Señor_Nada
Member
- Μηνύματα
- 1.644
- Likes
- 9.238
- Ταξίδι-Όνειρο
- Άβυσσος
Η Ιταλία είναι μια χώρα που έχει άπειρες επιλογές για φαγητό στο χέρι. Θα επικκεντρωθώ σε πράγματα που έχω δοκιμάσει και μου αρέσουν. Δεν έχω πάει Σικελία που φημίζεται για το street food της.
Θα ξεκινήσω μ'ένα υλικό για σάντουιτς που είναι και το αγαπημένο μου, την περίφημη porchetta! Χοιρινό που ψήνεται στο φούρνο για ώρες με διάφορα μυρωδικά. Συνήθως το βρίσκετε σε μαγαζιά με σάντουιτς με φρέσκο ψωμί! Είναι τόσο νόστιμο που το προτιμώ σκέτο με το ψωμί χωρίς κανένα λαχανικό ή σάλτσα.
Σε πιο χαλαρό σνακ υπάρχουν τα τοστάκια χωρίς κόρα, tramezzini. Υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί υλικών που μπορείτε να βρείτε και μεταξύ αυτών και porchetta. Ιδανικά προτιμώ να κάτσω σε τραπέζι για να τα φάω γιατί ταιριάζουν με μπύρα ή aperol spitz. Πολύ δυνατό μαγαζί με tramezzini είναι το bar nazionale στην Πάντοβα. Το ένα έχει γύρω στα 2ε. Η φωτογραφία είναι απ΄το bar nazionale, αλλά όχι δική μου.
H focaccia είναι απ΄τις αγαπημένες μου ζύμες. Μπορεί να έχω μόλις φάει και αν περάσω από φούρνο να μην μπορώ να αντισταθώ αν και σκαστός. Αγαπημένος μου συνδυασμός focaccia με μορταδέλα.
Σε διάφορες χώρες υπάρχουν τηγανητές ζύμες με γέμιση. Οι Ιταλοί έχουν κάνει την κίνηση ματ και έχουν προσθέσει σάλτσα ντομάτας. Αναφέρομαι στο panzerotti! Μόνο που θέλει προσοχή η πρώτη μπουκιά γιατί καίει σα διάολος.
Θα ξεκινήσω μ'ένα υλικό για σάντουιτς που είναι και το αγαπημένο μου, την περίφημη porchetta! Χοιρινό που ψήνεται στο φούρνο για ώρες με διάφορα μυρωδικά. Συνήθως το βρίσκετε σε μαγαζιά με σάντουιτς με φρέσκο ψωμί! Είναι τόσο νόστιμο που το προτιμώ σκέτο με το ψωμί χωρίς κανένα λαχανικό ή σάλτσα.
Σε πιο χαλαρό σνακ υπάρχουν τα τοστάκια χωρίς κόρα, tramezzini. Υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί υλικών που μπορείτε να βρείτε και μεταξύ αυτών και porchetta. Ιδανικά προτιμώ να κάτσω σε τραπέζι για να τα φάω γιατί ταιριάζουν με μπύρα ή aperol spitz. Πολύ δυνατό μαγαζί με tramezzini είναι το bar nazionale στην Πάντοβα. Το ένα έχει γύρω στα 2ε. Η φωτογραφία είναι απ΄το bar nazionale, αλλά όχι δική μου.
H focaccia είναι απ΄τις αγαπημένες μου ζύμες. Μπορεί να έχω μόλις φάει και αν περάσω από φούρνο να μην μπορώ να αντισταθώ αν και σκαστός. Αγαπημένος μου συνδυασμός focaccia με μορταδέλα.
Σε διάφορες χώρες υπάρχουν τηγανητές ζύμες με γέμιση. Οι Ιταλοί έχουν κάνει την κίνηση ματ και έχουν προσθέσει σάλτσα ντομάτας. Αναφέρομαι στο panzerotti! Μόνο που θέλει προσοχή η πρώτη μπουκιά γιατί καίει σα διάολος.
Attachments
-
447,2 KB Προβολές: 0