• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιράν Ο Ξέρξης, ο Αλί κι ένα χαλί! Ιράν: ένας ταξιδιωτικός έρωτας

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
οσα κουμπάκια και να πατήσω είναι πολύ λίγο το ευχαριστώ που θέλω να σου πω για το ταξίδι που έκανα σήμερα που ανακάλυψα την ιστορία σου.
Καταπληκτικό ταξίδι, υπέροχη γραφή και εξαίσιες φωτογραφίες! Τι άλλο να ζητήσει κανεις;

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
οσα κουμπάκια και να πατήσω είναι πολύ λίγο το ευχαριστώ που θέλω να σου πω για το ταξίδι που έκανα σήμερα που ανακάλυψα την ιστορία σου.
Καταπληκτικό ταξίδι, υπέροχη γραφή και εξαίσιες φωτογραφίες! Τι άλλο να ζητήσει κανεις;
Μήπως ένα εισιτήριο για Ισπαχάν;;:D

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Παναγιώτη,
Και τσαγάκι στο τεϊοποτείο που βρίσκεται κοντά στην Πύλη .... πρώτος όροφος με θέα όλη την πλατεία Imam! (αν μιλάμε για το ίδιο). Ξεχωριστές εμπειρίες!
Χμ, θα ξαναπήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη!
Ευχαριστούμε!
Αχ ίδιους καημούς έχουμε. ναι στο ίδιο τεϊποτείο απολαύσαμε τσάι, εκεί δίπλα από τη πύλη του παζαριού.
Είναι από τα μέρη που με χαρά θα επισκεπτόμουν πάλι. Χαίρομαι που σου ξυπνώ γλυκές μνήμες. Χαλάλι η μαντήλα ε;

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Μήπως ένα εισιτήριο για Ισπαχάν;;

Εννοούσα τι άλλο να ζητήσει κανείς από σένα! Τώρα, αν μοιράζεις εισιτήρια για Ισπαχάν, καλοδεχούμενα!!! :bleh::haha:

Υ.Γ.: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει (με πμ) πώς κάνουμε αναφορά σε μήνυμα άλλου; Είμαι πολύ ξανθιά για να το καταλάβω μόνη μου!!!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Υ.Γ.: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει (με πμ) πώς κάνουμε αναφορά σε μήνυμα άλλου; Είμαι πολύ ξανθιά για να το καταλάβω μόνη μου!!!
Πάτησε το κουμπάκι της παράθεσης στο μήνυμα που σ΄ενδιαφέρει και θα εμφανιστεί...;):)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Τώρα, αν μοιράζεις εισιτήρια για Ισπαχάν, καλοδεχούμενα!!! :bleh::haha:
Aν είχα τέτοια δυνατότητα (οικονομική) σαφώς και θα είχα ήδη οργανώσει μια εξόρμηση
Η Pandora σου απάντησε για το δεύτερο σκέλος. Σιγά σιγά θα μάθεις (εδώ εγώ ακόμα ανακαλύπτω δυνατότητες του site.)

Last edited by a moderator:

Loca Corazon

Member
Αχ ίδιους καημούς έχουμε. ναι στο ίδιο τεϊποτείο απολαύσαμε τσάι, εκεί δίπλα από τη πύλη του παζαριού.
Είναι από τα μέρη που με χαρά θα επισκεπτόμουν πάλι. Χαίρομαι που σου ξυπνώ γλυκές μνήμες. Χαλάλι η μαντήλα ε;

Χαλάλι, χαλάλι!
Ευτυχώς ήταν χειμώνας και η μαντήλα ήταν καλοδεχούμενη (κατά κάποιο τρόπο!). Είχε την πλάκα του!

Βέβαια τα πράγματα ήταν πιο αυστήρα στην επαρχία από ότι στην Τεχεράνη ... εισπράξαμε πολλά επικριτικά βλέματα για τα τσουλούφια που ξέφευγαν από τις μαντήλες για να μην πω για τα ρούχα που δεν έπρεπε να διαγράφουν, να αφήνουν εκτεθειμένα μέρη του σώματος και να προκαλούν!!!!

Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες! Όταν έχεις ολοκληρώσει πια το ταξίδι σου, είσαι τόσο γεμάτος και ικανοποιημένος που ακόμα και η μαντήλα σου φαίνεται ... παραμυθένια!

Αυτά για όσες αποθαρρύνονται να επισκεφτούν το Ιράν λόγω μαντήλας!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Όπως του άξιζε απόλαυσα το Ισπαχάν σου...Με μια κούπα τσάι, χαμένη στις φωτογραφίες...τις είδα, τις ξαναείδα και δεν χορταίνονται...
Είχες δίκιο τελικά, μοιάζει παραμυθένιο...ειδικά οι νυχτερινές λήψεις είναι απαράμιλλες...
Συμπέρασμα : Θέλω να πάω και στο Ιράν ! ΤΕΛΟΣ !:D

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Όπως του άξιζε απόλαυσα το Ισπαχάν σου...Με μια κούπα τσάι, χαμένη στις φωτογραφίες...τις είδα, τις ξαναείδα και δεν χορταίνονται...
Είχες δίκιο τελικά, μοιάζει παραμυθένιο...ειδικά οι νυχτερινές λήψεις είναι απαράμιλλες...
Μετά τη πολυαναμενόμενη μαγεία της άπω ανατολής - αφού ηρεμήσει το είναι σου - θα έρθουν κι'άλλα καλά :clap:
Πάντως έχει συνέχεια το Ισπαχάν
Τα εύσημα ανήκουν και στο φίλο συνταξιδιώτη Στέλιο που ανέλαβε τη φωτογράφηση κατά το μεγαλύτερο μέρος (εγώ τραβούσα βίντεο οπότε φωτογραφικά ο ρόλος μου ήταν πιο περιορισμένος). Κοινώς, όπου τρούλος, είναι δική του :haha::haha::haha: αυτός εχει την υπομονη

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Κι εγώ Pandora μου μαζί σου κι ας φορέσω και μπούργκα ....που λέει ο λόγος..
Hydronetta θέλω κι άλλο Ισπαχάν ,άλλωστε το υποσχέθηκες:lol:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Παραθέτω το πρώτο απο μια σειρά slide shows από φωτογραφίες του ταξιδιού στο Ιράν.
Αυτό αφορά το Shiraz και τη Περσέπολη. Κάποιες από τις φωτογραφίες έχουν ήδη δημοσιευτεί με την ιστορία.

Η μουσική υπόκρουση είναι περσικό σαντούρι. Ο οργανοπαίκτης είναι μετανάστης στη χώρα μας και τον είχα δει όλως τυχαίως στη τηλεόραση. Κάπου στη πλατεία Αριστοτέλους πριν μερικά χρόνια έπαιζε. Ενεργοποίησα αμέσως τους πράκτορές μου στη συμπρωτεύουσα και μου εξασφάλισαν τα cd του.

Απολαύστε

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Αναζητω ματαια λεξεις.......
Εχεις μερακια αποψε και εμεις θα τρελλαθουμε!!!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom