Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Έχω από το miles and bonus κουπόνι για fast track και σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω σε ταξίδι που πρόκειται να κάνω αυτή τη Πέμπτη για το Ηράκλειο. Πετάω 20:15 και πρόκειται να φτάσω στο αεροδρόμιο στις 18:50 γιατί θα έρθω απευθείας από δουλειά. Αξίζει να το θυσιάσω λέτε ή θα είναι άσκοπη η χρήση του δεδομένου ότι δεν φεύγω ημέρα αιχμής όπως η Παρασκευή ή το σαββατοκύριακο;

Υ.Γ. Αν το χρησιμοποιήσω στη κράτηση, θα έχω και για την επιστροφή fast track, ωστόσο δεν έχω δει είναι η αλήθεια ποτέ στο Ηράκλειο fast track στον έλεγχο. Ίσως δεν έχω προσέξει καλά.
Την πιθανή καθυστέρηση (αν δεν έχεις βαλίτσα), θα την έχεις στον έλεγχο με τις ακτίνες, όπου αν όντως πιέζει ο χρόνος μπορείς να μιλήσεις σε κάποιον υπάλληλο του αεροδρομίου. Πάντως, 1,5 ώρα νωρίτερα, αν δεν έχεις βαλίτσα, για πτήση εσωτερικού, εφόσον δεν χαζομεράς στα καταστήματα, θεωρώ κι εγώ είναι ΟΚ.

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Την πιθανή καθυστέρηση (αν δεν έχεις βαλίτσα), θα την έχεις στον έλεγχο με τις ακτίνες, όπου αν όντως πιέζει ο χρόνος μπορείς να μιλήσεις σε κάποιον υπάλληλο του αεροδρομίου. Πάντως, 1,5 ώρα νωρίτερα, αν δεν έχεις βαλίτσα, για πτήση εσωτερικού, εφόσον δεν χαζομεράς στα καταστήματα, θεωρώ κι εγώ είναι ΟΚ.
Ξέχασα να το αναφέρω, θα έχω βαλίτσα προς παράδοση.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Αν έχεις και βαλίτσα, είσαι λίγο οριακά. Βάλε ένα εικοσάλεπτο μέχρι να παραδώσεις την βαλίτσα, υποθέτοντας πως οι πύλη αναχώρησης είναι κάπου κάτω από τα γκισέ (εκεί αν θυμάμαι καλά έφυγα και τις 2 φορές πέρυσι) και πάλι πιστεύω προλαβαίνεις.

Και πάλι, δεν θα το χρησιμοποιούσα, αλλά και πάλι, δεν χάνεις και κάτι. Μέχρι την επανέκδοσή του πηγαίνεις λίγο πιο νωρίς. :haha:

Όταν βρω χρόνο και ξεκινήσω την εξιστόρηση του ταξιδιού στο Παρίσι το '23, κάτσε να δεις που την μέρα που έφευγα, αντί για άδεια, τελικά πετάχτηκα σε πελάτη, αντί για μισή ώρα έφαγα δίωρο, γυρνώντας στο γραφείο βρήκα το λάστιχο πίτα (από βίδα που φτιάχναμε τις τέντες και ο αδερφός μου την είδε που έπεσε και ξέχασε να κατέβει να τη μαζέψει :mad:) και φτάνοντας μετά στο μετρό χάνουμε αυτό που πήγαινε αεροδρόμιο για 1'. Και όμως προλάβαμε τελικά, με βαλίτσα μαζί... :haha: :haha: :haha:

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Πρωτη φορα πεταξα απο Ηρακλειο τον προγουμενο Αυγουστο. Χαμος στο αεροδρομιο, ως gold εψαχνα για priority ελεγχο. Δεν βλεπω τιποτα και στηνομαι στην ουρα. Οταν σκαναρω το boarding pass μου λενε εχετε priority, την κοιταω, με κοιταει και μου λεει ελατε. Με βαζει να προσπερασω τους 5-6 που ηταν μπροστα μου στη σειρα. Ποτε δεν καταλαβα αν αυτο ηταν το "fast lane" του Ηρακλειου.

(το πολιτισμικο σοκ στα του αεροδρομιου κατα την πολυωρη αναμονη δεν θα τα σχολιασω γιατι θα βγω off-topic)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πρωτη φορα πεταξα απο Ηρακλειο τον προγουμενο Αυγουστο. Χαμος στο αεροδρομιο, ως gold εψαχνα για priority ελεγχο. Δεν βλεπω τιποτα και στηνομαι στην ουρα. Οταν σκαναρω το boarding pass μου λενε εχετε priority, την κοιταω, με κοιταει και μου λεει ελατε. Με βαζει να προσπερασω τους 5-6 που ηταν μπροστα μου στη σειρα. Ποτε δεν καταλαβα αν αυτο ηταν το "fast lane" του Ηρακλειου.

(το πολιτισμικο σοκ στα του αεροδρομιου κατα την πολυωρη αναμονη δεν θα τα σχολιασω γιατι θα βγω off-topic)
Nαι το έχω γράψει κι εγώ, το συγκεκριμένο είναι το χειρότερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα στην κατηγορία χωρητικότητα/άνεση, δε βρίσκεις να κάτσεις, υποτίθεται ότι φτιάχνεται καινούριο κι έχει αργήσει τραγικά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.989
Μέλη
39.695
Νεότερο μέλος
Vicky28

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom