pattyyy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- χμ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- νότια αφρική
Φανταστικές φωτογραφίες! Υπέροχη αφήγηση! Παραμυθένια ατμόσφαιρα! Περιμένω ανυπόμονα το επόμενο επισόδειο!
Το χειρότερο που θα μπορούσα να σκεφτώ για σένα είναι να αλλάξεις ρότα ταξιδιού και να βρεθείς πρώτα στο ΙράνΣαν μαγεμένη, διαβάζω-ξαναδιαβάζω το κείμενο...μου παίρνουν το μυαλό οι φωτο...
Δηλαδή, τι παραπάνω θα πάθω...όταν θα γράψεις για το Ισπαχάν, ε ε ?
Γιατί ο διψασμένος μπαράκια ονειρεύεται..... (με το δίκιο του βεβαίως, βεβαίως...)Ασχετο, αλλά ο ναός της φωτιάς εμένα γιατί μου θύμισε βρε Hdronetta μπαράκι?:roll:
Μεταξύ μας, κι εγώ σπάζομαι με όλους αυτούς τους περιορισμούς - και δε μιλάω μόνο για το αλκοόλ. Γι αυτό και αρκετές χώρες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον βρίσκονται χαμηλά στη λίστα μου...Φοβερές περιγραφές και τέλειες φωτογραφίες (ως συνήθως). Κρίμα πάντως που είναι τόσο αυστηροί ισλαμιστές. Αν προσπαθήσεις λίιιιιγο ακόμα (με το Ισπαχάν ίσως?) , μπορεί , λέω μπορεί να πειστώ εν τέλει και να εγκαταλείψω την μπυροποσία για 5-6 ημέρες και να πάω Ιραν. Ασχετο, αλλά ο ναός της φωτιάς εμένα γιατί μου θύμισε βρε Hdronetta μπαράκι?:roll:
Κοίτα, θα πας οπωσδήποτε Ισπαχάν για 2 λόγους:Αν προσπαθήσεις λίιιιιγο ακόμα (με το Ισπαχάν ίσως?) , μπορεί , λέω μπορεί να πειστώ εν τέλει και να εγκαταλείψω την μπυροποσία για 5-6 ημέρες και να πάω Ιραν. Ασχετο, αλλά ο ναός της φωτιάς εμένα γιατί μου θύμισε βρε Hdronetta μπαράκι?:roll:
Αν είναι έτσι, πάω. Αν όμως με δουλεύεις, όταν γυρίσω κακομοίρη μου να έχεις κρυφτεί.......... (ναι, ναι είναι απειλή).....Κοίτα, θα πας οπωσδήποτε Ισπαχάν για 2 λόγους:
1. Είναι απλά υπέροχο και το παζάρι του εξαιρετικό
2. ¨Εχει αρμένικη συνοικία, δεν μπορεί τι στα κομμάτια κάτι θα παίζει σε μπυρόνι εκεί ή θα έχεις ήδη δικτυωθεί με ντόπια νεολαία.... όλο και σε κάποιο πριβέ πάρτι θα σε πάνε όπου όλα είναι πιθανά!!
Cliff bar: "The towers of silence" by dim kyr
Άμα "σπάζεσαι" εσύ τι να πούμε κι εμείς που εκτός από τη μαντήλα πρέπει να είμαστε καλυμμένες πατόκορφα;;; Για να πω την αλήθεια όμως είμαι διατεθειμένη να κάνω αυτή τη θυσία για να επισκεφθώ χώρες που μου προκαλούν το ενδιαφέρον (αρκεί βέβαια να μην έχει 50C)Μεταξύ μας, κι εγώ σπάζομαι με όλους αυτούς τους περιορισμούς - και δε μιλάω μόνο για το αλκοόλ. Γι αυτό και αρκετές χώρες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον βρίσκονται χαμηλά στη λίστα μου...
:roll::roll: :killme:Το χειρότερο που θα μπορούσα να σκεφτώ για σένα είναι να αλλάξεις ρότα ταξιδιού και να βρεθείς πρώτα στο Ιράν