Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

paykopete

Member
Μηνύματα
169
Likes
725
Εγω ενιωσα οτι η τελετη ειχε σκοπο την προβολη του Παρισιου και οχι των αθλητων.
Ναι συμφωνώ και εγώ αυτό εισέπραξα! Ότι θέλανε πιο πολύ να δείξουν το Παρίσι (που μεταξύ μας δεν χρειάζεται και πολύ προβολή, ξέρει ο κόσμος τι εστί, αλλά έστω) , να δείξουν μόδα , φρου φρου κ αρώματα που λέμε και όχι να εμβαθύνει στις αξίες των Ολυμπιακών αγώνων. Μου άρεσαν κάποια στοιχεία όπως το αερόστατο η το τελευταίο μέρος στον Πύργο του Άιφελ , η Ντιόν ήτανε φοβερή. Επίσης μου άρεσε υπερβολικά πολύ το σκηνικό με τους Gojira (αλλά λόγω αγάπης στο metal δεν είμαι αντικειμενικός)
Φοβερό το imagine σαν σκηνικό κ εκτέλεση και σημείο των καιρών για τους πολέμους που συμβαίνουν τριγύρω μας. Γενικά ούτε κρύο ούτε ζέστη!
Μακάρι οι αγώνες να είναι συναρπαστικοί!
 

MVSylvia

Member
Μηνύματα
682
Likes
2.805
Εγω ενιωσα οτι η τελετη ειχε σκοπο την προβολη του Παρισιου και οχι των αθλητων.
Είχε σκοπό την προβολή του προσωπικού οράματος του καλλιτεχνικού διευθυντή ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και αντί να φτιάξει ο,τι γουστάρει σε κάποια παράσταση ή άλλο σόου, θεώρησε ότι η πλατφόρμα των Ολυμπιακών είναι αποκλειστικά για την προσωπική του έκφραση αδιαφορώντας για τα προαπαιτούμενα που είναι πάντα η ανάδειξη των αγώνων, των αθλητών, του πολιτισμού γενικά και του πολιτισμού ειδικά της χώρας που φιλοξενεί, τη σύνδεση της με το Ολυμπιακό πνεύμα, τελοσπαντων εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με τους αγώνες κ δεν με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός μεταξύ πλήρως μελετημενων ανθρωπινων μηχανών αλλά από την ώρα που αναλαμβάνει κάποιος την τελετή έναρξης τους, πρέπει να προσαρμοστεί στο κονσεπτ. Δεν είναι ελεύθερο θέμα. Είναι συγκεκριμένο θέμα.
 

paykopete

Member
Μηνύματα
169
Likes
725
Λίγο καυστική αλλά ωραία ανάλυση! Αυτό στο τέλος ότι δεν περάσανε πιο έντονα τα μυνήματα για τους πολέμους που συμβαίνουν τριγύρω μας είναι αποτυχία για μια έναρξη Ολυμπιακών Αγώνων που σε προηγούμενα χρόνια (έστω και για τα μάτια του κόσμου, αν θέλετε να πουμε) υπήρχε εκεχειρία. Σήμερα απλά είναι ένα show.
Δεν μειώνω απλά αυτό μου πέρασε εμένα.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.587
Likes
29.696
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Από όσο εχω δει, τα μεσα που προσκεινται στη Λε Πεν, το πρωην UKIP και στον Trump εχουν αφηνιάσει στις κατηγορίες. Πραγμα που δε σημαίνει αυτόματα ότι αντικειμενικά η τελετή ηταν καλη, αλλά είναι μια καλή ένδειξη.
 

thanos75

Member
Μηνύματα
1.460
Likes
3.790
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Ναι συμφωνώ και εγώ αυτό εισέπραξα! Ότι θέλανε πιο πολύ να δείξουν το Παρίσι (που μεταξύ μας δεν χρειάζεται και πολύ προβολή, ξέρει ο κόσμος τι εστί, αλλά έστω)
Αυτό ακριβώς είχα αναφέρει κ εγώ. Ήταν μια τελετή που θέλησε κ είχε πρωταγωνιστή το ίδιο το Παρίσι! Και ας μη θεωρούμε δεδομένο, ορμώμενοι από το μικρόκοσμο αυτού του forum, ότι όλος ο κόσμος ξέρει τι εστι Παρίσι η ότι έχει πάει στο Παρίσι! Προσωπικά μου άρεσε που η τελετή επιτέλους έφυγε από τα στάδια και ξεφυγε και από τα κλισέ των προηγούμενων διοργανώσεων και έδωσε και ένα δυνατό μήνυμα συμπερίληψη. Το μόνο μείον που βρήκα στην τελετή ηταν η κάπως αργή σε αρκετά σημεία σκηνοθετικη ροή.
Edit: Επιπλέον φάνηκε ότι ο Γάλλος δημιουργός ήθελε να κάνει κάτι πιο προσιτό και για τους πιο νέους
 
Last edited:

paykopete

Member
Μηνύματα
169
Likes
725
Last edited:

paefstra

Member
Μηνύματα
13.616
Likes
43.747
η αποκεφαλισμένη? άλλο και τούτο...ότι πρέπει εικόνα για να βλέπουμε με τα παιδιά μας...έπρεπε να υπάρχει συμφωνώ..θα μπορούσε να αποδοθεί διαφορετικά....
Aν εχει αποκεφαλισμενη Αντουανετα και καμπαρε, θα με κανετε να το δω.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.512
Μηνύματα
897.835
Μέλη
39.217
Νεότερο μέλος
Vaggelis19

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom