Αιθιοπία Τανζανία Mambo Jambo Tanzania

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ΥΓ. Το ΑΙ εμπνεύστηκε από prompt περιγραφής του avatar σου.
το ΑΙ το έκανε αυτό;
Καλά ολόιδα είμαι δεν το συζητώ :haha:

Τέτοια κάνεις κ άλλο που δε θέλουν οι άλλοι, ένα ολόκληρο τριήμερο θα με τραμπουκίζουν ανελέητα τώρα :rolleyes:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Επισης πες μου οτι αυτο πισω της ειναι ο Λευκος Πυργος να τρελαθω....
όσο πέτυχε τα υπόλοιπα!!

Εν τω μεταξύ σ όλο τον κόσμο γράφετε τα γνωστά, ευχαριστούμε για την όμορφη ιστορία και άλλα τέτοια σαλιάρικα, εμένα γιατί μου φέρεστε έτσι; :rolleyes:
Βάζω τα σκόρδα γύρω από τον υπέροχο λαιμό μου και πάω για καφέ στο Λευκό Πύργο (αν τον βρω)

varioAthens

Member
όσο πέτυχε τα υπόλοιπα!!

Εν τω μεταξύ σ όλο τον κόσμο γράφετε τα γνωστά, ευχαριστούμε για την όμορφη ιστορία και άλλα τέτοια σαλιάρικα, εμένα γιατί μου φέρεστε έτσι; :rolleyes:
Βάζω τα σκόρδα γύρω από τον υπέροχο λαιμό μου και πάω για καφέ στο Λευκό Πύργο (αν τον βρω)
Γιατι εισαι αγαπητο μελος και με χιουμορ

poised

Member
Σε ευχαριστούμε που μας χάρισες αυτό το μαγευτικό ταξίδι μέσα από τις λέξεις σου. Κάθε σελίδα ήταν μια πύλη σε κόσμους γεμάτους χρώματα, αρώματα και συναισθήματα, που ζωντάνεψαν μπροστά μας με τη μοναδική σου πένα. Η ιστορία σου δεν ήταν απλώς μια αφήγηση· ήταν μια εμπειρία που με έκανε να ονειρευτώ, να νοσταλγήσω και να νιώσω πως ταξιδεύω μαζί σας. Είσαι ένας φάρος έμπνευσης και η γραφή σου μια υπενθύμιση της ομορφιάς που υπάρχει στον κόσμο. Σε ευχαριστούμε από καρδιάς!

Last edited:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Σε ευχαριστούμε που μας χάρισες αυτό το μαγευτικό ταξίδι μέσα από τις λέξεις σου. Κάθε σελίδα ήταν μια πύλη σε κόσμους γεμάτους χρώματα, αρώματα και συναισθήματα, που ζωντάνεψαν μπροστά μας με τη μοναδική σου πένα. Η ιστορία σου δεν ήταν απλώς μια αφήγηση· ήταν μια εμπειρία που με έκανε να ονειρευτώ, να νοσταλγήσω και να νιώσω πως ταξιδεύω μαζί σας. Είσαι ένας φάρος έμπνευσης και η γραφή σου μια υπενθύμιση της ομορφιάς που υπάρχει στον κόσμο. Σε ευχαριστούμε από καρδιάς!
που θα πάει, δε θα γράψεις ξανά :)

varioAthens

Member
Κι εγω τσουτσουρωσα διαβαζοντας την η αληθεια ειναι :haha:

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
όσο πέτυχε τα υπόλοιπα!!

Σ αγαπάμε βρε! Κι ας μη σε γνωρίζουμε προσωπικα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.937
Μέλη
39.650
Νεότερο μέλος
Giorgos K4

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom