Yorgos
Member
- Μηνύματα
- 10.019
- Likes
- 52.835
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Ε με την ίδια λογική και για να φας κοτόπουλο καλό είναι να έχεις μια αλεπού στο σπίτι για να τα πνίγει. Κρεατάκια είναι και τα δύο. Απλώς το χοιρίδιο έχει ασύγκριτα πιο "πυκνή" γεύση και κάνουν κάτι φοβερούς συνδυασμούς στις γαρνιτούρες. Τέλος πάντων το να συμπυκνώνει κανείς την περουβιάνικη κουζίνα στο ένα τουριστικό, εθνικό πιάτο είναι να σαν να λέει ότι η ελληνική κουζίνα είναι η φασολάδα, μιλάμε για πιάτο που δεν το βρίσκεις στα περισσότερα εστιατόρια καν. Η περουβιάνικη κουζίνα είναι ανεξάντλητη και τα βασικά της χαρακτηριστικά είναι θαλασσινά, συνδυασμός κρεάτων, η απίθανη ποικιλία δημητριακών και πινελιές από τροπικά φρούτα και όχι τα χοιρίδια, τα μυρμήγκια Αμαζονίου, αυτά είναι κυρίως για τους τουρίστες, παρότι είναι νοστιμότατα.