mfish
Member
- Μηνύματα
- 1.378
- Likes
- 1.281
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
2 ιταλιδες που ξερω ειναι τεραστιες παντωςΕχεις δει χοντρο Ιταλο..; Ή Ιταλιδα; Η ιταλικη κουζινα εκτος Ιταλιας παχαινει, εντος Ιταλιας καθολου..
2 ιταλιδες που ξερω ειναι τεραστιες παντωςΕχεις δει χοντρο Ιταλο..; Ή Ιταλιδα; Η ιταλικη κουζινα εκτος Ιταλιας παχαινει, εντος Ιταλιας καθολου..
Εχεις δει χοντρο Ιταλο..; Ή Ιταλιδα; Η ιταλικη κουζινα εκτος Ιταλιας παχαινει, εντος Ιταλιας καθολου..
Όταν τα γκουρμέ εστιατόρια της Δύσης βάλουν και το cuy στο μενού τους θα μιλάμε για φοβερή επανάσταση...Λόγω μυστικών συστατικών που καλλιεργούνται εκεί, να υποθέσω?
Όταν τα γκουρμέ εστιατόρια της Δύσης βάλουν και το cuy στο μενού τους θα μιλάμε για φοβερή επανάσταση...
To cuy είναι οικόσιτο τρωκτικό (ινδικό χοιρίδιο) που ψήνεται ολόκληρο όπως είναι.
Λογικά το ceviche (ωμό ψάρι μαριναρισμένο σε lime κλπ) και το lomo de alpaca (ψητό φιλέτο αλπακά) η quinoa (χαρακτηρισμενη ως υπετροφή) είναι που έκαναν γνωστή την Περουάνικη κουζίνα.
========================================================
Πάντως σπάνια, σπανιότατα μπορείς να πετύχεις αυθεντική γεύση κ κουζίνα σε μέρος εκτός της χώρας προέλευσης. Ακόμα κι αν ο μάγειρας είναι από την χώρα, νομίζω προσαρμόζει τα πιάτα στις απαιτήσεις του κοινού για να εχει πελατεία.
Ε, αν μιλάμε για εμπορικότητα (έτσι δε μεταφράζεται η ζήτηση; ), τότε η αμερικάνικη ξεπερνάει και την ιταλική.ΠΟΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΤΗΣΗ ΔΙΕΘΝΩΣ...
και αυτή φυσικά είναι η Ιταλική.