• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κομόρες Τανζανία Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει (Κομόρες-Τανζανία), μόνο μη κάτσουμε άλλο σπίτι…

_antonis_

Member
Επιτέλους Παναγιώτη, είχε φτάσει η ώρα για τη συνέχεια!
Μπορεί να μην είδατε τις νυχτερίδες, αλλά ''πιάσατε'' τον λαιμούριο. Ωραία η φωτ/φία με το παιδάκι με τα χώματα ώς τα μπούτια (και οι υπόλοιπες βέβαια)!!
Ευχαριστούμε!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Απολαυστικός, once again! Χιούμορ στο σημερινό επεισόδιο! :haha:
Τα παιδάκια είναι ΚΟΥΚΛΙΑ!!!

Για τις φώτο, ας μην τα ξαναλέω...

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Απολαυστικός, once again! Χιούμορ στο σημερινό επεισόδιο! :haha:
Χιούμορ εκ των υστέρων διότι τη δεδομένη στιγμή που το βιώναμε κοντέψαμε να τινάξουμε το πέταλο. Και να σκεφτείς ότι αρχικά υπήρχε το μεγαλόπνοο σχέδιο την πρώτη μέρα από το αεροδρόμιο να κάνουμε 5ωρη πεζοπορία προς το ξενοδοχείο μας μέσω του τροπικού δάσους. Εκεί θα αφήναμε τα κοκκαλάκια μας με τόση ζέστη και υγρασία

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Χιούμορ εκ των υστέρων διότι τη δεδομένη στιγμή που το βιώναμε κοντέψαμε να τινάξουμε το πέταλο. Και να σκεφτείς ότι αρχικά υπήρχε το μεγαλόπνοο σχέδιο την πρώτη μέρα από το αεροδρόμιο να κάνουμε 5ωρη πεζοπορία προς το ξενοδοχείο μας μέσω του τροπικού δάσους. Εκεί θα αφήναμε τα κοκκαλάκια μας με τόση ζέστη και υγρασία
Σ αυτές τις καταστάσεις πάντα το χιούμορ είναι εκ των υστέρων, την ώρα που το ζεις δεν χαίρεσαι και τόσο! Έχεις να θυμάσαι όμως!! Αχου τι έπαθε το malysaki μου!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Σουπερ ..σουπερ!!!!
Η φυση ειναι εκπληκτικη!!
Τα υπολοιπα μελη της παρεας σας γιατι δεν γραφονται στο φορουμ μας ,εφοσον ειναι τοσο ταξιδιαρηδες?

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Σουπερ ..σουπερ!!!!
Η φυση ειναι εκπληκτικη!! Τα υπολοιπα μελη της παρεας σας γιατι δεν γραφονται στο φορουμ μας ,εφοσον ειναι τοσο ταξιδιαρηδες?
θα κάνω μια προσπάθεια μπας και τους πείσω να έρθουν στην Κράφτ. Δεν είναι αρκετά οικείοι με τους υπολογιστές και το ιντερνετ.

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Άλλωστε είχαμε μόνο μια μέρα ακόμα να απολαύσουμε τη περιοχή, κι αποφασίσαμε ομόφωνα πως θα εκδράμουμε πάλι προς το θαλάσσιο πάρκο, αυτή τη φορά για πολύωρο snorkeling.:clap:
Αυτή τη φορά εφοδιαστήκαμε όλοι με μάσκες, μπουκαλάκια νερό για το πολύωρο snorkeling και περιμένουμε τους βαρκάρηδες....

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Κοίτα να δεις. Θα πορευτώ κι εγώ με την απαίτηση του συνταξιδιώτη που θέλει να πάει μαζί σου ένα ταξίδι, γιατί αλλιώς δε με βλέπω μάνα μου. Τον περίγυρό μου τον έχουν φάει οι Ευρώπες και τα λούσα.
Θέλω νυχτερίδες και αράχνες και ζούγκλες και σαφάρια και όοοολα αυτά που κάνατε εκεί πέρα και έχω αλλάξει 15 χρώματα ζήλειας.
Αν εξαιρέσεις τις όποιες- ελάχιστες- δεν αξίζει να αναφερθούν στομαχικές διαταραχές, είναι ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει και "ζήσει" μέσα από αυτό, μετά από πολύυ καιρό στο φόρουμ.
Με αγάπη, η ταπεινή μελλοντική θέλω να ελπίζω συνταξιδιώτισσά σας.:xmas_mrgreen:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πάρα πολύ προσεγμένη ιστορία, ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώνεις hydronetta.

isabelle

Member
Κοίτα να δεις. Θα πορευτώ κι εγώ με την απαίτηση του συνταξιδιώτη που θέλει να πάει μαζί σου ένα ταξίδι, γιατί αλλιώς δε με βλέπω μάνα μου. Τον περίγυρό μου τον έχουν φάει οι Ευρώπες και τα λούσα.
Θέλω νυχτερίδες και αράχνες και ζούγκλες και σαφάρια και όοοολα αυτά που κάνατε εκεί πέρα και έχω αλλάξει 15 χρώματα ζήλειας.
Αν εξαιρέσεις τις όποιες- ελάχιστες- δεν αξίζει να αναφερθούν στομαχικές διαταραχές, είναι ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει και "ζήσει" μέσα από αυτό, μετά από πολύυ καιρό στο φόρουμ.
Με αγάπη, η ταπεινή μελλοντική θέλω να ελπίζω συνταξιδιώτισσά σας.:xmas_mrgreen:
Twinkie, αρχίσαμε τα συμφεροντολογικά καλοπιάσματα προς τον Hydronetta, ή μου φαίνεται?:xmas_lol:.
(Όχι πως δεν αξίζει έτσι κι αλλιώς όλους τους επαίνους του κόσμου το παλικάρι μας - αυτό δεν το συζητάω!).

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ααααχχχχ με πόνο ψυχής λέω κατά το επόμενο 6μηνο δεν με βλέπω ούτε μέχρι τη Σαλαμίνα να πηγαίνω....
Αν θες ολίγην μπίχλα Twinkie μου να σε πάω σε κανένα περίεργο ταξιδάκι. Πολλούς προορισμούς φλερτάρω...σαν έρθει η ώρα θα σου τα πω
Να χαλαρώσω λίγο από το τρέξιμο στη δουλειά και θα συνεχίσω το γράψιμο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα