• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιράν Ο Ξέρξης, ο Αλί κι ένα χαλί! Ιράν: ένας ταξιδιωτικός έρωτας

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
hydronetta,
μας γλυκαίνεις με τις γλαφυρές περιγραφές σου και μετά μας αφήνεις στα κρύα του λουτρού. Δεν το μπορώ αυτό το μαρτύριο της σταγόνας. Δεν φαντάζομαι δε, να σκοπεύεις να φύγεις στο ταξιδάκι σου και να μας αφήσεις στη μέση. Δεν φεύγεις, αν δεν τελειώσεις. Σε βλέπω την Παρασκευή να κάθεσαι μέσα για να συνεχίσεις το γράψιμο.... Όχι να τρέχεις στα φεστιβάλ και μεις να περιμένουμε πότε θα τελειώσεις....
Kαλά του λες...:D Καφέδες, μπυρόνια, φεστιβάλ, Ηρώδεια... :D...galat, άμα δεν τελειώσει, δεν θα τον αφήσουμε να φύγει, ε ???:shock: :bleh::haha:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τι να πω για το Ιράν σου...έχω λιώσει, ξαναφούντωσε ο καημός...:roll: Είχα δυό συνέχειες μαζεμένες και στρογγυλοκάθησα...τις απόλαυσα. μαζί με τις φωτο, υπέροχα όλα...:D άντε να δω, πώς θα συμμαζέψω το μυαλό μου τώρα...:D θέλω ΚΑΙ Ιράν...:D

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
hydronetta,
μας γλυκαίνεις με τις γλαφυρές περιγραφές σου και μετά μας αφήνεις στα κρύα του λουτρού. Δεν το μπορώ αυτό το μαρτύριο της σταγόνας. Δεν φαντάζομαι δε, να σκοπεύεις να φύγεις στο ταξιδάκι σου και να μας αφήσεις στη μέση. Δεν φεύγεις, αν δεν τελειώσεις. Σε βλέπω την Παρασκευή να κάθεσαι μέσα για να συνεχίσεις το γράψιμο.... Όχι να τρέχεις στα φεστιβάλ και μεις να περιμένουμε πότε θα τελειώσεις....
Πω πω να πέσω με τα μούτρα τότε :haha::haha:κι έχει ακόμα ψωμί το ταξίδι. Λες να πάω Μπαλί με το λαπτοπ και τα βράδυα να γράφω Ιράν;;; :shock:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Τι να πω για το Ιράν σου...έχω λιώσει, ξαναφούντωσε ο καημός...:roll: Είχα δυό συνέχειες μαζεμένες και στρογγυλοκάθησα...τις απόλαυσα. μαζί με τις φωτο, υπέροχα όλα...:D άντε να δω, πώς θα συμμαζέψω το μυαλό μου τώρα...:D θέλω ΚΑΙ Ιράν...:D
Η εταιρεία μας hydronetta tours με την πολύχρονη εμπειρία της με πολλή χαρά οργανώνει το ταξίδι σας στη μυστηριακή Περσία...να βάλουμε και μια Αρμενία μέσα για να πιούμε μπυρόνια;; :shock::bleh::haha:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Η εταιρεία μας hydronetta tours με την πολύχρονη εμπειρία της με πολλή χαρά οργανώνει το ταξίδι σας στη μυστηριακή Περσία...να βάλουμε και μια Αρμενία μέσα για να πιούμε μπυρόνια;; :shock::bleh::haha:
Να βάλουμε, να βάλουμε :D:D:D:D:D :clap::clap::clap:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Έχουν τεθεί άλλες προτεραιότητες Pandora μου :D Δεν αλλάζω πλεύση
Για μετά τις άλλες προτεραιότητες, λέω...:D, το Ιράν να παίρνει σειρά...γιατί αποδεικνύεται πέραν πάσης προσδοκίας...:D:D, μαζί και η Αρμενία ;):D

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
hydronetta αν και αργησα δηλωνω και γω fan της καλογραμμενης ιστοριας σου για τον Ξερξη.
Σιγουρα το Ιραν ειναι μελλοντικος μου προορισμος.
Περιμενω συνεχεια:p

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
hydronetta αν και αργησα δηλωνω και γω fan της καλογραμμενης ιστοριας σου για τον Ξερξη.
Σιγουρα το Ιραν ειναι μελλοντικος μου προορισμος.
Περιμενω συνεχεια:p
Άντε Xene μου να αλώσει το φόρουμ μαζικά το Ιράν

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Με τέτοια εμπειρία του γραφειου σας και βέβαια θα σας προτιμήσουμε. Βεβαίως θα αναλάβεις, ως άλλος Αλί, προσωπικά την ξενάγηση.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Με τέτοια εμπειρία του γραφειου σας και βέβαια θα σας προτιμήσουμε. Βεβαίως θα αναλάβεις, ως άλλος Αλί, προσωπικά την ξενάγηση.
Πάντα όταν προκειται για αγαπημένους φίλους :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou