coccobill
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σανγκρι-Λα
Και με τι μηχανη, ειπαμε, τραβηχτηκαν οι υποβρυχιες φωτογραφιες?
(Ο αναστεναγμος εξυπακουεται.. )
(Ο αναστεναγμος εξυπακουεται.. )
Panasonic Lumix DMC-TS3, κάπου 300+ ευρώ, βέβαια με μια μικρή διόρθωση μετά στο photoshop (απλά αυτόματο smart fix που με ένα κλικ διορθώνει contrast κλπ κλπ)Και με τι μηχανη, ειπαμε, τραβηχτηκαν οι υποβρυχιες φωτογραφιες? (Ο αναστεναγμος εξυπακουεται.. )
Πόσο σας λυπάμαι...Ίσα ίσα προλάβαμε μια τελευταία βουτιά στη θάλασσα πριν ετοιμαστούν οι βαλίτσες.
Tα ατέλειωτα πειράγματα, τα γέλια (αναδεικνύοντας την κάτασπρη οδοντοστοιχία του) και τα στιβαρά του μπράτσα (ψημένα από τη θαλασσινή αρμύρα, με τους πόρους του δέρματος να στάζουν κόμπους ιδρώτα από τη τροπική ζέστη κυλώντας σα δάκρυ στο εβένινο στήθος του μουσκεύοντας το μπλουζάκι του… ελπίζω να θυμάστε…), προκάλεσαν διαστολή της κόρης και ρίγη ενθουσιασμού στα θήλεα της παρέας μας.
Δεν παίζεσαι!!!Έπρεπε να επιστρατευτούν τα στιβαρά μπράτσα του εναπομείναντος επιβάτη, ψημένα από τη θαλασσινή αρμύρα, με τους πόρους του δέρματος να στάζουν κόμπους ιδρώτα από τη τροπική ζέστη κυλώντας σα δάκρυ στο εβένινο στήθος του μουσκεύοντας το μπλουζάκι του (σίγουρα θυμάστε…) για να εξασφαλιστεί η σωματική της ακεραιότητα.
Το'χει το κισμέτ μας μου φαίνεταιΔεν έχουμε αφήσει ηφαιστειογενή περιοχή για ηφαιστειογενή περιοχή ή μου φαίνεται;:xmas_mrgreen:
Δεν είναι όλα τόσο ειδυλλιακάΚάτι στο οποίο να υστερεί αυτός ο τόπος, πραγματικά δεν έχω βρει ακόμη.
Τι να πρωτοδιαλέξω δεν ξέρω. Είναι ο τρόπος που τα περιγράφεις, οι εικόνες; Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Εγώ δηλώνω μαγεμένη.