AERAS
Member
Και τρίο έχει.... Αλλά μάς έκλεισαν την πόρτα στη μούρη και δεν είδαμε την φάσηAν εχει αποκεφαλισμενη Αντουανετα και καμπαρε, θα με κανετε να το δω.
Και τρίο έχει.... Αλλά μάς έκλεισαν την πόρτα στη μούρη και δεν είδαμε την φάσηAν εχει αποκεφαλισμενη Αντουανετα και καμπαρε, θα με κανετε να το δω.
Πάρε και λίγη Αντουανέτα αποκεφαλισμενη...Aν εχει αποκεφαλισμενη Αντουανετα και καμπαρε, θα με κανετε να το δω.
Αυτο ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ, μπραβο.Πάρε και λίγη Αντουανέτα αποκεφαλισμενη...
Καλά αυτοί οι κρύοι γραφικοί σχολιαστές τι όνειρο είδαν και μίλαγαν πάνω στην εμφάνιση; Τους αρέσει να τους μπιλενικωνουν;Πάρε και λίγη Αντουανέτα αποκεφαλισμενη...
Ναι ήταν φανερό ότι ήθελαν να δείξουν ότι η Λε Πεν δεν εκφράζει την Γαλλία, μέχρι και την Louise Michel τίμησαν και δεν πίστευα στα μάτια μου.Από όσο εχω δει, τα μεσα που προσκεινται στη Λε Πεν, το πρωην UKIP και στον Trump εχουν αφηνιάσει στις κατηγορίες. Πραγμα που δε σημαίνει αυτόματα ότι αντικειμενικά η τελετή ηταν καλη, αλλά είναι μια καλή ένδειξη.
Απεχθανομαι τη θρησκεια (ολες) κ απολαμβανω καθε κριτικη κ σατυρα απεναντι τους, σε κειμενα, θεατρο, μουσικη κτλ.Μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του καλλιτεχνικου διευθυντή της τελετής έναρξης (ειδικά για το Μυστικό Δείπνο)
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Δεν ήθελα να σοκάρω» λέει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της τελετής έναρξης | LiFO
Καλά αυτοί οι κρύοι γραφικοί σχολιαστές τι όνειρο είδαν και μίλαγαν πάνω στην εμφάνιση; Τους αρέσει να τους μπιλενικωνουν;
Ε ναι! Αυτό με το σχολιασμό δεν παλεύοταν. Το κομμάτι εν τω μεταξύ είναι διασκεύη σε γνωστό τραγούδι της επανάστασης, εδώ σε εκτέλεση από την Edith Piaf:
Είμαι 101% άθρησκος αλλά δε θέλω να κριτικάρω ή σατιρισω οτιδήποτε θρησκευτικό γιατί για τον διπλανό μου μπορεί να είναι ιερό. Τέλος πάντων όμως, όπως νιώθει κανείς. Αν τώρα ο καλλιτεχνικός διευθυντής που εννοείται επραξε εκ του ασφαλούς, τολμούσε να σατιρίσει το Ισλάμ, πολύ φοβάμαι ότι με την τελετή έναρξης θα είχαμε ταυτόχρονα και τελετή λήξης..Απεχθανομαι τη θρησκεια (ολες) κ απολαμβανω καθε κριτικη κ σατυρα απεναντι τους, σε κειμενα, θεατρο, μουσικη κτλ.
Ομως απο τη στιγμη που απευθυνεσαι ως καλλιτεχνικος διευθυντης σε ενα παγκοσμιο κοινο, δεν υπαρχει θεωρω λογος να διαλεξεις ακριβως εκεινη τη στιγμη για να αγγιξεις οτιδηποτε παραπεμπει σε θρησκεια (ποσο μαλλον μεσω ενος εργου τεχνης παγκοσμιας εμβελειας με καρακιτς τροπο). Κ ακομα κ αν το κανεις, μετα να παρηστανεις δηθεν τον ανηξερο οτι αυτο θα προκαλουσε, αυτο ειναι στην καλυτερη κοροϊδια. Οταν ζεις σε μια χωρα που μια σκιτσογραφικη θρησκευτικη σατυρα καποια χρονια πριν οδηγησε σε σκληρες δολοφονιες σε γραφεια τυπου. Επισης κατι τετοιοι ειναι ταχα μου προχωρημενοι μεχρι εκει που τους περνει εκ του ασφαλους. Δεν θα τολμουσε ποτε να σατυρισει μεσω ισλαμικων αναφορων.