Thalassaki
Member
- Μηνύματα
- 767
- Likes
- 4.755
- Επόμενο Ταξίδι
- ........
Με αποστόμωσες με τα επιχειρήματά σου.Το φαγητό παίρνει γεύση όχι μόνο από τα υλικά αλλά και από το περιβάλλον που το τρως και την ατμόσφαιρα που απολαμβάνεις με τα τοπικά χρώματα και αρώματα.Αν το φας στον τόπο του το φαγητό και δη το street food έχει άλλη χάρη. Χώρια που οι περισσότερες συνταγές όταν γίνονται στην κουζίνα μας βγαίνουν ξενέρωτες και διαφορετικές. Πχ σιγά μην φτιάξω ζωμό από κόκαλα χοιρινού για ramen. Άσε με λοιπόν να ονειρεύομαι ταξιδάκια.
Το Salamat όπως έχω γράψει κι αλλού το επισκέπτομαι εδώ και πολλά χρόνια. Και τώρα που άνοιξε και στο Ψυχικό κατάστημα με πιο εύκολο πάρκινγκ πολύ πιο συχνά
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και ότι πιο εύκολο να βράζεις κόκαλα όλη νύχτα για να πάρεις έναν ζωμό που μπορεί και να μην μοιάζει τελικά με αυτόν της συνταγής.
Το salamat το γνώρισα πριν 20 χρόνια περίπου τότε που άνοιξε για να εξυπηρετήσει κυρίως τις ανάγκες τις φιλλιπινέζικης κοινότητας που ζούσε τότε στην γύρω περιοχή. Στου Ψυχικού δεν έχω πάει ακόμα γιατί μου πέφτει μακριά αλλά με έχει εξυπηρετήσει πολύ το e-shop τους που μου τα φέρνει στην πόρτα μου ακόμα και αυθημερόν.