και να κάνεις κάθε τόσο ανανέωση λίστας; άμα είναι να ψάχνεις τις σελίδες, άλλη δουλειά δε σε βλέπω να κάνεις
Ήδη έχω δεχθεί πολλά πμ και με αρκετούς επικοινώνησα και προσωπικά.
Απο εκεί και πέρα θα κάνω και έναν έλεγχο μην μου ξεφεύγει κάποιος ,πάντως σευχαριστώ Παναγιώτη που το σκέφτηκες .
Ήδη κατα νου έχω γύρω στα 40 δωμάτια σχεδόν όλα επιβεβαιωμένα (δυο τρια πρέπει να τα επιβεβαιώσω πάλι ) αλλα με το που θα βγάλω την λίστα θα φανεί και ποιοι δεν επιβεβαίωσαν οπότε μπορεί να γίνει και τότε αυτό.Σε άτομα έχουμε ξεπεράσει τα 70 (χωρίς να υπολογίζω τα παιδιά) .
Ξαναθυμίζω όποιος δεν θέλει να βγάλω το όνομα του στην λίστα ανεξαρτήτου αν έχει δηλώσει συμμετοχή ,ας μου στείλει πμ και θα τον βάλω στην λίστα μόνο σαν δωμάτιο και περιοχή.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Έχε κατά νου ότι μπορεί να ενδιαφερθούν και φίλοι του φόρουμ

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Έχε κατά νου ότι μπορεί να ενδιαφερθούν και φίλοι του φόρουμ
Το ξέρω ,ήδη 2 δωμάτια είναι απο φίλους δικούς μου που θέλουν να μπουν στο φορουμ.Απλώς απο την στιγμή που θα κάνω κρατηση των δωματίων (αυτα που θα έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι και την Κυριακή βράδυ )στο ξενοδοχείο που θα επιλεγεί ,μετά για την διαμονή των επιπλέον ενδιαφερομενων θα πρέπει να κοιτάξει ο καθένας ξεχωριστά όπου βρει .Εγω θα δώσω τον αριθμό δωματίων για κρατηση και τα nickname και ο καθένας μετά θα κλείνει απο μόνος του δωμάτιο.Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση όταν έρθει η ώρα.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Επίσης Παναγιώτη να σε ενημερώσω πως έχω κάνει μερικές μεταγραφές μελών απο την Αθήνα για τα "δικά μας ".Δεν πείραξα όμως τα μέλη που γνώριζα οτι έχεις συννενοηθεί και τα υπολογίζεις (εκτος απο καναδυό που θα τα χρησιμοποιήσω και εγώ ):haha::haha::haha:.
Θα επικοινωνήσουμε για λεπτομέρειες.

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
Αμα ειναι να δω και την Βενεζουελιανα,τοτε βρε Γιωργαρα να το επιχειρησουμε!!!:clap:
ναιιιιι,θα ειναι πολυ ωραια φαση:D:D:D...θα της αρεσει σιγουρα θα περασουμε-ουτως η αλλως-σουπερ,αν και για να πω την αληθεια μονο στη παντομιμα και δη σε κανα...ειδικο θεμα μας φοβαμαι γιατι..τη βλεπω να φευγει τρεχοντας και οχι τιποτ'αλλο,αλλα αντε να της εξηγησεις μετα...:haha::haha::haha::haha::bleh::bleh::bleh::bounce::bounce:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Βρε παιδιά, μετά την ψήφο μου, γιατί δεν μου δείχνει (όπως πριν), ποιοι έχουν ψηφίσει, ποιο ξενοδοχείο ????:shock:

Μου δείχνει πλέον, πόσοι-ποιο χοτέλι....

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Βρε παιδιά, μετά την ψήφο μου, γιατί δεν μου δείχνει (όπως πριν), ποιοι έχουν ψηφίσει, ποιο ξενοδοχείο ????:shock:

Μου δείχνει πλέον, πόσοι-ποιο χοτέλι....
Μάλλον έχω αχρωματοψία, γιατί μετά από τα πολλά είδα το μπλε χρωματάκι στο πλήθος των ατόμων :haha::haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος